Weekly Snaps #61

Afgelopen week gingen we 4x op iftar. Vierde we de babyshower van Nathalie. Spotte ik ganzen kuikentjes in het park. Ging ik uiteten bij Madera House. En hielp Snoepie me met werken aan de blog. Kijk je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Zaterdag

Vandaag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. De heg gesnoeid en ik had een kijker voor mijn auto. Deze staat namelijk te koop.

Ook was mijn lieve vriendin Houda me haar man zoveel jaar getrouwd. Dus dat vroeg om een leuk kaartje door de bus. Ik hou toch stiekem nog wel van echte post hoor. Zoveel leuker dan een appje of een belletje!

In de avond zijn we op Iftar gegaan bij de tante van Abdullah in Rotterdam. Zo super lief, ze weet dat sutlac mijn favoriete toetje is. Dus deze maakte ze voor mij. Cok seviyorum halam <3

Zondag

Vandaag werd de babyshower van mijn goede vriendin Nathalie gehouden. Super leuk om te zien dat ze zo verrast was. Ze dacht uit eten te gaan, maar dit was toch wel nét ff wat leuker!

Ik had een super schattig tuinjurkje met bijpassende unicorn schoenen en sokken voor er gekocht. Daarnaast kreeg ze van ons allemaal nog een groot cadeau.

Bij thuiskomst heb ik lekker geluierd, want jeetje ik was niet vooruit te branden vandaag!

Rond een uur of 7 gingen Abdullah en ik nog even een rondje wandelen in het Juliana Park. Niet echt om de hoek, maar wel een hoop dieren die je hier kunt bezichtigen. Zo kwamen we veel ganzen met kuikentjes tegen. How cute!

Maandag

Afgelopen nacht, heb ik ontzettend slecht geslapen. Ik denk dat ik maar 2 uur de klok niet heb gezien. Toch gaat het werkende leven gewoon door en ben ik naar werk gegaan. Voor de rest was het niet een super bijzondere dag. En gingen we zoals elke maandagavond gezellig eten bij mijn schoonouders.

Dinsdag

vandaag voelde ik me gelukkig weer wat beter en was ik eindelijk weer eens in de mood om wat meer make-up te dragen dan normaal.

ik deed mezelf tegoed aan pindarotsjes, omdat ik hier zo’n ontzettende zin in had!

In de avond zorgde ik voor het eten. Ik maakte zalm met courgette, champignons, paprika rijst en pastei!

Woensdag

Vandaag plande ik de hele middag/avond in om aan mijn blog te werken. Ik merk dat nu ik hoogzwanger ben het toch wat minder lekker gaat met inplannen van artikelen het me houden eraan. Er is natuurlijk ook niet echt een plan te trekken op hoe mijn lichaam voelt, dus dat is logisch!

Snoepie hield me gezelschap en ik maakte de artikelen over het Frenchie café en het clinique event af.

Daarna ging ik weer bij mijn schoonouders eten, want de hele familie kwam bij één. We waren tenslotte donderdag vrij, dus qua drukte kon ik dat prima aan. Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten!

overigens postte ik ook een poll op instagram, met de vraag of jij een keer graag mee zou willen doen aan de ramadan…

Donderdag

En vandaag had ik het antwoord op de poll over meedoen aan de ramadan. ik 52% zou graag eens mee willen doen aan de ramadan! Wat super tof van jullie!

Vandaag hadden abdullah en ik een luier dagje, want gisteren was het toch wat later geworden dan gedacht.

Ik dronk lekker een bakje koffie en startte de dag met een bakje havermout met gemixte noten. Super gezond!

Wij kregen van mijn lieve nicht haar twee banken. Die mijn broertje al vroeg in de ochtend kwam brengen. De huidige bank had wat last van het loslaten van schilfers. En nu met de baby op komst hebben niet super veel geld om gelijk een nieuwe bank te kopen.

Ik had onze eigen bank op facebook gezet, om gratis af te halen. En ik kreeg meer dan 88 reacties! Doe normaal hoor!

Uiteindelijk kwam er iemand kijken die hem graag mee wilde nemen. Maar helaas paste de bank niet in de auto. Dat had ik hem natuurlijk ook van tevoren kunnen vertellen, maar goed… Hij komt hem vrijdag ophalen.

In de avond gingen we met vrienden op iftar bij Madera House in Rotterdam. Als je hier nog nooit bent wezen eten, dan moet je hier echt eens gaan proeven hoor!

Vrijdag

Vandaag begon ik lekker vroeg op werk, zodat ik ook weer lekker vroeg naar huis kon. Ik ging mijn vriendin helpen haar lease auto weg te brengen en haar nieuwe Mini, jawel op te halen! En oh wat was ze blij. Kan ik me goed voorstellen. Je hebt het dubbel en dik verdiend Michelle!

Erna ging ik mijn eigen autotje wassen, zodat ik mooie foto’s kon maken voor op marktplaats. En ook zette ik gelijk mijn oude iphone erop. Deze heb ik namelijk niet meer nodig.

Onze bank werd nu écht opgehaald. En de banken die we kregen, konden nu goed op hun plek staan.

Zoals je ziet was afgelopen een weekje waarin ik het, voor mijn doen, wat rustiger aan heb gedaan. Onze baby en de zwangerschaps zorgden daar gewoon voor. Dus ik ben heel erg benieuwd hoe het er de komende weken aan toe gaat…

Hoe was jouw week afgelopen week?

12 Reacties

 1. juni 3, 2019 / 9:38 pm

  Ik vind toch dat je alsnog een hele hoop hebt gedaan! Lijkt me super gezellig en bijzonder, 4 keer op Iftar. Ik wil ook eens heel graag meedoen aan de ramadan, maar wil eerst iemand naast me hebben die dan ook mee doet zodat we elkaar kunnen motiveren!

 2. juni 4, 2019 / 1:15 pm

  Je heb toch best een hoop gedaan hoor! Zelf vorige week erg drukke week met 3x naar bioscoop geweest

 3. Joanne
  juni 4, 2019 / 2:02 pm

  Leuk overzichtje! Ik heb afgelopen week best kunnen genieten van het weertje en de zon! ☀️

 4. juni 4, 2019 / 11:22 pm

  Wat een leuke snap en die foto´s zijn prachtig. Ik ga ook zo een weekly snap doen op mijn blog.

 5. juni 5, 2019 / 10:52 am

  wat leuk zo met die snaps!! Je hebt nog best veel gedaan. Ik ben helaas ziek geweest. dus hier niets spannends ondernomen

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 5, 2019 / 11:31 am

   nee geen buxus, geen idee wat voor soort het precies is. Hij wordt onderhouden vanuit de VVE, maar die partij kwamen dit jaar veel te vroeg snoeien. Dus zodoende dat hij even bij gesnoeid moest worden.

 6. juni 5, 2019 / 4:49 pm

  Wat leuk gedaan zo met de foto’s enzo! Mijn week was heerlijk, we zijn lekker naar de camping geweest en hebben genoten van het mooie weer.

 7. juni 5, 2019 / 5:01 pm

  wat een leuk idee zo’n overzichtje. je hebt toch best veel gedaan

 8. juni 6, 2019 / 6:49 am

  Super leuke foto’s! Ik vind het vooral heel leuk om te zien wat je eet, ik krijg er honger van!

 9. Marushi
  juni 9, 2019 / 2:39 pm

  Leuke dingen heb je meegemaakt! Babyshower’s zijn altijd leuk natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: