Catrice Arctic Glow Highlighting Powder

Catrice Arctic Glow Highlighting Powder-04

Een mooie en goede highlighter die niet te wit of te glowy is, is lastig te vinden als je het mij vraagt. Ik ben een echte highlighter junkie. Vandaag test ik de Catrice Arctic Glow Highlighting Powder. Lees je met mee?

Catrice Arctic Glow Highlighting Powder-05

Catrice Arctic Glow Highlighting Powder

Over de Catrice Arctic Glow Highlighting Powder 010 Jupiter’s glow:

De gebakken, zachte textuur met wit, zilver en zacht violet kleurige pigmenten is ideaal voor strobing fans met een koelere teint. Als je fan bent van de High Glow Mineral Highlighting Powder is de Arctic Glow Highlighting Powder de perfecte tegenhanger! 

Verpakking

De highlighter zit in een simpele verpakking, but it’s the inside that matters! In tegenstelling tot de vorige highlighter die catrice uitbracht, is deze highlighter van Catrice gebakken en dus bolvormig. Ik vind dit er altijd net een stukje mooier uitzien! Er is één kleur uitgebracht, met de naam 010 Jupiter’s Glow.

Catrice Arctic Glow Highlighting Powder-

In de verpakking lijkt de highlighter vrij wit van kleur, maar eenmaal op de huid is er toch een duidelijke ondertoon te herkennen. De highlighter is veel koeler dan warm en bevat een lichtblauwe gloed.

Catrice Arctic Glow Highlighter swatch

Hieronder en hierboven zie je swatches van de Catrice Arctic Glow Highlighter op mijn hand.

Toch vind ik de highlighter redelijk universeel, ik denk dat bijna iedereen Light Infusion kan dragen. Al zou mijn persoonlijke voorkeur zijn om hem op de normale tot getinte huid te dragen. Ben je zelf erg licht van kleur? Dan zou ik je een highlighter aanraden met een wat beige of roze ondertoon.

Catrice Arctic Glow Highlighting Powder-03

Conclusie

Catrice Arctic Glow Highlighting Powder 010 Jupiter’s Glow geeft een súpermooie, glans aan het gezicht! Het is echt een mooie highlighter. Het product bevat een minuscule en ultrafijne glittertjes. In het zonlicht zal je deze pas echt goed zien stralen en komen ze meer tot hun recht. Het effect van de highlighter is, ondanks de glittertjes, erg natuurlijk. Gewoon een mooie glans dankzij de licht reflecterende deeltjes. Zie je de koele ondertoon? Ik vind hem mij prima staan.

Het enige nadeel dat ik kon ontdekken is dat deze highlighter wel erg poederig is. Toen ik ‘m voor het eerst aanbracht, schrok ik van de hoeveelheid product dat op mijn jukbeenderen terecht kwam. Wees dus voorzichtig met je kwast. En tik deze van tevoren af om het poederige effect te voorkomen. Een paar keer zachtjes heen en weer gaan is genoeg voor een prachtige glans. Je wilt liever de highlighter opbouwen dan in één keer veel teveel aanbrengen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze highlighter van Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost €4,99.

Wat is jouw favoriete highlighter?

disclaimer

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: