Essence highlighter review – Go for the glow palette

Met highlighters maak je me altijd blij… I know, ik zeg het vaker haha. Daarom heb ik vandaag een Essence highlighter review voor je. Dit prachtig uitziende Essence highlighter palette komt uit de herfst/winter update van Essence. En ik kan alvast verklappen dat niet alleen het doosje zo’n mooie glow heeft, maar de highlighters zelf ook! Kijk je met me mee?

Essence go for the glow palette – 02 warm

Vandaag laat ik je dus de Essence highlighter review over de ‘Go for glow’ palette zien. De palette bevat 3 super mooie warme bronstinten. I like it! Mocht je toch liever voor wat koelere tinten gaan? Dan kun je ook kiezen voor het andere palette, namelijk 01 The cools. Voor mij was de keuze snel gemaakt. Ik hou van warm, dus 02 Warm it is!

De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, samen of in lagen op te bouwen. Je kunt de highlighter aanbrengen met je vingers of met een kwast.

Wat Essence zegt over het ‘Go for the glow palette – 02 warm’:

de drie holografische markeerstiftkleuren zijn ideaal om een ​​perfecte gloed te creëren.  De tinten kunnen solo, gemengd of gelaagd gedragen worden. Het palet is er in twee versies om de bijpassende tinten voor elk huidtype te bieden – een versie met koele pasteltinten, de andere met warme bronzen tinten.

Verpakking

In het deksel zit een spiegel, zodat je in de loop van de dag jezelf kunt bijwerken. De kleuren van deze essence regenboog highlighter hebben helaas geen namen.

Ingrediënten

Talc, Mica, Dimethicone, Magnesium stearate, Pentaerythrityl tetraisostearate, Isopropyl isostearate, Synthetic wax, Caprylic/capric triglyceride, Paraffinum liquidum (mineral oil), Diisostearyl malate, Ethylhexyl stearate, Tin oxide, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Ethylhexylglycerin, BHT, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Phenoxyethanol, CI15850 (red 7 lake), CI77491, CI77492, CI77499 (iron oxides), CI77891 (titanium dioxide).

Swatches

Hierboven de kleuren van de highlighters geswatched met mijn vinger. En  go for the glow doet de naam van dit palette zeker eer aan. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en hebben stuk voor stuk een prachtige kleur/gloed.

En zo zien de highlighter kleuren eruit als je ze in de zon houdt. Shine on baby!

Mijn mening

Omdat ik een getinte huid heb kies doorgaans toch meestal voor warme highlighters. Dus in dat opzicht is deze Go for the glow 02 palette van Essence voor mij ideaal. Ik vind namelijk dat warme highlighters mijn donkere ogen meer doen uitkomen en me gewoon wat gezonder laten lijken. Ik vind dat alle kleuren in deze Essence highlighter

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door dit prachtige highlighter palette van Essence. De kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd en pakken erg goed op met de kwast. Jee moet uitkijken dat je niet teveel gebruikt.

Na de Essence highlighter review van de 02 Go for the glow palette ben ik eigenlijk ook wel erg benieuwd geworden naar de andere variant 01 the colds.

Prijs en verkrijgbaarheid

De essence regenboog highlighter, 02 Go for the glow palette en ook alle andere essence producten uit de herfst update kun je bij essence cosmetics online bestellen. Of bij Kruidvat in de winkel of online verkrijgen voor €5,99.

Heb ik jou met deze Essence highlighter review overgehaald om deze palette ook te gaan kopen?

disclaimer

4 Reacties

 1. oktober 30, 2018 / 8:08 am

  Mooi! Het hoeft niet altijd duur te zijn hè!

 2. oktober 30, 2018 / 10:15 am

  Wauw, wat is dit een mooi palette! Het zijn allemaal koele kleuren, maar door de duochrome/metallic finish ziet het er geweldig uit. Dit zou ik ook zo dragen :).

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 30, 2018 / 8:33 pm

   ja hé Liset! Ik ben er ook super blij mee <3 mooie aanvulling op mijn beautystash die ik echt niet had willen missen.

 3. Evelien ♥ Oh My Lush
  november 2, 2018 / 2:28 pm

  Wow, die middelste! Wat een kleur. Vind ze erg gaaf, alle drie. Deze moet ik ook hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: