Kids talk | One2track Connect UP(GPS horloge review)

Lekker buitenspelen is voor kinderen super gezond. Voor ons ouders toch soms ook wel een beetje spannend. Want, blijft je kindje wel in de buurt? En wat doe je als je je kind onverwachts toch niet op het speelpleintje treft? Dan is daar het One2track Connect Up GPS horloge. In dit artikel vertel ik je alles over dit GPS horloge voor kinderen. En waarom ik er als ouder fan van ben!

One2track Connect UP- GPS horloge review

Specificaties

De One2track Connect UP heeft de volgende specificaties:

– het horloge is qua maat geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar
– je kan ermee bellen, tekstberichtjes sturen (chatfunctie), videobellen en GPS tracken
– het horloge heeft dekking in heel Europa
– het horloge is in te stellen in Nederlands, Duits of Engels
– je kind kan foto’s maken met het horloge en zo leuke momentjes delen (fotosnap)
– er zijn verschillende (school) stilte tijden in te stellen
– je kan tot 10 telefoonnummers en 10 videocontacten instellen
– de accu gaat gemiddeld drie tot vier dagen mee
– het horloge heeft een ingebouwde stappenteller, stopwatch en rekenmachine. Super handig!
– je kan een ‘veilige zone’ instellen in je buurt, komt je kind daarbuiten dan krijg je hier een melding van
– mocht het horloge kwijtraken tijdens het spelen, dan kan je deze terugvinden met de ‘zoek horloge functie’
– dit model is bestand tegen water zoals bij aanraking met natte handen, bij handen wassen en buiten spelen met regen (IP67)
– het horloge wordt geleverd inclusief USB oplaadkabel met adapter en een prepaid simkaart waardoor je alles compleet hebt om er direct mee aan de slag te gaan.
– SOS knop is aanwezig. Deze kan je kind ingedrukt houden in geval van nood. Dan wordt er naar het ingestelde SOS contact gebeld. Dit kan jij dus als ouder zijn, maar ook bijvoorbeeld 112.

Onze mening

Het loslaten van je kind vind ik toch echt nog wel een dingetje. Onze zoon is 4 en gaat regelmatig bij andere kindjes spelen. Ik vind het een fijn idee dat hij dan zijn GPS horloge om heeft. Als er iets aan de hand is kan hij ons bellen met het horloge. We vinden hem namelijk nog net te klein voor een eigen smartphone. En daarom is de Connect UP als GPS horloge, het ideale hulpmiddel.

Zayn kan nog niet zo goed klokkijken, maar door de cijfers uit te leggen en hoelaat hij ongeveer wordt opgehaald, kan hij zelf in de gaten houden wanneer zijn speelafspraakjes voorbij zijn. Dit kan ook handig zijn als je kindje buiten speelt en rond een bepaalde tijd naar huis moet komen. Af en toe belt Zayn ons om te vragen of hij nog wat langer mag blijven, of dat hij bijvoorbeeld mee mag blijven eten. Super handig! Natuurlijk kan de ouder van het vriendje of vriendinnetje ook bellen. Maar dit is toch ook wel leuk om zo even contact met elkaar te hebben. Hij is dan zo trots op zijn horloge en wordt altijd blijf als hij papa of mama via het GPS hologe spreekt.

De voordelen die ik zie:

– Het horloge werkt intuïtief. Onze zoon Zayn kan er gemakkelijk mee over weg. En had binnen no-time uitgevonden hoe het horloge werkt. De touch-screen maakt het bedienen fijn.
– Mooi design heeft het horloge. Daarnaast is de klok in een thema en kleur instelbaar. En de bandjes zijn ook nog verwisselbaar in een andere kleur. Zayn vind het leuk om zo nu en dan de look van het horloge te wisselen. En draagt hem dan ook erg graag.
– Het beeldscherm van het horloge is precies groot genoeg. Het design is zo afgewerkt dat het horloge tijdens het spelen minimaal in de weg zit. Daarnaast kun je een extra beschermlaag erbij kopen waardoor het scherm niet zo snel zal krassen of stuk gaan. Super fijn, want zo gaat hij ook langer mee natuurlijk!
– Het horloge kan niet zelf worden uitgezet door Zayn, dit kunnen wij alleen als ouders op afstand doen.
– De GPS + AGPS bepaling werkt nauwkeurig.
– Nagaan wat je kind heeft uitgespookt? Dan kan je de hele GPS route terug nagaan.
– Bellen en video bellen gaat soepel. En ook kan je elkaar goed verstaan. Wel moet je je kindje aanleren om niet het horloge te dicht bij het gezicht te houden. Anders zie je alleen maar een voorhoofd :P
– De bijbehorende app werkt erg overzichtelijk. Je kunt er berichtjes meesturen en gemakkelijk instellingen veranderen.
– Je hebt volledige controle over het horloge. Het werkt met een simkaart en 06-nummer die niet zomaar door iedereen gebeld kan worden. Maar alleen door contacten die ingesteld staan in de app. Dit is goed beveiligd door het GSM netwerk (powered by KPN) van One2track zelf.

Winactie

In samenwerking met One2track mag ik eenzelfde Connect UP GPS horloge t.w.v. €104,95 weggeven! Ga naar mijn instagram account om mee te doen.

Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: