Weekly Snaps #45

Weekly Snaps #45 -1

In de vorige weekly snaps vertelde ik je al dat ik de komende tijd vakantie heb. Ik neem je weer mee en laat je door middel van foto’s op mijn mobiel zien wat ik afgelopen week allemaal deed, meemaakte en at. Lees je weer met me mij in deze weekly snaps #45?

Zaterdag

In de ochtend ging ik aan de slag met het Kruidvat Originals DIY Bodycream Kit. Super leuk want hiermee kan je je eigen bodycream, scrub en handcrème maken. Erna gingen we op visite bij mijn oom en tante die een nieuwe woning hadden. Het is echt super mooi geworden. En wat doe je als iemand een nieuw huis krijgt? Dan neem je taart mee om dat te vieren. Zelf hadden ze al soesjes gehaald en ook taart… Dus dat werd veel taart eten en koffie drinken. Maar al met al was het wel super gezellig! In de avond hadden we zo’n zin in een late night snack dat we lekker naar de supermarkt gingen om chocochips te kopen. Ik vroeg jullie in mijn instastories of jullie ook gek zijn op chocochips en daarop was het antwoord met 90% ja. Ultieme guilty pleasure dus ;)

Weekly Snaps #45 -2

zondag

Vandaag deden we rustig aan en ontbeten we met american pancakes. Verder rommelde we wat in huis en kwam er voor mij een super groot pakket binnen, waar ik je natuurlijk in de loop van de week wat meer over vertel. In de avond gingen we op visite bij mijn schoonouders, maar jeetje wat was het een dolhoof in kanaleneiland. De hele weg ligt open vanwege de nieuwe busverbinding, dus we deden er echt een uur over om daar te komen! Ze kwamen net terug waren van Turkije en we hadden ze ontzettend gemist! Ze hadden voor ons frambozen pekmez meegenomen. Een soort van jam, maar dan zelf gemaakt van frambozen uit Turkije, zonder gekke toevoegingen. Ook aten we Turkse druiven (uzum) de lekkerste en zoetste die er zijn als je het mij vraagt.

Weekly Snaps #45-3

Maandag

Vandaag ging ik vroeg sporten, want de laatste tijd heb ik het ritme weer goed opgepakt. Ik nam lekker mijn bluetooth koptelefoon en ging er gewoon voor. Ik stond bijna 2 uur in de sportschool. Maakte erna een lekkere eiwitten shake voor mezelf. At wat granaatappel en van de overgebleven rest, maakte ik granaatappelsap. Verder werkte ik aan de blog, want er was het e.a. niet goed met de hosting. Te weinig geheugen waardoor jullie steeds weinig konden zien online. Zodoende dat er weinig online kwam deze week, want zonder geheugen ook geen plek voor nieuwe dingen. Ik vind het zelf erg vervelend, maar als het goed is is het nu allemaal geregeld. En komen er gewoon weer nieuwe artikelen online.

Weekly Snaps #45-4

Dinsdag

Vandaag ben ik lekker met Appie op stap geweest naar Rotterdam, een beetje inkopen doen voor onze vakantie. Lekker shoppen bij de Primark. Oh my wat hadden ze weer een hoop make-up en hebbedingetjes. ik heb eigenlijk alleen wat basic gekocht en zelfs deze fancy highlighter heb ik laten liggen, door snel weg te rennen van de make-up afdeling. Erna gingen we familie bezoeken in Rotterdam. Ons kleine neefje en nichtje hadden ons ontzettend gemist, dus gingen gezellie samen spelen, eten, en heel veel knuffelen en gek doen. Ik bedacht samen met mijn nichtje dat strijkkralen best leuk konden zijn om in je haar te doen. Dus gingen we samen aan de slag. Hij is echt leuk geworden en dit mooie patroontje dat we samen maakte, kan ze nu lekker in haar haren doen, naar school. Trots dat ze was ;)

Natuurlijk geen famillie bezoek zonder eten. Als je ooit in Rotterdam bent, moet je zeker eens langs Kip 010. Hier hebben ze zulke lekkere kip en allemaal halal. Gewoon voor thuis of om daar op te eten als schotel.

Weekly Snaps #45-5

Woensdag

Vandaag ging ik weer lekker sporten en gooide ik mijn blogkamer om. Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken, dat ik mijn blogkamer rommelig vond en niet het juiste licht had. Door mijn bureau voor het raam weg te halen en tegen een andere muur te plaatsen ontstond er veel meer ruimte. Ik ruimde alle producten waar ik al een review over had geschreven, op in dozen. De producten die ik nog wilde reviewen, stopte ik weer in dozen daarvoor bestemd. Pfff ik kon weer ademen en rustig nadenken. Ook ruime ik mijn overhangen daglichtlamp op. Niet nodig als het lang licht blijft, die haal ik van de winter wel weer naar beneden. Wat ben ik blij met mijn opgeruimde blog kamer. Gelijk kreeg ik een hoop nieuwe ideeën voor de inrichting en om het aan te kleden. Wat een beetje opruimen en omgooien van je inrichting wel niet kan doen hé?

Door de rust in mijn blog kamer ben ik vast wat vooruit gaan werken met bloggen. Ik bewerkte foto’s en schreef artikelen. Gewoon lekker mijn ding gedaan.

In de avond ging ik langs bij één van mijn beste vriendinnen, ze kwam net terug uit Praag en ik had hen zo gemist. Gelukkig hadden zij en haar kleine mij ook gemist, want ik kreeg een gesprongen knuffel toen ik voor de deur stond. Zo lief, kijk dat is pas missen. Ik kreeg een mooi handtas spiegeltje uit praag, want ja, ik ben van de beauty. En ik had een lekker verwen pakketje voor mijn dinnie gekocht. Ze was namelijk vorige week jarig, maar ik kon hier door ons bezoek aan Kevin Hart niet bij zijn.

Weekly Snaps #45-6

Donderdag

Koffers inpakken, de laatste inkopen doen.Vandaag was ik druk met schoonmaken, zowel het huis als mijn schoenen. Jeetje wat een ramp is dat zeg… witte schoenen die zwart zijn geworden. Mijn lievelings nike’s krijg ik niet meer schoon. Ik probeerde tandpasta, action oxi white, kokosolie zoals op internet stond, maar niks mocht baten. Dus als jij de ultieme tip hebt… dan hoor ik hem graag. Ik kocht de laatste benodigdheden zoals opzet tandenborstel van oral-b. En toen ik ze naast elkaar hield besefte ik weer even waarom het belangrijk is om regelmatig je tandenborstel te vervangen… oeps.

Ik werkte het laatste wasje weg, draaide de laatste vaatwasser draaien en ging mijn mooie lieve vogeltje wegbrengen naar mijn ouders.

Weekly Snaps #45-7

Vrijdag

Vroeg in de ochtend vlogen we vanuit Amsterdam naar Bodrum. We werden weggebracht door mijn lieve broer. Ik was helemaal blij met mijn nieuwe Reisenthal rugzak die ik opgestuurd kreeg en ik hier deed ik mijn laptop voor onderweg in. Waterdicht en zowel in de hand, over de schouder of op je rug te dragen. Vet handy!We waren best vroeg dus dezen rustig aan nog een lekker Starbucks bakkie. Het grappige is dat wijéén van mijn beste vriendinnen en haar man wilde verassen door hetzelfde hotel te boeken en niks te zeggen. Gewoon daar verschijnen zo van hallo, verassing.

Maar al in de vetrekhal kwamen we haar zusje en schoonbroertje tegen. Hahah ze zaten naar ons te zwaaien en wij dachten huh wie zijn die mensen dan. Achter ons kijken en pas toen viel het kwartje om half 6 s’ ochtends. Hun waren het. We hebben echt even in een deuk gelegen met z’n allen en een plan bedacht om de anderen goed te verassen.

Shopte nog even bij Furla en Michael kors en en stapten toen in het vliegtuig. Om 13:00 landde ons vliegtuig in Bodrum, maar het duurde nog eeuwen voor we met de transfer in het hotel waren. Pas rond 17:30 terwijl het maar een halfuurtje rijden is.

Dit jaar vieren we onze vakantie bij La Blanche Resort en Hotel (vijf sterren). Al bij aankomst voelde het niet als een vijf sterrenhotel. Heel jammer, maar helaas waar. Het is wel gewoon een goed hotel, maar niet vijf sterren waardig als je het mij vraagt. Gelukkig doet dit niks af aan onze vakantie. Ik zal in de volgende weekly snaps wat meer laten zien van het hotel en je vertellen hoe we onze vrienden hebben verrast. De komende dagen gaan wij dan dus ook lekker genieten en eventjes een beetje Offline.

Geniet jij nog van je vakantie?
Of moet je alweer naar school of aan het werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: