Getest: Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Bij een smartwatch denk je misschien aan een handige gadget, die niet perse je outfit hoeft af te maken. Nou dan heb je het mis! Want met de Michael Kors Acces Sofie smartwatch haal jij de fashion accessoire van dit moment in huis, die jouw outfit helemaal af styled. Om die reden stond deze al een tijdje op mijn wishlist. En toen ik deze van mijn lieve man voor mijn verjaardag kreeg, was ik door het dolle heen! Ik heb de smartwatch nu een aantal maanden in bezit en deel vandaag mijn bevindingen met jullie. Lees je met me mee?

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Verpakking

De verpakking van deze Michael Kors Acces Sofie smartwatch vind ik al helemaal wauw. Mijn man bestelde deze op Brandfield en kreeg dus er ook een mooi brandfield tasje omheen, waarmee hij hem aan mij cadeau gaf. Om de doos waarin het horloge verpakt zit, zit een kartonnen hoes. Hierop staat het horloge afgebeeld. Als je deze eraf schuift hou je deze witte doos over.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Hier haal je de bovenkant vanaf en dan zie het horloge al zitten. Deze is goed verpakt met schuimrubber en een mooi houdertje waar het horloge omheen zit.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Als je aan de twee lusje trekt kan je het horloge uit de verpakking tillen.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Onder het horloge zit nog een laag waarin de lader en de quick start guide zijn opgeborgen.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

In de kleine witte verpakking rechts zit nog een extra sluiting voor het horloge.

Het horloge ziet er zo uit van dichtbij. Oh my! Ik ben instant verliefd. Normaal gesproken komt deze niet aan uit de verpakking, maar mijn lieve man had de Michael Kors Acces Sofie smartwatch al opgeladen, zodat ik er gelijk mee aan de slag kon.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Smartwatch Design

De Michael Kors Acces Sofie smartwatch is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik kreeg de gouden variant.  Het horloge heeft een rond beeldscherm in tegenstelling tot de meeste smartwaches en ziet er super ladylike uit.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Het horloge blinkt je letterlijk tegemoet door de zirkonia’s die rondom de rand van het scherm zijn ingelegd. Hierdoor lijkt het horloge gelijk op een chique dames horloge. Voor degene die dit niet genoeg bling-bling vinden heb je ook de De Sofie Pavé Gold-Tone deze heeft ook zirkonia’s op de band zitten.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Aan de zijkant van het horloge zit er één druk knop met het logo van Michael Kors hierop. Je kunt hier dus niet aan draaien! Deze knop gebruik je om de functionaliteiten die het horloge biedt te kunnen open. Hier ga ik verder op in het artikel in details op in.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

De sluiting die er standaard op zit is dicht en werkt met een klik systeem. Hier staat het logo van Michael Kors op.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Maar stel dat je er nou een ander bandje omheen zou willen doen, dan kun je gebruik maken van deze gesp sluiting. Daar is over nagedacht.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

De onderkant van het horloge is zwart, wat ik op zich apart vind. De rest van het horloge is namelijk goudkleurig. Waarom hiervoor gekozen is, ik heb echt geen idee. Wel vind je hier een Michael Kors logo terug en het CE keurmerk.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Het horloge is vrij licht voor een smartwatch, maar wel wat aan de dikke kant voor een dames exemplaar. Wanneer je het horloge en aantal dagen draagt, raak je hier aan gewend. Maar het is toch iets om wel te vermelden.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Prestaties en gebruik

De Sofie smartwatch bevat een Qualcomm’s Snapdragon Wear 2100-processor, met 512 MB RAM. Het horloge werkt snel en hapert niet. Helaas kwam ik dit wel bij andere smartwatches tegen die ik uittesten voor ik deze op mijn wishlist zetten.

Het beeldscherm bestaat uit AMOLED-scherm met een resolutie van 390 x 390. Best een hoge resolutie voor zo’n klein beeldscherm. Al vind ik het beeldscherm wel wat aan de kleine kant voor alle informatie. De keerzijde hiervan is dat horloge juist door het kleine beeldscherm op een normaal horloge lijkt.

Michael Kors Acces Sofie koppelen met smartphone

Koppelen met je Smartphone

Doordat het horloge over Bluetooth beschikt gaat het koppelen gemakkelijk en snel. Wel dien je eerst de Android Wear-app te downloaden. Je zet Bluetooth aan op je horloge en op je telefoon. Volgt de stappen in de app op en zoekt op je horloge naar beschikbare apparaten. Zodra je telefoonnaam in de lijst verschijnt klik je hier op en het horloge vraagt of de code in de app overeen komt met de code op het horloge. Als dit zo is kun je op ok drukken.

Michael Kors Acces Sofie koppelen met smartphone

Vervolgens wordt de smartwatch geupdate naar de laatste software versie. En vraagt de smartwatch of je wilt inloggen met je google account en deze wilt kopiëren naar het horloge. Dat eenmaal gedaan is het tijd om met de Acces Sofie smartwatch aan de slag te gaan!

Michael Kors Acces Sofie koppelen met smartphone

Wat je even moet onthouden is dat de Android Wear app op de achtergrond actief blijven op je telefoon om ervoor te zorgen dat de Acces Sofie nog steeds verbonden is. Anders ontvang je geen notificaties op het horloge.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

4 GB Opslagruimte

Het horloge reageert goed en werkt snel en vloeiend. Denk bijvoorbeeld aan het open van het menu, of het openen van apps. Wat ik fijn vind is dat er ook 4 GB aan opslagruimte in dit horloge zit, zodat je bijvoorbeeld je eigen muziek op de smartwatch kunt opslaan en afspelen via Bluetooth-oordopjes. Handig als je op vakantie bent in het buitenland bijvoorbeeld! Dit testte ik uiteraard grondig tijdens mijn vakantie naar Bodrum. En werkt in mijn ogen uitstekend.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - muziek afspelen

Spotify of muziek regelen via smartwatch

Je kunt op de Michael Kors Acces Sofie smartwatch muziek afspelen van spotify, maar dus ook muziek afspelen die je lokaal hebt opgeslagen zoals ik hierboven al aangaf. Wat ik zelf erg fijn vind van deze smartwatch is dat je de muziek ook kunt aansturen.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - muziek afspelen

Bijvoorbeeld wanneer je draadloos muziek luistert op je mobiel, maar ook wanneer je draadloos muziek luistert via spotify op bijvoorbeeld je soundbar. En zelfs op mijn macbook werkt het! Je kunt browsen op je playlists, muziek nummers, maar ook op albums.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - muziek afspelen

Het geluid harder en zachter doen, het liedje pauzeren, maar ook naar het vorige of juist het volgende nummer gaan. Super handy als je laid back op de bank zit en je mobiele telefoon weer ergens hebt laten slingeren. Dan gebruik je toch gewoon je horloge als afstandsbediening.

Compatibel met iPhones & Android-Phones

De Sofie is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten. Maar ben je een iPhone liefhebber, dan heb ik slecht nieuws voor je! Helaas kan je niet van alle functionaliteiten optimaal gebruik maken.

Ook al is het dus een android smartwatch, toch kun je met de iPhone bijna alle meldingen van je telefoon zien op de Sofie. Het jammer is er alleen dat je op veel meldingen niet kunt reageren. Zo kun je bijvoorbeeld bij het gebruik van iMessage en sms-berichten, via geen mogelijkheid antwoorden. Dus blijft het alleen bij een notificatie en moet je toch op je iPhone verder.

Er zijn weer andere apps zoals bijvoorbeeld Gmail, Google Agenda en de Google-app.  Maar je moet deze dan ook wel op je iPhone als app hebben geïnstalleerd. Dan kun je ook herinneringen ontvangen en alarmen instellen.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google assistant

Google Assistant

Het sofie horloge werkt met veel Google functies, zoals het verzenden van een bericht of het doorgeven van het weer. Je krijgt toegang tot de Google assistant door de knop aan de zijkant wat langer ingedrukt te houden.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google assistant

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google assistant

Ben je een verwend iPhone gebruiker? Dan heb ik slecht nieuws voor je, want dan krijg je wel alle meldingen van je telefoon te zien op de Sofie. Maar daar blijft het dan ook bij!

Michael Kors Acces Sofie smartwatch-wijzerplaten

Wijzerplaten aanpassen

Als je het beeldscherm 2 seconden ingedrukt houd en tegelijkertijd veegt naar links. Zie je meerdere wijzerplaten verschijnen. Er zijn een aantal wijzerplaten die voorgeïnstalleerd zijn, maar je kunt ook zelf wijzerplaten toevoegen door helemaal naar rechts te scrollen en op het plus icoontje te drukken. Ze variëren van super luxe tot sportief.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch-wijzerplaten

Sommige wijzerplaten bevatten bewegende onderdelen, zoals vallende sterren, vallende gouden regen en ontploffende gouden hartjes. Na enkele seconden is de pret weer voorbij en gaat de wijzerplaat in ruststand, anders is de batterij helemaal snel leeg. Maar hier kun je zeker mensen mee imponeren!

Ook is het mogelijk om verbinding te maken met je instagram of facebook account en hiervan een foto af te halen die als achtergrond dient.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - wijzerplaat widgets

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - wijzerplaat widgets

Daarnaast kun je ook widgets aan de wijzerplaten toevoegen. Zodat je in één oogopslag alle informatie bij elkaar hebt die je nodig hebt.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Meldingen

Je kunt zelf aangeven van welke apps je meldingen wilt ontvangen. Maar ook kun je op meerdere manieren reageren op de meldingen die je op de Sofie Smartwatch krijgt. Denk aan: spraakinvoer (google assistant), swipen of typen op het virtuele toetsenbord.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Zelf geef ik de voorkeur aan vegen met het toetsenbord, maar in sommige gevallen komt de spraakinvoer ook handig van pas. Echter, spraakherkenning heeft het weleens mis, dus het nalezen van je antwoord is wel belangrijk om misverstanden te voorkomen. Daarnaast kun je gebruik maken van slimme antwoorden – korte, relevante zinnen die je kunt kiezen om als reactie te gebruiken. Das handig!

E-mail

Zo kun je e-mail notificaties ontvangen. Die zien er dan uit zoals bovenstaand scherm.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - agenda

Agenda

Ook kun je je google agenda bekijken. Best handig als je veel meetings hebt op een dag. Of een niet meer weet welke dag nou die verjaardag of dat feestje was.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - herinneringen

Herinneringen

Maar je kunt ook je eigen herinningen instellen. Niet omdat het moet, maar om dat het leuk is om af te tellen bij bepaalde gelegenheden.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - herinneringen

Dit vind ik zelf een erg leuke feature, omdat er allemaal vooraf gedefinieerde bewegende icoontjes zijn die je helpen met aftellen. Zo koos ik ervoor om een alarm in te stellen voor mijn vakantie naar Bodrum.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - alarm

Alarm

Handig is het alarm op deze smartwatch. Deze kan je op verschillende manieren instellen. Als wekker, maar ook herhalen op verschillende dagen. Er zit trouwens ook een snooze functie op.

Weer

Ook het weer kun je terug vinden. De informatie is afkomstig van weather.com en ik heb al gemerkt dat deze accurater is dan die van de iPhone. Thank god!

Zoals je ziet was het vandaag 18 graden en een beetje bewolkt. Als je naar beneden veegt heb je wat meer info en de temperaturen voor de rest van de week.

Rekenmachine

De rekenmachine is ook zo’n handige feature. Deze kwam regelmatig van pas toen ik stond af te dingen in Turkije. Snel even een rekensommetje maken uit het hoofd duurt bij mij langer dan het invoeren op de smartwatch. Dat zegt iets over mijn rekenkunsten… uh of over mijn luiheid. Anyway het omrekenen van lira naar euro was een fluitje van een cent zo!

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Personaliseren: My Looks, My Socials, My Modes

Met de My Modes kun je je Michael Kors Acces Sofie smartwatch naar je eigen smaak personaliseren.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete wijzerplaten opslaan en deze automatisch laten verschijnen op vooraf ingestelde tijden gedurende de dag.Michael Kors Acces Sofie smartwatch

My Looks – Kleur wijzerplaat veranderen

Met My Looks kun je de kleuren van de wijzerplaat. wijzers en de achtergrond wijzigen. Vervolgens wordt je look opgeslagen in je My Looks.

Instagram en facebook op je wijzerplaat

Instagram en facebook op je wijzerplaat

Ook kun je foto’s instellen als wijzerplaat vanuit je sociale media zoals: Instagram- en Facebook-accounts. Deze optie vind ik zelf super tof! En zorgt ervoor dat dit horloge lekker persoonlijk is en blijft.

Fit blijven met Google Fit

De Michael Kors Acces Sofie smartwatch bevat Google Fit, een soort van ingebouwde fit software die jouw helpt om gezond te blijven. Hierbij moet je niet denken aan het tonen van je hartslag of gps. Er zit namelijk geen hartslagmeter of gps ingebouwd in de Sofie. Maar wat je er wel mee kunt is bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet op een dag, hoeveel calorieën je hebt verbrand, en wat de afgelegde afstand is in meters of kilometers.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Bovenstaand zie je een wijzerplaat waar je door middel van beweegminuten en hartpunten (snel of langzaam bewegen) een kleurtje in het scherm te zijn krijgt. Als het rondje helemaal gevuld is heb je je dagelijkse doel gehaald.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

In deze weergave kun je het aantal stappen de calorieën en het aantal kilometers zien dat je hebt afgelegd.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Ook kun je over de week bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet. Je ziet hier dat mijn doel dagelijks 5.000 stappen is en ik moet eerlijk zeggen dat sinds ik de Acces Sofie heb ik toch een stuk bewuster met bewegen bezig ben.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Work-outs vastleggen

Zelfs aan het vastleggen van work-outs is gedacht. Vind jij het fijn om te zien welke oefeningen je dagelijks doet en dit bij te houden. Ook dit kan je doen met de Michael Kors Acces Sofie smartwatch.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Je zoekt in de voorgedefineerde work-outs klikt er op en drukt op starten. Acces Sofie begint zelf met aftellen 5,4,3,2,1, go!

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Op het scherm zie je gedurende je training de tijd en het aantal calorieën dat je verbrand. Ook de hartpunten zijn zichtbaar, maar ik vind dit een beetje een onzinnig iets. Aangezien er geen hartmeter in deze smartwatch zit.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Als je je work-out om wat voor reden dan ook tijdelijk wilt pauzeren, dan is dit mogelijk door op pauze te drukken.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Wil je helemaal stoppen met je work-out. Veeg dan het scherm omhoog en druk op work-out Beëindigen.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Nu zie je en overzicht met een samenvatting van je work-out.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - google fit

Water en stofbestendig

Je handen wassen met je horloge om? Dat is met de Michael Kors Acces Sofie smartwatch gelukkig geen probleem. De smartwatch is water- en stofbestendig. In normale taal betekend dit dat je hem 30 minuten tot 1 meter onder water kunt houden. Echt zwemmen met Sofie? Ik zou het niet aan durven, maar volgens Michael Kors is het gewoon mogelijk. Ik ben al blij dat deze gewoon tegen een spatje water kan!

Levensduur batterij

De Michael Kors Acces Sofie smartwatch bevat een batterij met 300mAh. En Michael Kors beweert dat de Sofie batterij 24-uur mee gaat. Of dat echt zo is? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het hier niet helemaal mee eens ben. Dit hangt af van de instellingen die je meegeeft aan Sofie, maar ook aan het aantal meldingen die je ontvangt.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - gebaren

Als ik de pols beweging uitschakel via de optie gebaren. Lukt het me makkelijk om de Sofie batterij twee dagen te gebruiken. Maar met polsbewegingen ingeschakeld, red ik het zelfs geen dag. De polsbeweging zorgt ervoor dat het licht van smartwatch aan gaat, zodat je er op kunt kijken. Erg handig, maar dus niet zo handig voor de batterij.

draadloos opladen

Draadloos opladen

Wat ik erg fijn vind aan de Michael Kors Acces Sofie smartwatch is dat je hem draadloos kunt opladen. Geen gedoe met een kabeltje erin steken. Nee, je legt Sofie gewoon op het oplaat plaatje en ze wordt opgeladen. Aan de andere kant onhandig, want Sofie laad alleen maar op met dit kabeltje. Heb je dus onderweg geen batterij meer? Dan heb je echt pech, of je moet de oplaadkabel bij je hebben.

Pluspunten

+ Vrouwelijk en chique design in meerdere uitvoeringen;
+ Meerde dameshorloge-wijzerplaten vooraf meegeleverd;
+ Compatibel met Android en iOS;
+ Zeer gemakkelijk te bedienen;
+ Makkelijk verwisselbare polsband;
+ Draadloos opladen;
+ 24 uurs batterij;
+ OLED-scherm;
+ Telt je stappen en afstand;
+ Relatief goedkoop.

Minpunten

– Niet alle functies zijn beschikbaar op devices met iOS;
– Geen app om je slaap te monitoren;
– Beschikt niet over een hartslagmeter;
– Beschikt niet over GPS;
– Je kunt niet bellen met de smartwatch;
– On the go opladen, gaat alleen met de draadloze kabel;
– Niet makkelijk te koppelen bij een nieuwe telefoon;

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

mijn mening

De Michael Kors Acces Sofie smartwatch ziet er prachtig uit hangend om mijn pols. De dunne en slanke roestvrijstalen band en ronde OLED-scherm rondom voorzien van zirkonia’s. Het leuk is dat de Sofie in meerdere. Er zijn nogal wat ontwerpen beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Hou je niet van zirkonia’s dan is de Acces Sofie niet helemaal jouw stijl.

Ik testte de Sofie smartwatch zowel op een iPhone als op een Android telefoon en merkte echt dat er veel meer functie beschikbaar zijn op de Android, dan op de iOS devices. Het grappige is dat ik dit in eerste instantie niet eens door had toen ik de smartwatch met mijn iPhone had verbonden. Ik vond het wel jammer dat ik niet gemakkelijk berichtjes kon beantwoorden, maar aan de andere kant vond ik het horloge wel stijlvol.

Eenmaal gekoppeld aan een Android telefoon werkt de Acces Sofie zoveel makkelijker. Snel berichtjes en whatsappjes beantwoorden, maar ook heb je de keuze uit veel meer apps die je op Sofie kunt installeren.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch - mijn mening

Het enige dat ik echt mis aan deze Michael Kors Acces Sofie smartwatch is de hartslagmeter. Zonder een hardloop meter kun je bijvoorbeeld je hardloop prestaties niet goed vastleggen. Of als je wilt trainen in een bepaalde hartslag zone, ook dan is Sofie helaas niet geschikt.

Zelf ben ik niet happig op het bijhouden van mijn slaap, maar ook dit had een mooie optie geweest, om het fit plaatje compleet te maken.

Een ander minpunt wat ik ontdekte was het opnieuw koppelen van het horloge met een andere telefoon. Helaas ging dit niet zo gemakkelijk na veel stoeien en moeilijk doen heb ik het horloge maar gewoon gereset naar de fabrieks instellingen. Toen ik dat eenmaal gedaan had was hij binnen een kwartier weer volledig ingesteld en klaar voor gebruik met mijn nieuwe telefoon. Dit betekend wel dat je dus alle apps en daarmee ook de instellingen weer opnieuw moet instellen. Wel jammer dat dit niet gemakkelijker kan. Maar anderzijds, hoevaak verwissel je nou van telefoon? Ik niet vaak, meestal in eens in de 2 jaar.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Waarom ik dan toch zo tevreden ben over de Michael Kors Acces Sofie smartwatch? Het design van het horloge, het feit dat hij makkelijk te personaliseren is en de handigheid van de smartwatch. Ik kan even snel bekijken wie er belt en wegdrukken als het nodig is. Een berichtje sturen gaat ook met gemak. Het horloge ziet er stijlvol uit en kan ik door het vrouwelijke en chique design om als ik een avondje uit ga, naar een feestje moet in een chique jurk en ook naar de sportschool. Al is het hier wel wat overkill voor mijn outfit ;)

Ik check elke ochtend tijdens het tandenpoetsen het weer, gewoon omdat het kan. Vroeger vergat ik dat vaak. Binnenkomende e-mails kan ik tijdens een meeting scannen of ze belangrijk zijn en aandacht behoeven evenals whatappjes van het thuisfront of collega’s. Omdat ik natuurlijk veel interactie heb op social media heb ik de berichtjes van instagram en facebook maar lekker uitgezet, want mijn telefoon bleef trillen. Ik werd er gek van! Gelukkig heeft Sofie ook een vliegtuig stand, maar je wilt natuurlijk niet de rest van je notificaties missen.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Conclusie

Al met al een mooie vrouwelijke smartwatch die je voor niet al te veel geld kunt aanschaffen. De Sofie Acces is haar geld meer dan waard maar alsjeblieft Fossil, als je het volgende design uitbrengt, stop er dan ook een GPS en hartslag meter in! En voor alle iPhone liefhebbers, zorg dat zij er ook mee kunnen werken. Want dit zijn er toch nog best een hoop. Het zou jammer zijn als je als iPhone gebruiker lichtelijk wordt geforceerd om toch een iWatch te kopen! Niet doen, deze is zoveel mooier!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Michael Kors Acces Sofie smartwatch is verkrijgbaar voor € 369,- bij verschillende webshops, zoals o.a. bol.com en coolblue maar ook bij Michael Kors zelf.

Alle uitvoeringen:
Acces Sofie zilver € 369,-
Acces Sofie goud € 369,-
Acces Sofie rose € 369,-
Acces Sofie zilver met zirkonia’s in band € 419,-
Access Sofie goud met zirkonia’s in band € 419,-

Zou jij graag een Michael Kors Acces Sofie smartwatch willen?

12 Reacties

 1. elza
  december 30, 2019 / 12:28 am

  hoe komt dat ik telefoon op neem ik de mense ni hoor

  • Mariëlle
   Auteur
   december 30, 2019 / 10:13 am

   Hi Elza,

   Dat komt omdat je niks hoort uit het horloge, maar moet werken met draadloze oordopjes.

 2. Esmee
  april 16, 2020 / 12:56 pm

  Hoi, wat een super leuke blog! Ik heb wel wat vraagjes: ik overweeg idd om dit horloge te nemen. Maar ben wel een iPhone gebruiker en ben niet van plan om ooit nog terug naar Android te gaan. Nu heb ik ook van fossiel een smartwatch gezien maar die is wel een stuk minder mooi dan deze. Zou je me dan toch deze aanraden? En zou je voor mij misschien alle minpunten op een rijtje kunnen zetten met betrekking tot de iPhone naar de smartwatch? Thanks alvast! Super leuke blog!

  • Mariëlle
   Auteur
   april 16, 2020 / 9:59 pm

   Hey Esmee, Wat leuk dat je overweegt de Sofie smartwatch te kopen. Ik kan je niet exact de verschillen vertellen, maar ik weet wel dat alle android gebaseerde apps niet werken als je een iphone hebt. Zo kon ik bijvoorbeeld toen ik de iphone had geen berichten terug sturen via spraak. Opzich geen probleem, meestal zit de google assistent er toch naast, maar dat is dus één van de dingen die niet werkte bij mij althans. Verder zou ik het zo echt even niet weten… Nadelen? Die zag ik bijna niet, anders had ik dit horloge niet gekocht. Ik gebruik hem om mijn stappen te tellen en me uit te dagen meer stappen te lopen. Kan tijdens meetings zien als mijn telefoon op stil staat wie er belt en een bericht terug sturen. Hou mijn agenda en tijd in de gaten. Track mijn fitness of hardloop activiteiten en kan de wijzerplaat naar mijn zin veranderen. dus elke dag een andere kleur en design.Er zit nog tal van opties in, maar ik gebruik ze niet allemaal. Succes met het maken van je keuze!

  • Marleen Verschaeren
   mei 6, 2020 / 3:03 pm

   Hallo, ik heb helaas niet zo een goede ervaring met deze horloge. De achterkant is in minder dan 6 maanden tijd plots losgekomen toen ik deze ’s avonds uit deed voor het slapengaan. Ik moet de horloge nu op eigen kosten terugsturen omdat wegens corona de winkel gesloten is. Ik hoop dat de horloge na herstelling opnieuw naar behoren werkt want na wat googlen kwam ik erachter dat dit een veel voorkomende fabrieksfout is die men niet opgelost krijgt. Bij vele klanten blijft het probleem zich nadien opnieuw voordoen met frustratie alom. Hopelijk houdt men mij niet aan het lijntje en ontvang ik indien zo mijn geld terug.

   • Mariëlle
    Auteur
    mei 7, 2020 / 10:12 am

    Hey Marleen, wat naar dat jij problemen hebt met je horloge. Ik denk dat zoals met alle horloges en producenten je pech hebt gehad? Ik gebruik mijn horloge dagelijks en hij doet het nu zeker al bijna een jaar uitstekend. De post die ik over het horloge heb gemaakt is niet gesponord, dus ik heb ook geen reden om ontzettend positief te zijn over het horloge, maar ben dit uit mijzelf. Sowieso denk ik dat het ook te maken kan hebben met hoe je omgaat met het horloge. Doe je er bijvoorbeeld alles mee? Zoals onder de kraan etc, dan kan je ook verwachten dat de gebruiksduur minder lang is. Met een normaal horloge is dit ook zo. Elke ervaring is anders en ik hoop voor jou dat je goed geholpen wordt door het bedrijf waar je het horloge hebt gekocht. Heel veel succes!

   • Kimberly
    augustus 30, 2021 / 2:16 pm

    Je bent absoluut NIET de enigste!
    2de keer dat ik dit meemaak met mij MK smartwatch..
    lesje geleerd dus…

 3. april 16, 2020 / 6:53 pm

  Heyhey. Ik heb net eeen nieuwe gekocht.. en laad niet op… zou het aan het kabeltje kunnen liggen. … vind het wel jammer ww

  • Mariëlle
   Auteur
   april 16, 2020 / 10:01 pm

   Hey Febe, dat zou kunnen. Het kunnen tal van dingen zijn om eerlijk te zijn. Heb je hem wel goed op het plaatje gelegd. De eerste keer dat ik hem gebruikte zag ik niet dat er op de andere kant een bliksemschicht stond waar hij op moest. Toen laadde hij wel op… Ik hoop dat hij niet kapot is!

 4. Hoi
  juni 5, 2020 / 6:27 pm

  Waar vindt je rekenmachine?

 5. Petra
  juni 7, 2020 / 6:53 pm

  Je kan geen 4g ermee mee verbinden alleen wifi?

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 30, 2021 / 4:48 pm

   Ow dat is gek. Bij mij werkt dit wel gewoon. Heb je al eens geprobeerd het horloge te resetten in fabrieksinstellingen? Bij mij doet hij het juist alleen op 4g via de mobiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: