Hema B.A.E review| Ik testte een aantal producten

Hema B.A.E review

Vandaag review ik de Hema B.A.E. Collectie. Deze collectie heeft Hema nog niet zo lang geleden gelanceerd. Omdat jullie met z’n allen met smart zaten te wachten op een review uit deze collectie, hou ik je niet langer op. Kijk je mee?

Hema B.A.E

Hema B.A.E.

Begin februari heeft Hema haar nieuwste beauty collectie B.A.E. gelanceerd. B.A.E. staat ‘before anything else’. Met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf, want deze collectie bestaat uit maar liefst 130 beauty producten. Ik ontving een aantal mooie producten uit deze Hema budget make-up en maakte deze Hema B.A.E. review voor jou!

Hema Highlighter Glow Ball

B.A.E. Highlighter Glow Ball – Jupiter ― €5,50

Hoe cool is deze highlighter ball? De vormgeving van de verpakking alleen al vind ik super tof.

B.A.E. Highlighter Glow Ball

Hij houdt gemakkelijk vast en je neemt hem zo mee in je tas of op reis.

B.A.E. Highlighter Glow Ball - close-up + swatch

Zo kun je op ieder moment van de dag een mooie glow op je gezicht toveren. De highlighter is goud/bronze van kleur.

B.A.E. Highlighter Glow Ball - swatch

Door hem wat dikker aan te brengen kun je hem zo intens maken als je zelf wilt! Ideaal als je het mij vraagt.

B.A.E. Blush in a tube - 01 lovey dovey

B.A.E. Blush in a tube – 01 lovey dovey ― €5,-

Een product uit de B.A.E collectie waar ik erg nieuwsgierig naar was, is de Blush in een tube. Ik ben zelf meer een voorstander van blush in poedervorm, maar dat mag de pret niet drukken. Soms is het tijd voor verandering!

B.A.E. Blush in a tube - 01 lovey dovey - product

Hierboven zie je een kloddertje van de 01 lovey dovey blush op mijn hand. Zo lijkt hij erg donker en glitterig. Maar eenmaal geswatched en uitgesmeerd op mijn hand ziet hij er toch al wat minder eng en aanwezig uit.

B.A.E. Blush in a tube - 01 lovey dovey - swatch

De Lovey Dovey is een girly roze tint met een mooie glow. Ik vind hem zelf beter passen bij een wat getinte huid. Want hij is echt wel roze hoor!

B.A.E. Blush in a tube - 01 lovey dovey - close-up swatch

Wel is het even wennen met aanbrengen. Je werkt nu met een vloeibare blush instead of een poeder.

B.A.E. Highlighter brush

Maar met de highlighter of blush kwast uit de Hema B.A.E. collectie, heb je zo een mooie blush op je wangen getoverd.

B.A.E. Blush in a tube - 01 lovey dovey - op mijn wangen

De blush geeft een pretty dewy look. Ik ben dol op dit soort tinten! Wat mij betreft een fijn product!

B.A.E. Lash in a tube - Volume mascara

B.A.E. Lash in a tube – Volume mascara ― €6,-

Apart en zeker een unique selling point, mascara in een tube. Ik vind het leuk voor de heb? Maar of het nou zo fijn is in gebruik? Daar twijfel ik op het eerste gezicht over. Al testende kom ik erachter dat deze mascara fijn in gebruik is.

B.A.E. Lash in a tube - Volume mascara - Borstel close-up

De kwast doet prima zijn werk en de formule van de mascara vind ik ook goed. Mijn wimpers worden niet hard en ook brokkelt de mascara gedurende de dag niet af. Wat ik bij andere budget merken nog wel eens heb.

Ik vind het effect van de mascara niet mega shocking. Maar misschien heeft dit ook meer met de status van mijn wimpers te maken. Ik laat namelijk op dit moment mijn wimperextensions uitgroeien, waardoor het lijkt of ik heel wat minder wimpers heb.

Deze mascara is uitermate geschikt als je last van gevoelige of branderige ogen hebt!

B.A.E. lipgloss - 05 love train

B.A.E. lipgloss – 05 love train ― €4,50

Deze lipgloss zit in een handige tube, die je gemakkelijk meeneemt in je tas of toilettas.

B.A.E. lipgloss - 05 love train - close-up

Volgens de verpakking geeft de lipgloss een 3D effect. En daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk naar kersen.

B.A.E. lipgloss - 05 love train - swatch

Hierboven zie je een swatch op mijn hand van de kleur ‘love train’. Een prachtige fuchsia achtige kleur, die helemaal past bij de zomer.

Hieronder zie je de lipgloss op mijn lippen. Dat 3d effect geloof ik wel. Ik vind mijn lippen er om te zoenen uitzien al zeg ik het zelf. De lipgloss voelt aan als een balsem, plakt niet en droogt mijn lippen ook niet uit.

B.A.E. lipgloss - 05 love train - op mijn lippen

Daarnaast vind ik de fushia kleur, al zou ik hem zelf niet zo snel kopen erg mooi!

mijn mening

Ik vind de nieuwe B.A.E. collectie echt heel tof! Een mooie collectie van de Hema budget make-up als je het mij vraagt. De producten zijn goed betaalbaar en zien er ook nog eens super gaaf uit.

De blush in a tube is één van mijn favoriet uit deze Hema B.A.E review. Hij brengt misschien niet zo gemakkelijk aan als een poeder blush, maar dat is denk een kwestie van wennen. De kleur is mooi en zomers en staat prachtig bij mijn tint.

Daarnaast vond ik ook de lipgloss in a tube erg fijn. Hij lijkt je lippen te verzorgen en voelt aan als een soort balm. De meeste budget lipglossen plakken toch al snel of hebben een vieze geur. Deze niet, hij ruikt naar kersen, heerlijk!

De gehele Hema B.A.E. lijn is vega en de collectie is ook nog eens ontzettend groot, dus je kunt je lol op ;-)!

Ik hoop dat je hebt genoten van deze uitgebreide Hema B.A.E review.

Heb jij de B.A.E. collectie al in de winkel bekeken?
En welk product zou jij graag willen uitproberen?

disclaimer

24 Reacties

 1. mei 23, 2019 / 9:41 am

  De highlighter vind ik heel erg mooi en de naam B.A.E vind ik erg leuk bedacht. De lipgloss lijkt me heel prettig zitten, je ziet gewoon dat hij vettig is en hierdoor ook verzorgende werkt, al is deze kleur mij iets te fel. Ik weet wel dat ze bij de HEMA make-up verkopen, maar kom hier eigenlijk te weinig, toch de volgende keer eens een blik werpen hier!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2019 / 9:42 am

   Zeker doen Lodi! De lipgloss hebben ze ook in andere kleuren, dus als je deze te fel vind zou ik een van de andere kleurtjes proberen ;)

 2. Amina - Imfeelinggood.nl
  mei 23, 2019 / 12:51 pm

  Oehhhh la laaaaa B.A.E ziet er goed uit! Ik ben nog steeeeeds niet gaan kijken naar deze collectie…*writes it down on to do list* Mooie review!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2019 / 9:42 am

   Thanks Amina. Ja, je moet zeker even gaan kijken de collectie is zo uitgebreid er zit zeker wel wat voor je bij ;)

 3. mei 23, 2019 / 6:29 pm

  Ik vind de Hema altijd wel fijne producten hebben, ook de verpakking ziet er altijd erg mooi uit. De lipgloss is mij te fel voor doordeweeks, maar op een feestje zou het prima voldoen.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2019 / 9:41 am

   Ja hé, ook van deze collectie zijn de verpakkingen weer super apart.

 4. mei 23, 2019 / 7:27 pm

  Ik heb een aantal geprobeerd maar was er niet heel enthousiast erover. Fijn dat ze jou wel heel goed bevallen

 5. mei 23, 2019 / 8:56 pm

  Het ziet er allemaal super cute uit maar ik zou de producten zelf niet aanschaffen.

 6. mei 24, 2019 / 7:09 am

  Ik gebruik nooit make-up maar dit ziet er goed uit. En producten van de Hema zijn ook voor iedereen goed bereikbaar en betaalbaar.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2019 / 9:39 am

   Nou inderdaad, dat vind ik dus ook erg belangrijk en fijn! De prijs-kwaliteit verhouding is wat mij betreft helemaal goed!

 7. mei 24, 2019 / 1:47 pm

  mooie producten, ik vind alleen de roze highlighter te roze. ik denk dat ik dan van die enorme appeltjes wangen krijg

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2019 / 8:17 am

   Je kunt hem heel goed opbouwen Kiki. Dus als je heel weinig aanbrengt valt het reuze mee ;)

 8. mei 24, 2019 / 6:59 pm

  Oooh wauw dat ziet er mooi uit! die bronzer is echt te gek en die roze lipstick ook

 9. mei 24, 2019 / 8:47 pm

  Zo wat een intense kleuren zeg! Prachtig. Vooral de prijs is aantrekkelijk en ook dat ze een heel groot assortiment hebben. Voor ieder wat wils dus.

 10. mei 25, 2019 / 9:30 am

  De highlighter glow ball vind ik er heel mooi uitzien, lijkt mij ook heel handig aan te brengen. Mooie kleur ook. Die blush in a tube lijkt mij eerlijk gezegd niet zo handig. De kleur is eigenlijk ook wat te roze naar mijn zin. Maar ik ben er wel van overtuigd dat de Hema hiermee een grote doelgroep heel blij maakt.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2019 / 8:16 am

   Ben het helemaal met je eens Rory. Qua handigheid vind ik de blush ook wat minder. Maar het effect daarentegen, mits de kleur goed past bij je huid is prachtig vind ik zelf.

 11. mei 25, 2019 / 10:40 am

  Dat is zeker mooie collectie. Ik ga het ook heel gauw naar kijken.

 12. mei 25, 2019 / 12:18 pm

  Leuk dat je iets gevonden hebt wat je bij jezelf vindt passen. De glow ball lijkt mij vooral grappig om te gebruiken.

 13. mei 25, 2019 / 5:37 pm

  Wat een mooie producten. Ik heb nog nooit make-up bij de Hema gekocht maar zo te zien de moeite waard om eens te proberen. Bedankt voor je review!

 14. stefaanvivant
  mei 26, 2019 / 8:28 pm

  je staat super goed met die productjes! knap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: