Xlash Hydro gel Mask

Xlash-Hydro-Gel-Mask

Kan jouw huid ook wel een hydratatie boost gebruiken? Dan heb ik vandaag een fijne tip: het Hydro Gel Mask van Xlash. Ik testte dit masker uit en ben fan! Lees je mee?

Xlash Hydro Gel Mask

Wat zegt Xlash zelf over het Hydro Gel Mask:

“Met Xlash Hydro Gel Mask krijg je alles wat je nodig hebt. Dit verkoelende, hydraterende sheet mask is een bewerkte versie van onze bestverkochte Rejuvenating Eye Gel Patches. Het gelmasker zit vol met diep hydraterende ingrediënten om het hele gezicht in slechts 20 minuten een fantastische vochtboost te geven. De verzorgende formule maakt gebruik van hyaluronzuur dat fijne lijntjes verzacht en de huid helpt vocht vast te houden. Het bevat ook rustgevend kokosextract en sheaboter, die beide diep hydrateren om de droge en geïrriteerde huid te kalmeren. Het verrijkende sheet mask verjongt de huid en geeft direct een hydraterend effect en een onverslaanbare glow.”

Verpakking

Het Xlash Hydro Gel Mask zit in een blauwe kartonnen verpakking. Op de voorkant staat wat erin zit. En op de achterkant vind je de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing.

Xlash-Hydro-Gel 3 maskers

In de verpakking zitten 3 gelmaskers. Om eerlijk te zijn meer dan ik verwacht had. Vaak krijg je er maar 1 of als je geluk hebt twee. Dus dat is een meevaller!

De Xlash Hydro Gel Maskers zelf zitten verpakt in een folie, die je gemakkelijk kunt open scheuren. En ook dat valt wel eens tegen bij andere maskers. Ik vertel je hieronder wat meer over de ingrediënten.

Xlash-Hydro-Gel-Mask ingrediënten

Ingrediënten

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hexylene Glycol, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Carrageenan, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Sucrose, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Hydroxyacetophenone, Morinda Citrifolia Extract, Adenosine, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sodium Phytate, Potassium Chloride, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Norbornanediamine/Resorcinol Diglycidyl Ether Crosspolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Polyacrylate, Glyceryl Caprylate, Titanium Dioxide, Gellan Gum, Cellulose Gum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Calcium Lactate, Tanacetum Annuum Flower Oil, 1,2-Hexanediol, Aluminum Hydroxide, CI 42090, Hydrolyzed Extensin, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Potassium Hyaluronate

Naast dat dit gelmasker zorgt voor hydratatie wat je duidelijk ziet aan het eerste ingrediënt op de lijst water. Bevat het ook nog eens diverse verzorgende ingrediënten, zoals rustgevend kokosextract en sheaboter, die beide diep hydrateren en de droge en geïrriteerde huid kalmeren.

Xlash-Hydro-Gel-Mask close-up

Het gelsmasker zit per stuk verpakt in een folie verpakking. Tussen twee laagjes plastic. Haal eerst het eerste laagje eraf. Breng de sheet mask aan op een schone huid. En haal dan het laatste laagje plastic eraf. Tijdens het aanbrengen probeer je het gelmasker zo goed mogelijk op zijn plek te krijgen, zonder eventuele luchtbellen. Zit hij goed? Dan kun je lekker 20 minuten ontspannen.

Xlash-Hydro-Gel-Mask close-up

Na gebruik haal ik het masker van mij gezicht en gooi ik het masker weg. Het product dat nog op mijn gezicht zit laat ik verder intrekken.

Xlash-Hydro-Gel-Mask mijn mening

Mijn mening

Vaak blijven sheet maskers niet zo goed zitten, maar daar had ik bij dit Xlash Hydro Gel Mask eigenlijk bijna geen last van. Eenmaal aangebracht voelde ik gelijk een soort verkoeling op mijn huid. En kon ik daarna lekker 20 minuten relaxen en ontspannen.Netflix aan bankhangen. Dat mocht ook wel even na al dat ziek zijn de afgelopen weken.

Ik merk instant het hydraterende effect, vooral bij de droge huid op mijn voorhoofd en wangen. Ik ben niet zo veel erg lief voor mijn huid geweest de afgelopen weken. En dat maakt dit Xlash Hydro Gel Mask gelukkig weer helemaal goed. Dit is voor mij zeker een masker dat ik nog eens ga bestellen als hij straks op is. Ik heb er nog eentje liggen, die ik bewaar voor aankomende vrijdag avond. Dan zet ik een heerlijke Rituals Relax Tea en doe ik mijn gelmask op. Ik heb nu al zin in een date met me, myself and I.

En mocht je helemaal lief willen zijn voor je gezicht? Dan kun je na het masker ook nog gezichtsyoga toepassen op je gezichtshuid.

En er is ook nog een Xlash Advanced awakening eye serum. Die zou ik ook graag eens willen proberen, want die helpt erg goed tegen donkere kringen en wallen onder je ogen.

Met bovenstaande tip(s) ga jij zeker zen het weekend in!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Xlash Hydro Gel Mask zijn verkrijgbaar in een verpakking met 3 sheet maskers voor een prijs van € 30,- en zijn verkrijgbaar bij Xlash op de officiële website.

Heb jij de maskers van Xlash al eens geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: