Weekendje weg in de kerstvakantie

een paar dagen weg in de kerstvakantie

Of het nu een nachtje weg is, een weekendje weg kerstvakantie of een midweekje weg is… De vrije dagen rondom kerst zijn ideaal voor een paar dagen weg in de kerstvakantie. Ze zullen garant staan voor een heerlijk ontspannen gevoel en opgelade energie voor het nieuwe jaar. Trek er met je gezin op uit en maak er een heuse gezinsvakantie Kerst van. Of ga romantisch met je partner!

Op vakantie tijdens de Kerst

Wil je weg in de kerstvakantie? En ben je met z’n tweetjes, dan zijn er tal van opties te bedenken zoals; een weekendje weg met kerstvakantie, een stedentrip maken, of bijvoorbeeld naar de kerstmarkt.

kerstmarkt romantisch met z'n tweeën

Maar ook samen een huisje huren en overnachten ameland kan heel erg romantisch zijn! Overdag verken je de nieuwe omgeving en ’s avonds maak je het binnen romantisch.

overnachten ameland strand

Wanneer je accommodatie dicht bij het strand gelegen is, kun je bijvoorbeeld op tweede kerstdag een heerlijke strandwandeling maken. Of misschien hou je wel meer van wandelen in de bossen! Ook dat is een goed idee, om al dat heerlijke eten te laten zakken. En dan binnen snel weer samen opwarmen met een heerlijke warme kop met chocolademelk met marshmallows en slagroom!

Weekendje weg in de kerstvakantie met gezin

Vooral als je een gezin hebt met kinderen is even weg, toch iets minder makkelijk. Toch wil je als ouder de vrije dagen in de kerstvakantie ook goed besteden. De kinderen zijn eindelijk even vrij en de laatste dagen van het jaar komen eraan.

Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg in de kerstvakantie, voor een leuke gezinsvakantie kerst vol gezelligheid! Je kunt ervoor kiezen om naar het buitenland te gaan, maar je hoeft met kerst écht niet ver weg. Je kunt prima met Kerst op vakantie in Nederland gaan en toch dat gevoel van het buitenland ervaren. Geen gedoe met het vliegtuig. En het ontdekken van eigenland kan erg leuk zijn met kids!

Of je nu gaat voor een huisje op een vakantiepark kerst, of ervoor kiest om op de strandcamping te gaan staan. Het wordt sowieso genieten met het hele gezin!

En is het weer wat minder geweldig? Dan kun je met écht kleine kids het beste gaan voor een kerst vakantiepark met een binnen zwembad. Zodat ze zich altijd nog kunnen vermaken in het zwembad. Of zoek een accommodatie met een indoorspeeltuin, zo heb jij als ouder ook heel even je handen vrij.

Weekendje weg in de kerstvakantie met gezin

En natuurlijk kun je tijdens je de vakantie gewoon de kersttradities van thuis voort zetten. Denk aan het kerstdiner met je gezin of geliefde, of het roosteren van marshmallows en uitpakken van kerstcadeau’s.

Natuurlijk kun je ook gezelschapsspellen meenemen om de tijd te doden, of om nieuwe kersttradities te maken met z’n allen. Dan moet je natuurlijk wel tegen je verlies kunnen!

Boek je liever lang van tevoren? Of hou je meer van een last minute kerstvakantie? Hoe het ook zij, om jouw perfecte accommodatie met kerst op vakantie in nederland te kiezen is het handig om van tevoren te bedenken waar je naar toe wilt. En welke activiteiten je wilt gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: