Xlash Wake-Me-up oogserum

Xlash Wake-Me-up oogserum

Van het merk Xlash maakt ik een paar weken geleden al een review over het Hydro gel mask. En zo testte ik dus ook het Xlash Wake-Me-up oogserum. Ik geef je vandaag mijn eerlijke mening.

Xlash Wake-Me-up oogserum

Wat Xlash zelf zegt over het Wake-Me-Up Oogserum:

Ons innovatieve oogserum is speciaal ontwikkeld om wallen, donkere kringen en huidbeschadiging aan te pakken. Het is klinisch bewezen dat dit oogserum de huidtextuur met meer dan 30% verbetert in slechts 4 weken. Het Xlash Wake-Me-Up Oogserum bevat krachtige peptiden, natuurlijk exfoliërende AHA’s en hydraterende voedingsstoffen die vermoeide ogen opfrissen en herstellen en die de doffe huid revitaliseren voor een jeugdige, meer wakkere uitstraling.

Het Xlash Wake-Me-up oogserum bevat verschillende krachtige en actieve en krachtige ingrediënten die de huid voller en gladder doen lijken en voelen. Daarnaast zorgen deze voor vernieuwing en herstel en een minder doffe huid rond de ogen.

Xlash Wake-Me-up oogserum verpakking

Verpakking

De verpakking heeft echt de uitstraling van het merk Xlash. Net als in de vorige review heeft de verpakking een blauwe achtergrond een gouden opdruk. In de verpakking zit een glazen flaconnetje met pomp, met een inhoud van 30ml

Xlash ingrediënten

Ingrediënten

Water, Acrylamide/sodium Acrylate Copolymer, Mineral Oil, Trideceth-6, Glycine Soia (Soybean) Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Superoxide Dismutase, Passiflora Edulls Fruit Extract, Citrus Medics Llmonum (Lemon) Fruit Bar., Ananas Satiyus (Pineapple) Fruit Extract, VItis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Palmitoyl Tripeptide-S, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Sirnmondsia chinensis (Jojoba) Seed OH, TocoPheryl Acetate (Vitamin E), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Euterpe Oleracea (Mal Berry) Fruit Extract, Chlorophenesln, Benzoic Acid, Sorblc Acid, Ascorbic Acid (Vitamin C), Prunus Amygdaius Dulcis (Sweet Almond) 011, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Cucumis Satlyus (Cucumber) Fruit Extract, Parse Ginseng (Ginseng) Root Extract, Phytonadione (Vitamin K), MSM (Methyl Sulfonyl Methane).

Enkele van de belangrijkste ingrediënten in het Xlash Wake-Me-up oogserum zijn: Acai-extract deze bevat een hoog vitamine C-gehalte. Vitamine E – Antioxidant die milieuschade helpt te voorkomen en herstellen. En AHA-zuur – Alfa-hydroxyzuren reinigt en exfolieert voor een frisse en verhelderde huid. Dit klinkt heerlijken fijn toch? Wie wil er nou niet minder wallen en kringen onder zijn ogen?

Swatch

Hieronder zie je een swatch van het Xlash oogmasker op mijn vingers.

Xlash Wake-Me-up oogserum swatch
Xlash hoe te gebruiken?

Hoe te gebruiken?

🤍 Was je gezicht gronding met een make-up reiniger en een cleanser. Zorg ervoor dat er geen make-upresten achterblijven.

🤍 Doe een pompje op de top van je vingers. Dep het product voorzichtig onder je ogen met een kloppende beweging.

🤍 Wacht 30-90 seconden totdat het oogserum is geabsorbeerd voordat je het volgende product aanbrengt.

Before & After

Hieronder zie je en before (eerste foto, zonder serum) en after (tweede foto, met serum) van mijn oog.

Xlash Wake-Me-up oogserum before en after
Xlash Wake-Me-up mijn mening

Mijn mening

Zelf ben ik gewend om te werken met een oogcrème en niet met een oogserum. Dus voor mij was het gebruik van het Xlash Wake-Me-up oogserum een nieuwe ervaring. En ik moet zeggen dat het Xlash oogserum mij goed beviel. De huid rondom mijn ogen voelt voller en gladder aan, dan voor het gebruik van het oogserum. Ook heb ik het idee dat huid rondom mijn ogen minder dof is dan normaal. En een stuk minder puffy. Om het echt zeker te weten zal je het product minstens zo’n 3 maanden moeten testen. Voor nu ben ik erg tevreden over het Xlash oogserum en ga ik het nog een tijdje dagelijks gebruiken. Het product heeft een prima prijs en doet wat het beloofd. Meer weten over de andere Xlash producten die ik testte. Klik dan even op de link.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Xlash Wake-Me-Up Oogserum is verkrijgbaar op de website van Xlash voor een prijs van € 29,-.

Gebruik jij liever een oogcrème of een oogserum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: