Achter het scherm – Nieuw Kapsel en mijn eerste werk weken!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een persoonlijke update gaf. Zo ging ik afgelopen maand naar de kapper en startte ik bij mijn nieuwe baan, waar ik al eerder over blogde. Vandaag vertel ik jullie iets meer!

Bij de zomer hoort ook een zomerse coupé, daarom heb ik meestal begin juni een afspraak bij de Bedrijfskapper om mijn haar tot in de puntjes te laten verzorgen. Maar dan ook letterlijk! Ik had ook super veel geluk. Er stond een win-actie op facebook van de Bedrijfskapper waarbij er werd gevraagd om een review achter te laten op Google. Aangezien ik altijd erg tevreden bent met de verzorging van mijn haren, heb ik dit gedaan. In het Facebook bericht stond dat er maar 1 persoon zou winnen, maar achteraf heeft iedereen die gereageerd heeft, recht op een gratis behandeling! Super tof!

Zoals jullie weten gaan wij deze zomer naar Turkije. Het is hier erg warm en zonnig. Ik wilde de gratis behandeling gebruiken om Highlights in mijn haar te laten aanbrengen, zoals ik eigenlijk elke zomer doe. Maar wat ik geheel niet wist, is dat als je teveel in de zon loopt met je highlights ze verkleuren en lichter kunnen worden. Dit leek de Bedrijfskapper en mij niet zo’n goed idee, vandaar dat we deze behandeling hebben uitgesteld tot na de vakantie. Wel kreeg ik weer een lekkere knipbeurt en een Olaplex behandeling.

Ik werk vandaag drie weken bij Stiho en om eerlijk te zijn voelde ik me meer dan welkom vanaf de allereerste dag. Super lieve collega’s die alles op een goede manier uitleggen indien het nodig is. Een warm team waarmee je kunt lachen, maar waar er ook hard gewerkt wordt als het nodig is. Als ze pauze hebben spelen we playstation en wedden ze om tompoezen wie er zal winnen. Super idee! Zo heb je bijna elke dag wel wat lekkers voor je neus. Echter ben ik aan het detoxen, dus ik moet steeds de verleiding weerstaan!

 

De applicatie die ik moet beheren is erg uitgebreid, dus die heb je zeker niet in een halfjaar door. Gelukkig gaat het steeds beter met het onthouden van alle programma codes. Er komen zelfs al collega’s naar mij toe voor de applicatie als ze vragen hebben.

Soms heb je het gevoel dat je heel lang opzoek bent naar een iets wat bij jou past… Maar vandaag snapte ik het ineens, ik was opzoek naar iets waarvan ik dacht dat het goed voor mij was. Terwijl het geen dat goed voor mij was heel wat anders bleek te zijn. Het gaat niet om de applicatie of de IT er omheen. Natuurlijk moet je wel geïnteresseerd zijn in het geen je doet, zodat je het ook leuk kunt vinden. Maar ik denk niet dat dit het aller belangrijkste is. Het gaat om de collega’s die met hun persoonlijkheden jou werkdag snel voorbij doen gaan, je laten lachen en je een gevoel geven of je thuis komt! Wel eens over nagedacht dat je jouw collega’s waarschijnlijk vaker ziet dan je man of vriend? Best gek hé?

Heb jij ook leuke collega’s op het werk? Wat maakt ze zo leuk?

10 Reacties

 1. juni 23, 2017 / 8:23 am

  Wow, mooie bos hoor!! Je hebt prachtig haar <3. Mijn collega's zijn super leuk omdat ik elke dag met ze kan lachen en we goed samenwerken als team. Onmisbaar vind ik!

 2. juni 23, 2017 / 10:56 am

  Wauw, wat is je haar mooi geworden zeg! Met van die golven/slagen er in. Zit het ook zo als je niet bij de kapper bent geweest? Dat vind ik vaak het lastige. Dan is het mooi bij de kapper, maar zelf krijg ik het nooit meer zo.

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 23, 2017 / 12:01 pm

   Nou ik zal je vertellen ik had eerst hetzelfde probleem. Dus heb ik de kapper om advies gevraagd. Heb nu een föhnborstel besteld waarmee ik mijn haar zelf zo in model kan brengen. Van mezelf heb ik toch echt wat meer krullen, dus zonder föhnborstel blijft het niet zo zitten hoor!

 3. juni 23, 2017 / 12:12 pm

  Je haar is prachtig geworden. Qua looks ben je volgens mij helemaal ready voor Turkije, heerlijk hoor.

 4. juni 23, 2017 / 2:01 pm

  Wauw! Mooi zo je haar! Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je nieuwe werk!

 5. juni 23, 2017 / 2:25 pm

  Wat een mooie bos haar heb je! Wauw wat valt het goed zeg! Ik zou willen dat mijn slag er zo mooi in bleef als het langer is. Als mijn haar langer wordt, over mijn schouders, dan wordt het te zwaar.

 6. juni 23, 2017 / 3:46 pm

  Wat heb jij prachtig haar! En nu is het ook nog mooi geknipt. Perfect voor de zomer. Ik moet eigenlijk ook weer eens…

 7. juni 24, 2017 / 9:31 am

  Wauw wat heb jij een prachtige bos met haar! heel mooi die slag erin. Jij bent klaar voor de zomer

 8. juni 26, 2017 / 11:57 pm

  Heel mooi, mooie volle bos en de kleur is ook prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: