Review Healthbox Augustus

Deze maand mag ik voor het eerste kennis maken met de Healthbox. Een box die er leuk uitziet en vol zit met gezonde en sportieve producten. Iedere maand heeft de Healtbox een nieuw thema, het thema voor augustus is Summer Mix! Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan snel verder!

Healthbox

Hoe werkt de healthbox?

Als je je abonneert op de Healthbox krijg je maandelijks een exclusieve box toegestuurd met mooie healthy producten. In ieder geval altijd zit er altijd een pot natuurlijke multi-vitamine in. Dit is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. Want je weet niet wat er verder in de healthbox zit. Natuurlijk kun je hem ook cadeau doen aan een sportfreak. Best een goed cadeau al zeg ik het zelf! Naast de multi-vitaminen ontvang je nog 7 of 8 andere producten. Denk aan tussendoortjes, huidverzorging, sportgadgets en nog veel meer andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle.

Als je de Healthbox opent zit er een super leuk kaartje in met “Luck you!” Nou stiekem voel ik me wel een beetje lucky want ik hou van verassingen. Ik schrijf geen recensie op Facebook maar wel eentje op me-licious! Lezen jullie mee?

Healthbox

De inhoud van de Healtbox Augustus

Healthbox

[table id=1 /]

Deze healthbox heeft een totaalwaarde van €67,00 maar als je hem besteld betaal je er € 25,- voor!

 

Kneip Body Mousse-Morning Kiss

Kneip introduceert na het succes met de douche foams nu een nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging: Kneip Body Mousse. Dit is de geur ‘Morning kiss‘ maar ook de geur ‘Patchouli‘ is verkrijgbaar.

Healthbox

Hij ruikt verrukkelijk. De geur prikkelt je zintuigen. Wat apart is aan deze body mousse is dat je deze niet hoeft af te spoelen. Ook na het aanbrengen plakt de mousse niet. Ik moet eerlijk zijn dat ik dit zelf een beetje een rare gewaarwording vind. Dus eigenlijk douchen zonder je af te spoelen?

Healthbox

De mousse is lekker licht en luchtig en bevat verzorgende natuurlijke ingrediënten. Ook hydrateerd de mousse je huid de gehele dag door. Ben je benieuwd naar de natuurlijke ingrediënten? Die vind je hier.

Healthbox

Een klein toefje is voldoende voor je hele lichaam. Oepsie ik heb al ietsjes meer, maar hij ruikt ook zo lekker! Ik kan je wel zeggen dat dit mij in de ochtend een hoop tijd bespaart, maar s’avonds sta ik toch liever onder de douche hoor! Een heerlijk product dat ik zeker zal blijven gebruiken.

Eat Natural -Crunchy Nut bar

Healthbox

Gelukkig kende ik deze al en ow wat ik vind ik dit lekkere proteine bars! Gezond als tussendoortje, maar niet ongezond als je kijkt naar wat erin zit. In deze reep zitten pinda’s, kokosnoot, honing, chocoladechunks en soja crisps. Maar dus ook nog 10 gram proteïne. Hij is glutenvrij en ook nog eens geschikt voor vegetariérs. No worries deze komt wel op!

Mister Flavor Kruiden

Healthbox

De naam zegt al veel, met deze kruiden wil mister Flavor smaak toevoegen aan jouw gerecht. De kruiden zijn laag in zout, bevatten geen suikers, geen gluten en geen kunstmatige smaakstoffen. Ik testte twee smaken voor jullie uit.

Healthbox

De voordelen op een rij:

 • 100% natuurlijke kruiden
 • Geen kunstmatige kleurstoffen, additieven of conversingsmiddelen
 • Geen vulstoffen, geen suiker, geen soja, geen MSG en geen GGO.
 • Glutenvrij laag in zout
 • Dieet vriendelijk (waaronder Paleo)
 • Geschikt voor veganisten
 • Gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten met behoud van smaak en aroma.

Sweet lemon

Deze kruidenmix is fris en licht. Hij smaakt naar knoflook en citroen en is zeer geschikt voor over vis, groenten of salades.

Healthbox

Smokey Honey

Deze kruidenmix is licht pittig en heeft een honing/ bbq smaak. Deze mix past goed bij verschillende soorten vlees, wraps en tosti’s.
Healthbox

Ik vind de Mister Flavor kruiden zeker een aanrader omdat er geen vulmiddelen en geen smaakstoffen in zitten. Alles is lekker puur natuur en dat is gezond voor je lichaam! Wel heb ik het idee dat ik meer van deze kruiden nodig heb bij het koken dan met de kruiden waar ik normaal mee kook. Ook vind ik ze een beetje aan de prijzige kant, maar aan de andere kant biologisch levert je veel meer voordelen op in the end.

Aspire- Health drinks

Healthbox

De Aspire health drinks zijn ontwikkeld door voedingsdeskundingen en helpt je om je ideale gewicht te bereiken. Het drankje zit boordevol gezonde ingrediënten zoals het groene thee extract, Guaraná, açai bessen, gember, L-carnitine en een ingenieuze combinatie van vitaminen. Deze vitaminen zijn sterk betrokken bij het metabolisme van het menselijk lichaam: Vitamine C, vitamine B6, vitamine B12, biotine (B7), niacine (B3), pantotheenzuur (B5). Zij ondersteunen het vrijmaken van energie uit voedsel, zorgen voor een gezonde huid en haar en zijn belangrijk voor het zenuwstelsel.

Healthbox

De drankjes smaken lekker en proeven niet zoet. Wel hebben ze een goede smaak en proeven ze niet naar de welbekende lightdrankjes. Ik zou dit best elke dag kunnen drinken. Ook heeft het drankje een mooie rode kleur en bevat het bubbels. I love it! Ik weet wat jullie denken, werkt het echt? Ik ben bang dat ik dat niet met twee drankjes kan testen, dus wie het antwoord heeft. Let me know!

Orthica Multi Energie & Vitamine C

Healthbox

Van Orthica zaten er twee voedingssupplementen in de Healthbox. Yeah! Met de vitamine C kauwtablet ben ik echt blij. Ik hou namelijk niet van pillen slikken en bijt ze liever eerst kapot. Ook zit er en lekker smaakje aan deze vitaminen. Natuurlijk moet je ze niet eten voor de smaak, maar om je gezond te voelen. De vitamine C vult je dagelijkse dosis aan en versterkt je weerstand.

De multi-vitamine bied een natuurlijke ondersteuning voor je gezondheid. Zelf heb ik ervaren dat in periodes van stress het inderdaad handig kan zijn als aanvulling. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld zwanger bent of in de overgang zit.  De mineralen en vitamines van Orthica worden in de meest natuurlijke vorm ontwikkelt, dit is super want zo herkent ons lichaam deze beter en hoeft het minder moeite te doen om deze te verwerken en op te nemen.

Is de Healthbox voor mij een aanrader?

healthbox

Of ik de Healthbox kan aanbevelen? Daarop is mijn antwoord volmondig: JA! Als je zelf veel supplementen gebruikt als aanvulling, dan is het sowieso aan te raden de Healthbox aan te schaffen. Er zitten namelijk elke maand vitamines in deze box. Ook is het leuk en handig om soms producten in de box aan te treffen die je zelf wel ziet liggen maar om de één of andere reden niet koopt. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar en je zit er dus niet aan vast. Dus hou jij wel van een cadeautje aan jezelf en ben je gezond bezig? Dan is de Healthbox zeker een goede investering!

Wat vind jij van het Healthbox concept?
Ga jij de Healthbox proberen?

6 Reacties

 1. augustus 25, 2016 / 9:29 am

  Ik vind het een leuk concept, maar slik eigenlijk alleen in de winter wel eens vitaminen. Dus iedere maand een pot vitaminen is wat mij betreft een beetje overbodig. Maar misschien dat ik hem in de winter een keer ga proberen. Die drankjes en de kruiden lijken mij zeker de moeite waard!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 26, 2016 / 9:21 am

   De kruiden zijn erg lekker vooral met vis vond ik het een aanrader. Als je niet veel vitaminen gebruikt is het inderdaad zonde… Want wat doe je daar dan weer mee?

 2. augustus 25, 2016 / 10:18 am

  De box heeft een leuke inhoud. Fijn dat er ook een Kneipp body mousse in zit!

 3. augustus 25, 2016 / 11:52 am

  Ik denk dat mijn man dit ook echt een leuke box vindt! Ik moet nodig weer op de health toer, ik ga eens kijken! Leuk dat er ook verzorging bij zit, maakt het echt een complete box!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 26, 2016 / 9:19 am

   Yeah mijn man vond de box ook wel wat dus zo heb je er beiden wat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: