De leukste zwangerschap aankondigingen

De leukste zwangerschap aankondigingen
Credits: https://i.pinimg.com/

Je bent zwanger! Maar nu.. hoe ga je dit samen met je partner op een leuke manier bekend maken aan familie, vrienden en kennissen? Ik zette de leukste zwangerschap aankondigingen voor je op een rij…

Zwangerschap aankondiging

Het bekendmaken van jullie zwangerschap is een spannend en leuk moment. Dit wil je natuurlijk op de leukste manier doen. En het leuke is, je hoeft niet voor slechts één ding te kiezen. Zo kun je voor je ouders iets anders bedenken dan voor je broer(s) en/of zus(sen). En wat denk je van je beste vriendin? En natuurlijk wil je ook wat op social media plaatsen. Ook daarvoor kun je iets origineels bedenken ter bekendmaking. 

Hieronder verzamelde ik voor jou originele, creatieve maar vooral leuke bekendmakingen van een zwangerschap. En of je nu kiest voor één manier, of verschillende dat is helemaal aan jou! Lees je mee in deze leukste zwangerschap aankondigingen?

Wanneer aankondigen dat je zwanger bent?

Heb je eindelijk die positieve zwangerschapstest in handen, dan vertel je het liefst de hele wereld dat je zwanger bent! Het beste is om hier toch nog even mee te wachten. De eerste drie maanden kan er nog van alles fout gaan. De meeste stellen wachten de eerste echo af. Als bij deze controle alles goed is maken ze het wereldkundig.

Foto van jouw echo

Er is niks leuker dan je zwangerschap aan te kondigen met een foto van jouw allereerste echo. Het beste kun je hiervoor de 12-weken echo gebruiken. Hierop is de baby al wat beter te zien. Hoe je de foto gebruikt? Dat kun je helemaal zelf bepalen. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

De leukste zwangerschap aankondigingen
De leukste zwangerschap aankondigingen

Foto als stel met krijt buik

Is er nog niet zoveel te zien bij de zwangere mama? Dan kan het een leuk idee zijn om een foto van jullie samen als stel te maken en de zwangere buik te krijten. Zo lijkt het net of ze echt zwanger is!

Foto met een letterboard

Maak een foto met een letterboard waar je een eigen tekst op zet. Je zou hier dus ook op kunnen zetten Baby {familie naam} due date: {datum}. Leg de eerste kleertjes en het speentje dat je wellicht hebt gekocht er ook bij. En eventueel de echo. Persoonlijker kun je het niet maken.

Chocotelegram

Ook kun je bijvoorbeeld een heus chocotelegram laten maken. Met een eigen boodschap erin.

Zo kregen wij ooit deze telegram met de boodschap: ‘ Jullie worden oom en tante x’.

Super leuk en verassend om te krijgen, maar nog lekkerder om op te eten!

Babysokjes in doosje met persoonlijke boodschap

Of wat dacht je van sokjes in een doosje met personaliseerde boodschap? Je kan hier natuurlijk in laten zetten wat je wilt :)

Deze leukerds zijn van de ideefabriek. Je vindt ze hier.

Wijnfles etiket

Deel het goede nieuws met een fles wijn en een fun label erop. Hierop staat dat de opa, oma, oom, tante etc er nog maar eentje moet drinken omdat er gezinsuitbreiding komt. Maar niet met de zwangere mama delen hoor! Dit leuke etiket is afkomstig van Kidsdeco en vind je hier.

Bedruk je eigen mama kleding me een quote

Bedruk een romper

Een ander originele zwangerschap aankondiging is een rompertje laten bedrukken met een eigen tekst.
Ik heb er hier een aantal voor je gelinkt.

Een mok met tekst

Geef een mokken set aan je ouders met het jaartal erop om aan te duiden wanneer ze Opa en Oma worden. Achter op de mok kan je vermelden van wie het is. ⁠Dit is een leuke manier om hen te verrassen dat je in verwachting bent. Deze set vind je hier.

Onderzetters met tekst

Hoe leuk zijn deze onderzetters, waar je je eigen persoonlijke boodschap op kunt laten drukken. Pak ze in en geef ze cadeau aan de opa, oma, oom, tante etc. Je vind ze hier.

En heb je na deze post nog niet voldoende inspiratie, of wil je liever een product in handen hebben voor je het koopt? Neem dan ook eens een kijkje op de negenmaandenbeurs.

Indien jij nog meer leuke zwangerschapsaankondiging ideeën hebt, laat het me dan vooral weten. Hoe heb jij het bekend gemaakt dat je zwanger was? Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: