Cadeau inpak tips

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het de tijd van het jaar voor cadeautjes. Maar ook met een verjaardag of andere feestdagen, waarbij een cadeautje benodigd is, kun je er vaak niet omheen: Cadeautjes inpakken! Het inpakken is vaak een hele klus! Vooral met Sinterklaas en met Kerst, want dan heb je vaak meerdere cadeau’s voor meerdere personen. Je hebt cadeau’s in allerlei soorten en maten. En dan moet het er ook nog een beetje origineel en goed ingepakt uitzien… Ik geef je hieronder een aantal cadeau inpak tips, zodat jouw cadeau er uit springt.

Cadeau inpak tips

Heb je eindelijk dat mooie cadeau gevonden voor die speciale gelegenheid. Maar je hebt geen idee hoe je het origineel in kan pakken? Of wijkt het formaat van jouw cadeautje erg af, waardoor het inpakken wat lastiger is? Lees dan snel de cadeau inpak tips hieronder.

Speciaal cadeaupapier gelegenheid

Wat sowieso erg leuk is, is cadeaupapier dat past bij de gelegenheid. Dus voor kerst speciaal kerst cadeaupapier (zoals hierboven). Of tijdens sinterklaas cadeaupapier met pepernoten of bij valentijn met hartjes.

Versieren met touw of lint

Je cadeau inpakken in cadeaupapier dat doet bijna iedereen. Wil je dat je cadeautje er uitspringt? Dan zorgen lintjes of touw voor een extra touch. Het touw of lint is zo aangebracht en je kunt er daarnaast ook nog veel kante mee op.

Zo kun je het touw in vieren om het cadeautje heen wikkelen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een grote strik bovenop doen en deze met een schaar krullen. Hoe feestelijk is dat!

Vind je alleen touw eromheen toch nog niet genoeg? Stop er dan een bloemetje, of ander stukje plant tussen.

cadeau inpak tips- dennentak of dennenappels

Zoals hierboven bijvoorbeeld een dennenappel en dennetakje.

cadeau inpak tips - candy cane

Of denk met kerst bijvoorbeeld aan een kerstbal als extra versiering of een zoetstok uit de kerstboom.

cadeau inpak tips - kerstballen

Washitape

Je kunt zoveel leuke dingen doen met washitape! Tijdens mijn zoektocht naar cadeau inpak tips vond ik zoveel leuke ideeën. Je kunt er niet alleen leuk je agenda of scrapbook mee versieren, maar ook leuk cadeautjes mee inpakken.

Maak er bijvoorbeeld met een touwtje vlaggetjes van.

Of wikkel de washi tape om het cadeautje heen. Bijvoorbeeld schuin, zoals hierboven. Maar je kunt het ook op andere speelse manieren op plakken, zodat het net lijkt of dit het cadeaupapier is.

cadeau inpak tips tasjes

Cadeaudootjes of zakjes

Heb je geen tijd om in te pakken, of is je cadeau erg klein? Misschien is dit dan niet een van de origineelste cadeau inpak tips, maar denk eens aan leuke cadeaudoosjes, cadeauzakjes of cadeautasjes. Tegenwoordig vind je een hoop leuke bij de action. Het ziet er mooi en gelikt uit en je hoeft er bijna niets voor te doe behalve de cadeaudoosjes of zakjes kopen.

cadeau inpak tips doosjes

Stickers

Ook heb je tegenwoordig hele leuke cadeaustickers die je bijvoorbeeld op een rol of vel kunt kopen.

Bijvoorbeeld deze sinterklaas stickers, vind ik erg leuk. Het is soms even zoeken en het is ook handig om ze iets van tevoren te bestellen. Want stel je nou voor dat het lastminute niet op tijd bezorgd wordt..

Of stickers met teksten erop zoals ‘Gefeliciteerd’, ‘Thanks’ of ‘speciaal voor jou’. Op die manier kun je met een simpele sticker je cadeau een leuke finishing touch geven.

Ik hoop dat je wat hebt inspiratie hebt gekregen van mijn cadeau inpak tips.

En nu ben ik benieuwd. Hoe pak jij je cadeautjes in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: