Weekly Snaps #68

Afgelopen week begon ik aan een suprise birthday party, keek ik de lion king, hadden we een slaapfeestje met onze nichtjes. Gingen we naar de dierentuin en moest ik naar het ziekenhuis voor een check-up met onverwacht nieuws… Kijk je mee in de weekly snaps van afgelopen week?

Zaterdag ochtend deed ik de laatste schoonmaak dingetjes die ik nog kon met mijn grote toeter. Ik maakte de wc schoon, de keuken en de badkamer. Inmiddels ben ik al 36 weken zwanger. Dus het leek me verstandig dit nog even te doen, you never know when I pop!

Rond het middag uur ging ik op pad met mijn vriendin Michelle. Ze wilde graag een verrassingsfeest voor er verjaardag. Deze zou ik samen met haar moeder en een vriendin organiseren. Maar ik had haar moeder nog nooit ontmoet. Dus leek het met leuk om eerst met elkaar kennis te maken!

Omdat ik zwanger was kwam ze me ophalen thuis, zodat ik niet hoefde te rijden. We reden naar de camping waar haar ouder stonden. En ik maakte kennis met ze. Wat een ontzettend aardige mensen zeg! Dat gaat zeker goed komen met die surprise birthday party!

Erna ging ik langs bij het café van de andere dame waarmee we de birthday party zouden organiseren. We aten lekker een broodje. Ik koos voor een broodje tonijn! Hmmm!

Erna haastte ik me naar huis, want ons nichtje Diva zou samen met mij en Ab naar de film gaan. Super gezellig natuurlijk! We hadden al een week van tevoren gereserveerd bij Pathé voor de Lion King. En hadden er ontzettend zin in!

Toen de film een begon vond Diva het toch wel een beetje eng. Want ja, deze Lion King was wel héél echt. Hierdoor zijn we na een kwartier de film uitgegaan. Jammer, maar het was niet anders.

Omdat we de volgende dag met meerdere vrienden naar de dierentuin zouden gaan, en deze kleine knuffelkont graag wilde logeren… Bleven de twee zusjes samen met hun ouders voor een slaapfeestje! En gezellig dat het was!


Zondag gingen we met z’n allen een dagje uit naar Artis in Amsterdam. Jeetje wat was het druk! Een van de eerste vrije zondagen in de vakantie, dus iedereen had waarschijnlijk hetzelfde idee.

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad met z’n allen! En veel dieren gezien. Het leukste van alles is dat de kids het ontzettend naar hun zin hadden. Daar wordt je zelf toch ook ontzettend gelukkig van! Alleen daarvoor doe je het al!

Maandag ochtend en middag mocht ik oppassen op deze twee hummeltjes. Wat was het gezellig! Maar ik moet ook eerlijk zeggen, dat het iets moeilijke wordt allemaal met een grotere buik. We hadden het zo gezellig dat ze niet meer naar huis wilde! hihi! Dat is een compliment.

Dinsdag sloot ik mezelf de hele dag op, want jeetje wat was het warm! Op een gegeven moment ging ik zelfs naar de supermarkt om daar te genieten van de airco. Haha, ik schaam me bijna om het te typen, maar in 29 graden is het echt niet uit te houden als je zwanger bent…

weekly-snaps-68-woensdag

Woensdag voelde ik me de hele dag slecht. Ik had echt het gevoel dat ik een groot gezwel op mijn hoofd had. Dit had waarschijnlijk te maken met de warmte, dacht ik. Ik meette thuis mijn hartslag op en die was echt veel te hoog. Ik belde rond half 12 het ziekenhuis en moest gelijk langs komen voor een check-up. Zo gezegd zo gedaan.

Om 12 uur lag ik aan de CTG. Met de baby ging alles gelukkig goed, dus daar hoefde ik me geen zorgen over te maken. Maar of het met mij allemaal in orde was, dat wisten ze niet. Ik moest een aantal onderzoeken ondergaan en wachten op de uitslag. Helaas duurde het erg lang voor de uitslagen binnen kwamen. Pas om half 5, werd bekend dat ik last had van zwangerschapsvergiftiging. De artsen gingen met elkaar overleggen. Om 5 uur kreeg ik te horen dat ik donderdag ochtend om 7 uur zou worden ingeleid… En hoe dat verder ging? Dat lees je in mijn bevallingsverhaal!

Hoe was jouw week afgelopen week?
Had je ook zo’n last van de warmte?

1 Reactie

  1. augustus 11, 2019 / 8:25 pm

    Heftig! Hopelijk gaat alles nu goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: