Het is even een poosje stil geweest rond de change of lifestyle waar ik aan begonnen ben, maar dat betekend niet dat ik de afgelopen tijd stil heb gezeten. Hier lees je een update over de voortgang van mijn change of lifestyle.

Hoe is het gegaan de afgelopen tijd?

Nee, nee! Sinds ik bij Thomas langs ben geweest heb ik een mooi schema met wat ik allemaal wel kan eten en wat niet. Daarbij hadden we de afspraak gemaakt dat ik minimaal 3x in de week zou sporten. Really did I? haha het feit dat ik er zo al op reageer… Daaruit begrijpen jullie wel dat ik niet elke week 3x ben geweest. Al met al heb ik toch vorderingen geboekt! Yeah!

OP TIJD NAAR BED?

De laatste tijd gaat het steeds beter om op tijd naar bed te gaan. Als het maar even kan ga ik een halfuur eerder in bed liggen om mijn favo serie te kijken of om lekker een paar bladzijdes op mijn e-reader te lezen.  Sinds ik nu enige tijd goed uitrust vraagt mijn lichaam ook niet meer echt om energie in de vorm van eten… 8 uur op een nacht te slapen is tegenwoordig meer regel dan uitzondering! Yes, we gaan de goede kant op! change of lifestyle here we come!

SPORTEN

Met sporten heb ik zo mijn ups en downs gehad. Wel heb ik een nieuw abonnement aangeschaft bij Basic Fit om zo samen met mijn man te kunnen gaan fitnessen. Het meeste van de tijd ging ik wel 3x in de week trainen, maar er waren ook weken bij dat ik maar 2x of soms wel 1x ging. Ik wilde mezelf niet afstraffen, maar aan de andere kant toch ook resultaat bereiken. Wel zie ik sporten nu als vrije tijd voor mezelf. Waar ik in het begin met mijn man meeging en uren bleef hangen tot hij klaar was, ga ik nu een uurtje knallen en erna thuis lekker uitrusten. Geen verspilde tijd, maar geïnvesteerde tijd. Dit merk ik ook wel aan mijn bodyshape. Ik ben van een maat 40 terug gegaan naar een maat 38. Iets wat ik heel erg graag wilde! Als ik in de sportschool te vinden ben, dan ga ik er ook lekker tegenaan. Pussy gedrag? Nee dat ken ik niet! change of lifestyle! Knallen, Knallen, Knallen!

MINDER ETEN

Lekker eten blijft een struikel blok, maar als er gezonde alternatieven zijn voor het geen je niet mag dan gaat het al een stuk beter. Tegenwoordig heb ik 1 cheat dag in de week en hier geniet ik dan ook super van. Het emotie eten heb ik de laatste tijd wat beter in de hand. Door het sporten kan ik lekker mijn emoties kwijt en zo eindig ik niet met een zak chips chickflicks kijkend op de bank. Ik eet meer fruit en in de middag vaak een salade of overgebleven groenten van de vorige dag. Ja het is soms even nadenken of behelpen, maar al met al gaat het beter. Zie hieronder mijn tussenstand waar ik apetrots op ben!

Tussenstand change of lifestyle

Kilo’s: van 70 kilo  naar 68 Kilo
Maat: van 40/Medium naar 38/Small
Gemoedstoestand: Let’s Do this!
Vetpercentage: -1,5 %

Hoe gaat het met jouw change of lifestyle? Zie je al resultaat?