Weekly Snaps #67 – Koffie drinken en chill’in

Afgelopen week gingen we gezellig wat drinken met vriendinnen bij Amada Coffee, Ging ik uiteten met de vriendinnengroep, ontving mijn schoonzusje haar diploma en maakte ik maathangers voor in de baby kast. Kijk je mee?

Zaterdag was een lekker begin van het weekend. We spraken met een hoop familie/vriendinnen af bij Amada Coffee in Rotterdam. Niet zomaar, maar om de verjaardag van Serap één van mijn beste vriendinnen te vieren. En hoe doe je dat nu beter, dan met lekker eten, drinken en een goede locatie! Binnenkort lezen jullie hier een hotspot artikel over, want dit is een té leuke locatie!

En alsof zaterdag al niet druk genoeg was, ging ook zondag nog eens lekker uit eten met de vriendinnen bij Laila’s in Utrecht. Het was super gezellig en ook ontzettend leuk dat onze vriendin Houda er nog bij kon zijn. Zij stond namelijk op het punt om bijna te gaan bevallen, dus dat is best bijzonder!

Helaas viel de service een beetje tegen, maar het eten smaakte prima. Jammer is dat eigenlijk hé, als een restaurant lekker eten heeft, maar het personeel kan een hoop goed maken of juist verpesten. Heb jij ook van die tentjes, waarbij je dat denkt?

weekly snaps #67- maandag

Maandag deed ik het wat rustiger aan, want het weekend was druk genoeg. Ik begon de dag met een gezond ontbijtje, en luierde vandaag de rest van de dag. De hortensia’s in de tuin doen het ontzettend goed. Wat staan ze mooi in bloei! Yes!

Ook ontving ik vandaag een proefverpakkingvan waterwipes, waar ik jullie in mijn insta stories al wat meer over vertelde… In de avond aten we zoete aardappels met broccoli en garnalen. Een aparte combinatie, maar wel erg gezond en lekker.

Ook maakte ik deze week Baby maatkleding hangers. Ik ondervond namelijk bij het indelen van de baby kledingkast, dat het best lastig is om de goede maat te pakken met zoveel verschillende kledingstukken. Een maatkleding hanger leek me handig, maar ik kon ze niet vinden in onze stijl. Mint groen natuurlijk! Dus maakte ik ze zelf. Ik zal de ontwerpen binnenkort beschikbaar stellen, zodat ook jij deze maathangers voor in de baby kast downloaden.

Vandaag at ik bij mijn schoonmams en in de avond had ik de diploma uitreiking van mijn sista Hatice. Ze heeft gewoon haar diploma in da pocket en gaat volgend jaar lekker door leren op de HAVO. Wat zijn we trots op haar zeg!

Afgelopen week was een heerlijke week! Fijn om te zien dat onze zusjes ontwikkelen. De babykamer/kledingkast langzaam aan af begint te komen. En aftellen geblazen, want ik ben nu 36 weken zwanger!

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: