Badkamer tip | Föhn & stijltang opbergen met een Föhn en stijltang houder

De rommelige lade in de badkamer stond al een tijde op de to-do list. De ruimte in deze lade konden we veel beter gebruiken voor andere spullen dan de Föhn en stijltang die hierin lagen. Dus ging ik op zoek naar de badkamer tip. Hoe kun je het beste de föhn en stijltang opbergen? Ik ging aan de slag met een Föhn en stijltang houder en vertel je er meer over in dit artikel…

Rommelige badkamerlade

Toen wij onze badkamer gingen inrichten, hadden wij heel niet goed nagedacht over dit hoekje tussen de vensterbank en ons badkamer meubel. Ik irriteerde me lange tijd aan de hoekje. En daarnaast aan de badkamerlade die één grote ellende was. Ik gooide al mijn haarstylingtools gewoon in de lade. Met als gevolg een uitpuilende la. En zeg nou zelf daar wordt niemand blij van. Ik laat je zien hoe ik goed gebruik heb gemaakt van deze ruimte . Een föhn & stijltang opbergen doe je met een Föhn en stijltang houder!

Een Föhn en stijltang houder als oplossing

Ik begon met het idee om voor mijn Föhn & stijltang opbergen een houder te kopen. Dus ik ging online opzoek naar verschillende Föhn en stijltang houders. Je hebt houders waarbij je moet boren en Föhn houder zonder boren. Ik vond deze van Navaris daarom erg geschikt, althans dat leek zo, en schafte deze aan. Hij zag er het meest praktisch uit door de twee uitsparingen (yes, meerdere haarstylingtools opbergen) en was ook nog eens mooi zilver. Je hebt ook Föhn en stijltang houders met maar 1 uitsparing. Mij leek het handig om er twee te nemen, zodat ik er twee of drie haarstijlingproducten in kan gaan opbergen.

Op de achterkant van de verpakking vind je in een uitleg hoe je de Föhn en stijltang houder stap voor stap kan bevestigen met plaatjes (zie foto onder).

Zo bevestig je de Föhn en stijltang houder

  1. Je ontvet de muur met het doekje wat in het pakket zit.
  2. Je verwijdert de sticker van de muurbevestiging.
  3. Je plakt de muurbevestiging op de plek waar je deze wilt hebben. En houdt deze voor vijf seconden aangedrukt.
  4. Je klikt de Föhn & stijltang houder aan de muurbevestiging.
  5. Je draait het bijgeleverde dopje op de muurbevestiging naar links tot hij niet verder kan.
  6. Je kunt nu je Föhn & stijltang opbergen in de Föhn en stijltang houder.

Het bevestigen van de houder ging vrij simpel. Ik had verwacht dat dit toch wel wat ingewikkelder zou zijn. Maar niets is minder waar. Zo ziet de Föhn en stijltang houder eruit op de muur.

Before & after Föhn en stijltang houder

En zo ziet de Föhn en stijltang houder eruit als hij gevuld is met de Föhn & stijltang (zie onderstaande foto). De Föhn & stijltang passen goed in de gaten van de houder. Ik heb met de gaten en het opbergen van de haarstylingproducten even geëxperimenteerd om te kijken wat voor mij het handigste was.

Ik had namelijk in plaats van 2 stylingtools, 3 stylingstools en maar twee gaten in de Föhn en stijltang houder om ze op te bergen. Ik wilde naast mijn Föhn en CHI stijltang ook graag de Babylis föhnborstel opbergen, zodat ik deze ook kwijt ben uit de la. Het fijne is dat ik de haarstylingtoolsook kan omwisselen in de houder. Zo past de Föhn op de plek van de stijltang, en kan ik dan de plek van de föhn gebruiken voor de stijltang en föhnborstel.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de Föhn & stijltang en babyliss föhnborstel zo op te bergen. Het mooie van de houder is dat deze lelijke apparaten, opborgen zijn uit het zicht. Tussen het gat van de vensterbank en het badkamermeubel. Want als je komt aanlopen in de badkamer, zie je ze heel niet zitten.

After – plaats Föhn en stijltang houder

Kijk eens hoe gelikt dat eruit ziet. Hier zie je een foto van bovenaf.

Ik ben erg blij met deze oplossing. En ook de lade is weer lekker leeg!

Hieronder zie je een before en after van de lade. Deze gaan we dus mooi gebruiken om wat meer beautyproducten op te bergen.

before en after- Rommelige badkamerlade

Mijn mening

Wat ben ik blij met deze Föhn houder zonder boren. Je bevestigd hem gemakkelijk. En hij blijft ook super goed zitten. Ik heb bewust even gewacht met het schrijven van deze review, omdat ik eerst wilde uitproberen of het handig was met 3 stylingtools en of de houder goed bleef zitten. Het was even puzzelen. En met wat creativiteit passen er in plaats van 2, 3 haarstijlingtools. in de houder En ook qua gewicht zit hij een maand later nog steeds stevig vastgeplakt. Ik word hier echt blij van. En kan de lade nu voor andere beautyproducten gebruiken. Naast de het fijner oogt, werkt het natuurlijk ook een stuk fijner. De producten liggen niet meer door elkaar. En de houder hangt uit het zicht. In plaats van een rommelig gevoel oogt nu alles clean en strak. Precies zoals de bedoeling was.

Prijs en verkrijgbaarheid

Nadat ik de Navaris Föhn en stijltang houder had besteld, was deze niet meer te verkrijgen bij bol.com wel zou je kunnen gaan voor een houder van een ander merk waarmee je meerdere tools kunt opbergen. Of je zou kunnen proberen deze hier op amazon te bestellen.

De prijs van de Navaris Föhn en stijltang houder heeft een vanaf prijs van € 13,99

Heb jij wat gehad aan deze tip voor de Föhn & stijltang opbergen?
En heb jij de voorkeur voor een muurbeugel of toch liever een lade?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: