Deze geweldige sieraden adventskalender 2022 wil je hebben!

Kaya sieraden adventskalender 2022

De winkels zijn gevuld met kerstversiering, wellicht heb je zelfs al wel de kerstboom staan. Op netflix zijn er weer voldoende kerstfilms te vinden om bij weg te zwijmelen. En aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk… Dat doe je natuurlijk met een leuke beauty adventskalender of sieraden adventskalender 2022! Met de Kaya sieraden adventskalender verras jij jouw moeder, oma, zusje, vriendin of jezelf natuurlijk! Ik laat je vandaag zien wat erin zit. Kijk je mee?

Kaya sieraden adventskalender 2022

Tegenwoordig heb je steeds meer soorten adventskalenders. Ze worden gebruikt om af te tellen tot Kerstmis. Achter ieder luikje vind je een kleine verassing. Waarom niet kiezen voor een fijne sieraden adventskalender in 2022? Deze Kaya sieraden adventskalender gaat je zeker laten shinen!

Kaya sieraden adventskalender 2022

Verpakking

Laten we het als eerste hebben over de verpakking. Is het geen plaatje? De kalender is blauw van buiten en bevat de tekst 7 dagen tot kerstmis. Waarbij kerstmis in het zilver gedrukt is. Daarnaast bevat hij een boom, die volgens mij een kerstboom moet voorstellen. De sieraden adventskalender is gemaakt om 7 dagen voor kerstmis af te tellen. En bevat van binnen (zoals op onderstaande foto te zien) roze vakjes. Die je dus 7 dagen voor kerstmis gaat open maken. Je begint dus op 17 december als je op eerste kerstdag wilt uitkomen.

verpakking sieraden adventskalender 2022

Inhoud

Wat deze kalender extra bijzonder maakt, is de extra persoonlijke verrassing achter vakje 1. Je zult in de adventkalender namelijk ook een .925 sterling armband met initialen vinden. Bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven wat voor initiaal je op de bedel gegraveerd wil hebben. Zo heb je een uniek en persoonlijk kerstcadeau sieraden.

kaya armband met initialen

Kijk eens hoe mooi de armband eruit ziet. Hij is gemakkelijk te verstellen qua afmeting en verkrijgbaar van kind- tot damesmaat. En je shined nog meer als je hem om hebt. Ik koos natuurlijk voor de letter ‘M’ van Mariëlle.

kaya armband met initialen 925 sterling zilver

In de loop van de dagen vul je de armband aan met steeds een nieuwe verrassing.

sieraden adventskalender 2022 vakje 2

In ieder vakje vind je één van de meest populaire en symbolische bedels uit de collectie van Kaya Sieraden. Je kunt deze aan de armband hangen middels het haakjes dat eraan zit. Zo kun je ook zelf de afstand tussen de bedels bepalen.

kaya sieraden adventskalender 2022 bedel armband

Leuk om als moeder en dochter te matchen. Of met meerdere generaties. Wat zullen ze op kerstavond stralen dankzij hun matchende armbandjes!

mijn mening sieraden adventskalender kaya

Mijn mening

Wat een prachtige sieraden adventskalender is dit! De bedelarmband zorgt voor mooie herinneringen voor later. Zeker omdat je deze na 7 dagen, kunt aanvullen met andere bedels die ook via Kaya verkrijgbaar zijn. Zo kun je hier na verloop van tijd steeds meer bedels aan doen. Daarnaast is de armband gemaakt van .925 sterling zilver. Als je deze goed behandeld gaat hij een heel leven mee. Dus super leuk om aan je kleindochter te geven, aan je vriendin, oma of moeder. Ik zou hem het liefst aan hun allemaal cadeau doen! En daarnaast denk ik ook super leuk om zelf als kerst cadeau te krijgen!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kaya sieraden adventskalender is verkrijgbaar op de website van Kaya sieraden voor een prijs van € 49,90

Ga jij dit jaar voor een beauty adventskalender of voor een sieraden adventskalender 2022?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: