9x Zo verras je een jarige in coronatijd

Zo verras je een jarige in coronatijd

Iemand in je vrienden-kring of uit je familie is jarig. Maar helaas, gezamenlijk met z’n allen vieren, zit er nu tijdens de coronatijd niet in. Juist omdat men niets verwacht in deze coronatijd. Kun je met het verrassingselement extra uitpakken en creatief zijn. Ik geef je een aantal tips: 9x Zo verras je een jarige in coronatijd.

Zeg het met kaarten

Een kaartje is sowieso leuk om te krijgen, maar een mand gevuld met kaartjes daar voel je je jarig door hoor! Laat alle kennissen en familie een kaartje zelf maken, of kopen en schrijven en deze naar jou toe sturen. Verzamel de kaarten en koop een leuke grote mooie mand. Versier deze naar wens, met een strik, eventueel wat doorzichtige folie en zet deze bij de jarige voor de deur. Kijk op gepaste afstand naar de reactie van de jarige.

Verjaardags video

Laat alle vrienden en familie een korte boodschap filmen voor de jarige. Zo verras je een jarige in coronatijd extra, door er één grote film van te maken. Ze er feestelijke muziek onder en stuur de video op naar de jarige. 

Ontbijt op bed

Een ontbijt op bed is natuurlijk nooit verkeerd. Lekker luieren is vooral op je verjaardag geen overbodige luxe. Je kunt een ontbijtje laten bezorgen, maar ook zelf maken is een optie. Wellicht dat een gebakken eitje dan niet zo’n goed idee is, maar jus d’orange met een croissantje zal het ook vast goed doen!

borrelplank zuivelhoeve verjaardag

Borrelplank

Hoe gezellig is het om een borrelplank op te sturen naar de jarige jop. Met heerlijke hapjes verras je een jarige in coronatijd lekker culinair. Je kunt de borrelplank zelf naar eigen smaak samenstellen. En natuurlijk laat je die lekker bezorgen door bijvoorbeeld Zuivelhoeve.nl

Quiz over de jarige

Als goede vrienden of familie denk je altijd veel te weten over de ander. Maar is dat eigenlijk wel zo? Maak een quiz met weetjes over de jarige. Of als je geen zin hebt om er zelf een te maken, kies dan voor een quiz die al kant en klaar is op groepsspellen.nl. Je kunt de quiz doen op voldoende afstand, of via een digitale meeting via teams of zoom met een biertje of wijntje erbij.

Verjaardagstaart

Een verjaardagstaart is altijd een goed idee als je jarig bent. Je kunt hem laten bezorgen. Maar nog leuker is het om er zelf eentje te bakken. Deze voor de deur te zetten en de jarige met een confetticanon te overdonderden. Gepaste afstand houden (1,5 meter) is hierbij wel van belang.

Workshop organiseren

Wil je een creatieve verassing regelen? Boek dan een digitale workshop de jarige en alle genodigden. Wat dacht je van een cocktailworkshop? Of een sushiworkshop? Of ga voor een virtuele proeverij? Denk aan een chocolade workshop of bijvoorbeeld een wijnworkshop. De spullen worden naar het thuis adres verstuurd, zodat je lekker kunt meedoen vanaf huis. Helemaal corona proof.

Verjaardagswens op de stoep met krijt

Misschien wordt dit niet door elke jarige gewaardeerd, maar over het hoofd zien kun je het zeker niet. Krijgt een verjaardags wens op de stoep van de jarige.

3x toeteren

Maak een groot bord of poster en zet deze in de tuin van de jarige. Vraag voor voorbijrijdende auto’s om 3x te toeteren voor de jarige. Hopelijk doet iedereen mee! Zo bouwen jullie alsnog een feestje en wordt het een bijzondere dag voor het feestvarken.

Hoe zou jij verrast willen worden voor je verjaardag in deze coronatijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: