Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een persoonlijke update gaf. Zo ging ik afgelopen maand naar de kapper en startte ik bij mijn nieuwe baan, waar ik al eerder over blogde. Vandaag vertel ik jullie iets meer!

Bij de zomer hoort ook een zomerse coupé, daarom heb ik meestal begin juni een afspraak bij de Bedrijfskapper om mijn haar tot in de puntjes te laten verzorgen. Maar dan ook letterlijk! Ik had ook super veel geluk. Er stond een win-actie op facebook van de Bedrijfskapper waarbij er werd gevraagd om een review achter te laten op Google. Aangezien ik altijd erg tevreden bent met de verzorging van mijn haren, heb ik dit gedaan. In het Facebook bericht stond dat er maar 1 persoon zou winnen, maar achteraf heeft iedereen die gereageerd heeft, recht op een gratis behandeling! Super tof!

Zoals jullie weten gaan wij deze zomer naar Turkije. Het is hier erg warm en zonnig. Ik wilde de gratis behandeling gebruiken om Highlights in mijn haar te laten aanbrengen, zoals ik eigenlijk elke zomer doe. Maar wat ik geheel niet wist, is dat als je teveel in de zon loopt met je highlights ze verkleuren en lichter kunnen worden. Dit leek de Bedrijfskapper en mij niet zo’n goed idee, vandaar dat we deze behandeling hebben uitgesteld tot na de vakantie. Wel kreeg ik weer een lekkere knipbeurt en een Olaplex behandeling.

Ik werk vandaag drie weken bij Stiho en om eerlijk te zijn voelde ik me meer dan welkom vanaf de allereerste dag. Super lieve collega’s die alles op een goede manier uitleggen indien het nodig is. Een warm team waarmee je kunt lachen, maar waar er ook hard gewerkt wordt als het nodig is. Als ze pauze hebben spelen we playstation en wedden ze om tompoezen wie er zal winnen. Super idee! Zo heb je bijna elke dag wel wat lekkers voor je neus. Echter ben ik aan het detoxen, dus ik moet steeds de verleiding weerstaan!

 

De applicatie die ik moet beheren is erg uitgebreid, dus die heb je zeker niet in een halfjaar door. Gelukkig gaat het steeds beter met het onthouden van alle programma codes. Er komen zelfs al collega’s naar mij toe voor de applicatie als ze vragen hebben.

Soms heb je het gevoel dat je heel lang opzoek bent naar een iets wat bij jou past… Maar vandaag snapte ik het ineens, ik was opzoek naar iets waarvan ik dacht dat het goed voor mij was. Terwijl het geen dat goed voor mij was heel wat anders bleek te zijn. Het gaat niet om de applicatie of de IT er omheen. Natuurlijk moet je wel geïnteresseerd zijn in het geen je doet, zodat je het ook leuk kunt vinden. Maar ik denk niet dat dit het aller belangrijkste is. Het gaat om de collega’s die met hun persoonlijkheden jou werkdag snel voorbij doen gaan, je laten lachen en je een gevoel geven of je thuis komt! Wel eens over nagedacht dat je jouw collega’s waarschijnlijk vaker ziet dan je man of vriend? Best gek hé?

Heb jij ook leuke collega’s op het werk? Wat maakt ze zo leuk?