Batiste Luxe droogshampoo

Batiste Luxe droogshampoo close-up dop

Batiste heeft er weer een nieuwe droogshampoo bij! Namelijk de Batiste Luxe droogshampoo. En ik vertel je er vandaag wat meer over. Lees je mee?

Batiste Luxe droogshampoo verpakking omdoos

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat ik een fan ben van de Batiste droogshampoo’s. Zo reviewde ik al de Batiste Sweetie, Oriëntal en de Floral Essence. Toen er een nieuwe variant uit kwam, de Batiste Luxe, en deze bij mij op de deurmat lag. Was ik ontzettend benieuwd naar de nieuwe geur! Je wordt toch alleen al blij van de verpakking.

De Batiste Luxe droogshampoo is speciaal ontwikkeld om je net even wat extra luxe te gunnen in je leven. Je kunt de Batiste Luxe niet alleen gebruiken om je haar te verfrissen maar ook als styling product voor extra body en textuur.

Wat Batiste zelf zegt over de Luxe droogshampoo: Deze droge shampoo geeft je haar opnieuw volume en een frisse uitstraling. Geniet van het gevoel van schoon haar zonder het te moeten wassen.

Batiste Luxe droogshampoo verpakking

Verpakking

De bus heeft een opvallend design met een pauwenveren patroon en smaragd- en goudkleurige accenten. Geen wonder dat deze de naam ‘Luxe’ heeft gekregen. Daarnaast miststaat deze zeker niet in je badkamer.

Batiste Luxe droogshampoo close-up hand

Geur

De rijke geurnoten van deze Batiste Luxe droogshampoo bestaan uit bloemen en citrus, maar ook jasmijn, nectarine en mandarijn. Hierdoor is het een gedurfde, rijke en weelderige geur tegelijk. Die je dat luxe gevoel geeft bij het gebruiken van de droogshampoo.

Batiste Luxe droogshampoo kapsel resultaat

Gebruik

Als ik mijn haar de dag ervoor in een knot heb gedragen, wil het dragen van een staart nog wel eens wat stom staan. Om mijn staart er wat beter en volumineuzer uit te laten zien gebruik dan droogshampoo bij de aanzet. Dit toupeer ik lichtjes en tadaa. Een prachtig resultaat.

Batiste Luxe droogshampoo mijn mening

Mijn mening

Ik moet zeggen, dat de geur heerlijk is en je inderdaad een gevoel van luxe geeft tijdens het gebruik. Maar ook na het gebruik blijft de geur lichtjes aanwezig. Het aanbrengen en gebruiken van de droogshampoo is net als bij deze andere varianten van Batiste super simpel. En zo kan ik weer een dagje extra vooruit met veel volume en zonder vet haar. En uiteraard met een goed en schoon gevoel!

Batiste Luxe droogshampoo prijs

Prijs en Verkrijgbaarheid

De Batiste Luxe droogshampoo is exclusief verkrijgbaar bij Etos voor € 5,49.

Heb jij deze nieuwe variant van Batiste al uitgeprobeerd? En gebruik jij vaak droogshampoo?* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.
1 Reactie

  1. november 8, 2018 / 2:09 pm

    Hij klinkt erg goed! Ik heb wel wat droogshampoos staan (van BioSilk en Moroccanoil notabene) maar ik gebruik ze nooit, omdat ik écht elke dag m’n haar was. Ik weet dat het slecht is… maar ik vind het zo’n heerlijk gevoel, luchtig haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: