Kids ontwikkeling | kinderboekenclub Happy Kiddoo

Boekenclub voor kinderen - Happy Kiddo

Met lezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bij kleine kinderen werkt voorlezen rustgevend en verbetert het concentratievermogen. Als kinderen iets groter zijn werken ze spelenderwijs aan hun woordenschat en taalontwikkeling. Met een lidmaatschap bij kinderboekenclub Happy Kiddo zorg je ervoor dat jouw kind(eren) iedere maand iets nieuws te lezen heeft.

Boekenclub voor kinderen – Happy Kiddo

Kinderboekenclub Happy Kiddo is er voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, scholen en voor iedereen die het lezen bij kinderen wil stimuleren. Met een maandelijks kinderboekenpakket dat bestaat uit vier nieuwe boeken, vergroot je het leesplezier van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

Over Happy Kiddo

Kinderboekenclub Happy Kiddo zocht naar de beste en gemakkelijkste manier om kinderen in contact te brengen met taal. Zo ontstond Happy Kiddo in 2020. De boekenclub gelooft in de impact die boeken hebben op de ontwikkeling van een kind. Ze willen kinderen stimuleren om vanaf jonge leeftijd te beginnen met lezen, op een speelse én betaalbare manier.

Boekenclub voor kinderen - Happy Kiddo

Boeken lezen is gezond!

De kinderboeken zorgen ervoor dat de verbeeldingskracht en fantasie van je kind wordt geprikkeld. Reden voor Happy Kiddo om het (voor)lezen bij kinderen aan te moedigen en schermtijd te verminderen. De boeken die worden geselecteerd zijn spannend, vrolijk, avontuurlijk en vol fantasie. Het is dé manier om je even terug te trekken in je eigen droomwereld. Begin daarom vroeg met (voor)lezen, zodat je kind kennis kan opdoen en zich kan (door)ontwikkelen.

Boekenclub voor kinderen - Happy Kiddo

Hoe werkt het?

Kinderboekenclub Happy Kiddo heeft verschillende pakketten, passend bij de ontwikkelingsfase van een kind. Er is een pakket voor baby’s van 0-1 jaar, voor peuters 2-3 jaar, kleuters 4-5 jaar, 6-7 jaar en eentje voor kinderen ouder dan 8 jaar. Omdat je kind ouder wordt en zich ontwikkelt op taalgebied, groeit het lidmaatschap automatisch mee. Samen met de hulp van experts en op basis van beoordelingen van scholen, ouders en kinderen, maakt Happy Kiddo maandelijks een keuze uit een prachtige selectie kinderboeken van bekende merken en schrijvers. Denk aan (voor)leesboeken, sticker- en tekenboeken, voel-doe- en speelboeken, taaloefeningen, kleur- en knutselboeken en strips.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Happy Kiddo surprisepakket kost € 14,95 per maand én wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast is het maandelijks opzegbaar. Wel zo prettig! Bekijk en bestel de pakketten op www.happykiddo.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: