Home » Food » Drinks » Ontspannen | Rituals Relax Tea

Ontspannen | Rituals Relax Tea

Rituals Relax Thee

Ontspannen en genieten van de rust met een kopje thee erbij. De Rituals Relax Tea is gemaakt van speciaal geselecteerde kruiden, die je helpen om nog beter tot rust te komen. Drink deze thee wanneer je maar wilt en laat de kruidige infusie van kamille en verbena je rust en ontspanning geven.

Ik ben gek op thee evenals koffie. Sinds ik een kind heb gekregen merk ik dat selfcare momentjes er vaak bij inschieten. Ook al ben ik moe, ik neem toch in de avond de moeite om een lekkere kop thee voor mezelf te zetten en er wat lekkers bij te leggen. Om die reden review ik vandaag de Rituals Relax Tea voor je. Lees je mee?

Verpakking

Rituals Relax Thee

De verpakking van deze Rituals Relax Tea alleen al straalt rust uit. Een mooie donker groene kleur, die helemaal past in het rijtje Rituals verpakkingen. De verpakking bevat 50 gram thee. En werkt handig met een deksel die aan de bovenkant los getrokken kan worden. Deze sluit hermetisch af, wat ervoor zorgt dat jouw thee lekker lang vers blijft.

Ingrediënten

Lemongrass, Fennel Sweet, Green Rooibos, Blackberry Leaves, Liquorice Root, Ginger, Apple Pieces, Orange Peel, Aniseed, Chamomile Flowers* (5%), Lemon Verbena*  (5%), Cinnamon, Cardamom Seed, Cloves, Natural Cinnamon Bark Flavour

Rituals Relax Thee

Kamille staat bekend om haar kalmerende eigenschappen, en kan worden gebruikt om de huid te verzachten of de geest te relaxen.

De geur van verbena staat bekend om de verkwikkende en stimulerende eigenschappen. Verbena wordt vaak gebruikt in combinatie met citrusgeur om de stemming te verbeteren en het energiepeil te verhogen.

Bereiding

Kook vers water. Laat de thee de 6 minuten trekken voor een fijne smaak en goed effect.

Rituals Relax Thee

Mijn mening

In het begin was ik wat skeptish over de Rituals Relax Tea moet ik eerlijk zeggen. Ik vond het best een hoop geld, voor ‘gewoon’ een koker thee. Maar al snel kwam ik erachter dat ik ontspande en genoot van mijn thee moment met deze Rituals Relax thee.

De thee heeft een verfijnde eigen smaak. Die lastig in woorden valt uit te drukken. De citroen en kamille proef ik er zeker in terug. Maar als je wilt ervaren hoe deze Relax thee smaakt, raad ik je toch echt aan hem zelf te kopen.

Het theezakje kan ik zelfs twee keer gebruiken voor een kopje thee. Maar als je een sterke smaak wilt, pak dan telkens een nieuw theezakje.

Rituals Relax Thee mijn mening

Prijs en verkrijgbaarheid

De Rituals Relax Tea is verkrijgbaar bij alle Rituals vestigingen of online in de Rituals webshop voor € 6,50 per 50 gram.

Heb jij de Rituals Relax Tea al eens geproefd?
En wat voor thee is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: