Nieuw: Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot

De zomer loopt op zijn einde, maar jij wilt toch ook die tropische vibe vasthouden? Alpro brengt een nieuwe variant op de markt: Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot en ik ga jullie er vandaag kennis mee laten maken!

Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot is een frisse toevoeging aan de Mild & Creamy Naturel lijn van Alpro. Soja en kokosnoot ontmoeten elkaar in een zachte blend die je elke ochtend opnieuw verrast met haar heerlijke, frisse en tropische smaak. Als je zin hebt in een plantaardige variatie op yoghurt met een unieke twist: dit is ‘m wat mij betreft!

Waarom Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot?

• 100% plantaardig
• Van nature laag in suikers
• Laag in vetten
• Een bron van plantaardige eiwitten
• Bevat calcium, vitamine D en B12
• Van nature vrij van lactose

Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot

Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot is niet alleen de ideale basis waarmee je coco loco kunt gaan met lekkere nootjes, zaden en fruit voor een kick-start ontbijtje, maar is ook heerlijk als tussendoortje of als basis voor een smoothie of zomers ijsje.

Verkrijgbaarheid

Voor deze smaaksensatie hoef je niet helemaal naar een tropische bestemming af te reizen. Je vindt het 750 ml pak Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot (€2,39) vanaf nu bij Albert Heijn en Jumbo in het koelschap naast de andere Alpro Mild & Creamy verpakkingen.

Zou jij de Nieuwe Alpro Mild & Creamy Naturel met Kokosnoot nuttigen bij een kick-start ontbijtje? Een tussendoortje? Of door een smoothie of zomers ijsje?

3 Reacties

 1. september 17, 2016 / 4:57 am

  Ik zou gewoon in het algemeen graag eens Alpro proberen. Iets houd me altijd tegen om het toch maar eens te kopen. Ik heb schrik voor de smaak omdat ik gewone melk niet lust.
  Leuke blogpost. Misschien moet ik ze toch maar eens proberen

 2. september 17, 2016 / 6:11 pm

  Ik gebruik vaak Alpro, en kokos vind ik zalig! Ga hem gauw proberen :-)

 3. september 19, 2016 / 9:41 pm

  Zeg je kokos zeg je Yvonne. Ik heb dit nog niet geprobeerd maar ga ik zeker doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: