Nuby Tritan drinkbeker van barstbestendig materiaal

Nuby Tritan drinkbeker van barstbestendig materiaal

Ben je opzoek naar een fijne peuter drinkbeker voor je kindje? Dan heb ik vandaag een fijne review voor jou. Ik kocht de Nuby tritan voor onze zoon. De Nuby drinkbeker is gemaakt van barstbestendig materiaal, dat wel tegen een stootje kan. Wil je meer weten? Ik vertel je onze ervaring.

Nûby

Nûby is dé expert in alle belangrijke en opwindende fases die ouders meemaken wanneer hun baby zich ontwikkelt en groeit. Daardoor maakt Nûby het leven van zowel ouders als kinderen gemakkelijker, gelukkiger en kleurrijker. Nûby biedt meerdere productcategorieën aan die allemaal gevuld zijn met producten van hoge kwaliteit, overgoten met een speels, kleurrijk sausje. Ze bieden fopspenen, flessen, drinkbekers, bijtringen, speelgoed, tafelgerei, slabbetjes, verzorging, badspeelgoed en nog heel veel meer aan!

Nuby Tritan drinkbeker

Wat zegt Nûby zelf over de Nuby Tritan peuter drinkbeker:

De drinkbeker met rietje en Drukknop uit Tritan™ is de gemakkelijkste en mooiste oplossing voor de grote dorst van je kind. Het sterke Tritan™ materiaal zorgt voor een stevige beker die er fantastisch uitziet. Het zachte silicone nuby flip it rietje is netjes opgeborgen door de hygiënische flip-it dop. Al wat je moet doen is op de knop duwen om de dop open te klikken en het rietje te gebruiken. Nadien kan je het gemakkelijk weer bedekken en schoon houden wanneer het niet gebruikt wordt. Het ingebouwde handvat in de dop zorgt ervoor dat deze beker makkelijk vast te houden en mee te nemen is.

Nuby drinkbeker met rietje flip it

Materiaal

De Nuby drinkbeker zonder BPA, gemaakt van Tritan™, is veilig te gebruiken in elk gezin. En hij is niet alleen veilig, maar ook duurzaam.

Barstbestendig

Deze beresterke Nuby drinkbeker kan dankzij het sterke, barstbestendige materiaal tegen een stootje of val. Ze zijn dus peuter bestendig en verkrijgbaar in leuke, moderne designs speciaal geselecteerd om deze hoogwaardige bekers af te maken.

De Nûby Tritan drinkbeker feitjes op een rij:

 

    • Het zijn echt innovatieve peuter drinkbekers door de combinatie van een stijlvolle look die eruitziet alsof het glas is, samen met de sterkte van het Tritan™ materiaal.

    • De drinkbekers uit Tritan™ houden hun sterkte zelfs na honderden keren gewassen en geschud te zijn in de vaatwasmachine.

    • Ze zijn geur- en smaakloos en zijn vlekbestendig, ongeacht wat je erin doet.

    • Ze hebben de leukste designs! En er komen steeds nieuwe designs bij!

nubry tritan uittesten drinkbeker met rietje voor peuter

Onze mening

Zoals je ziet zijn de Nuby drinkbeker met het flip it dopje en mijn kleine onafscheidelijk. Allereerst door het design. Mijn zoon kijkt graag naar babyshark, nou dan sla je een hit hoor met deze haaien! Voorheen dronk hij bijna geen water, maar sinds we deze beker hebben. Hoezeee! Arme haaien, wordt er helemaal niet uit ze gedronken en hoppa de beker is zo leeg!

Daarnaast vind ik als mama de beker erf fijn, omdat hij aan het handvat gemakkelijk kan worden meegenomen. Dus mama sleept niet meer steeds met de beker, want de kleine kan hem ook vasthouden. En daarnaast vind ik het flip it rietje met dop een uitkomst. Hij lekt niet en drinkt wel erg plastic. Vooral omdat hij van plastic is en later ook vervangbaar (wanneer je kleine er bijvoorbeeld op bijt) en zo is hij ook lekker duurzaam, want niet gelijk de hele beker hoeft vervangen te worden.

En het aller aller belangrijkste met een driftige peuter is dat hij tegen een val of stootje kan. Het is een stevige beker! Neem maar eens een andere beker. En zie hoe snel dit een ravage eindigt. Deze nuby drinkbeker heeft al menig drambui overleeft. En dat vind ik klasse!

En dan nog even het design. Mijn kind vind de beker helemaal geweldig. Om eerlijk te zijn geef ik zelf niets om een beker met haaien erop. Maar het feit dat hij deze zelf heeft uitgekozen en het door de haaien leuk vind om te drinken, tja dan maakt mij als mama blij. En het scheelt mij een hoop gedoe als hij weer geen glas limonade mag. In deze nuby drinkbeker doe ik bewust alleen maar water. Zo blijft het rietje lekker schoon (natuurlijk wordt hij wel dagelijks schoongemaakt) en weet de kleine dat er gewoon niks anders in mag :P Slimme tip van deze mama! Probeer het ook eens uit!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze fijne Nuby drinkbeker in model Titan is verkrijgbaar voor een prijs van € 18,99 op de website van Nuby of via Bol.com. En er zijn ook leuke designs voor meisjes verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: