Beauty | Mijn dagelijkse make-up routine

Mijn dagelijkse make-up routine

Een van de meest voorkomende vragen die ik op mijn blog en sociale media krijg, is wat mijn dagelijkse make-up routine is, dus ik laat jullie eindelijk zien in een blog wat ik precies gebruik. Dze make-up draag ik naar werk, boodschappen doen of in het weekend brunchen. Het zorgt ook voor de perfecte basis, als je later op de dag een dramatischer oog zou willen toevoegen om uit te gaan.

Mijn dagelijkse make-up routine

Vandaag deel ik mijn ‘Everyday Make-up Routine’ met jullie. Deze producten gebruik ik sinds een aantal maanden (bijna) elke dag, en in totaal duurt het zo’n 7 minuten om deze look op mijn gezicht te knallen, lekker snel dus! Het resultaat is een hele natuurlijke look.

Dankzij de geweldige foundation van Meroda, wing it eyeliner en mascara blijft deze look ook echt de gehele dag prima zitten, alleen mijn lipbalm werk ik wel meerdere keren per dag even bij.

mijn-dagelijkse-make-up-routine

Producten die ik gebruik

1. Meroda foundation – Het voelt aan als een tweede huid. Deze foundation kleurt ontzettend goed. En past zich ook aan aan je huid. Hij is medium dekkend, en vooral erg mooi voor een gemengd huid (vind ik). Een prachtig natuurlijk resultaat , egaal maar niet té dicht geplamuurd.

mijn-dagelijkse-make-up-routine maybelline the eraser concealer

2. Maybelline The Eraser Concealer – supergoed dekkend, wel ietwat droog aan het einde van de dag (niet bij mij, hoor). Heb je een droge huid, dan zeker even primen met een hydraterende oogcrème. Je vind hier een review van dit product.

mijn-dagelijkse-make-up-routine mac mineralize skinfinish

3. M.A.C. – Mineralize Skinfinish Natural Medium/Dark – Ik poeder het af met de Mineralizing powder, zodat mijn huid niet overmatig glanzen. Ik ben heel blij met deze skinfinsh powder, omdat het ook niet aan het einde van de dag gaat glanzen.

mijn-dagelijkse-make-up-routine esence bronzed this way highlighter

4. Essence Bronzed this Way – supermooi palette met alles wat je nodig hebt; bronzer, highlighter en 4 natuurlijke, warme tinten oogschaduw. De bronzer is tevens ook erg mooi als oogschaduw.

mijn-dagelijkse-make-up-routine mac blush

5. Mac Blush – Melba Matte – Deze had ik nog liggen en vind ik met mijn huid erg goed staan. Hij is namelijk wat rozer. Dat vind ik beter bij mijn huidskleur passen dan de perzik-achtige tinten.

mijn-dagelijkse-make-up-routine

6. review naar de eyeliner stempel.

close-up gezicht wing-it stempel

7. Too Faced Damn Girl Mascara – Dit is niet persé mijn favo van het moment. Die is helaas op. Hier vind je een review naar de Too Faced mascara. Mijn persoonlijke favoriet op dit moment is MaybellineSky High mascara. Ik wacht even op een aanbieding en dan ga ik deze weer lekker inslaan! Tot die tijd doe ik het met de mascara’s die ik nog in mijn stash heb zitten. Je vind hier een review naar de Maybelline mascara.

hema dark brown wenkbrauw potlood

8. Hema wenkbrauw potlood – brown Momenteel gebruik ik het hema wenkbrauwpotlood in de kleur brown. In de winkel kan ik hem niet meer vinden. En ook online is hij er niet meer. Huil, huil. Ik had hem net ontdekt en nu lijkt hij alweer uit het assortiment. Wat een fijn potlood is dit. Het geeft mijn wenkbrauwen echt een natuurlijke finish.

9. M.A.C. Prep & Prime-fix – Ja, deze fixing spray en dan in de watermeloen variant. I know dat het al winter is, maar die vind ik zo lekker. Ik heb toen deze limited edition was er een aantal ingekocht. Hihi! Lucky me! en tijdens de feestdagen maak ik gebruik van de Queen of drag variant. Hier zitten allemaal roze glittertjes in. Voor een extra feestelijke look. En hiermee blijft mijn make-up de hele dag goed zitten.

close-up gezicht make-up

10. 21 Break My Fuchsia. Of ik ga voor de Nars Orgasm After Glow Lipbalm Die geeft ook een erg mooie natuurlijke gloed. De laatste tijd draag ik niet meer standaard lipsticks, maar liever een balm nu het wat kouder en de lucht wat droger wordt.

close-up gezicht make-up

Producten op een rij

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, wat ik de afgelopen weken dagelijks op mijn gezicht aanbreng. Hieronder vind je alle linkjes naar de producten op een rij.

Ik ben op mijn beurt natuurlijk ook superbenieuwd naar jullie eigen dagelijkse make-up routine. Deel het in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: