Home » Moeder & Kind » Dreumes » Review | Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen

Review | Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen

 Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen

Dankzij deze fantastische Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen kan je kleintje jouw helpen in het huishouden! De stofzuiger maakt ook nog eens echte geluiden! Je kan zo uitstekend het stofzuigen naspelen, en gezellig samen stofzuigen.

Smoby Speelgoedstofzuiger & schoonmaakwagen

In de weekly Snaps #45 heb je deze speelgoedstofzuiger waarschijnlijk al voorbij zien komen. Laat me allereerst vertellen waarom ik deze set voor Zayn heb gekocht. Want de meeste mensen denken dat schoonmaken alleen voor meisjes is. Nou onze Zayn is een nette jongen en houdt net zoveel van een schoon huis als zijn mama. Daarom ben ik regelmatig de stofzuiger, of mijn stoffer en blik kwijt. Om die reden leek het me leuk om een speelgoedset voor hem te kopen, waarmee hij lekker zelf aan de slag kan. En mama haar eigen spullen kan gebruiken.

 Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen

Leuk om mama te helpen

Deze smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen is super leuk voor kinderen. Hij is er namelijk helemaal op gericht om naast leuk spelen, je kleintje spelenderwijs te leren wat schoonmaken inhoudt. Met deze schoonmaakset vinden kleine kinderen (die het eerder niet leuk vonden), het opeens wél leuk om mama of papa te helpen schoonmaken.

Leuk kinderspeelgoed voor kleintjes

Deze schoonmaak speelset is een geweldig cadeau voor kleine jongens en meisjes die houden van spelen met ‘grote mensen’ dingen. Zayn speelt nou eenmaal niet met ‘normaal kinderspeelgoed’. En deze Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen vindt hij helemaal te gek! Beoordeel dit als ouder zelf, en hou je kindje in de gaten wanneer het aan het spelen is.

 Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen

Speelgoedstofuiger

Deze speelgoedstofuiger heeft een aan en uit knop, die helaas niet écht werken. Maar in het midden zit er een knop die ervoor zorgt dat de stofzuiger geluid maakt. En dat vinden de meeste kids helemaal ‘ te gek!’.

Ik weet dat Zayn daardoor ook het meest geïnteresseerd was in onze echte stofzuiger. Het geluid. Nu hij ontdekt had dat zijn stofzuiger ook geluid maakte, was mijn grote lompe stofzuiger ineens niet meer favoriet. Deze stofzuiger is namelijk licht gewicht en neemt je kleintje gemakkelijk overal mee naar toe. De stofzuiger stang kan ook los, zodat je kleintje net als met een echte stofzuiger ook in hoekjes en gaatjes kan zuigen.

 Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen

Schoonmaaktrolley met wielen

Deze schoonmaaktrolley is voorzien van echte wieltjes zodat kinderen hiermee gezellig door het hele huis kunnen rijden en spelen. Want al die losse schoonmaakspullen meenemen als er een ongelukje is gebeurd, dat is toch wel een heel gesjouw!

Close-up kinderstofzuiger

Daarnaast heeft de trolly allemaal schoonmaakaccessoires die handig van pas komen bij het schoonmaken zoals; Een bezem, dweil, stoffer, sponsje en een emmertje.

Leeftijd

Er staat bij dat de set geschikt is vanaf 3 jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem toch heb besteld voor onze Zayn. Natuurlijk is de adviesleeftijd er niet voor niks. Dus beoordeel zelf als ouder of je dit geschikt vind voor je kindje of niet. En het belangrijkste, laat nooit je kindje alleen wanneer het speelt!

Close-up kinderstofzuiger

Mijn ervaring

Sinds we deze Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen in huis hebben is schoonmaken eindelijk weer te doen! Waar voorheen Zayn telkens om de stofzuiger, stoffer en blik of de kruimeldief heen hing. Wijs ik hem nu gelijk op zijn eigen set. Hij komt dan met zijn eigen trolley of speelgoedstofzuiger achter mij aan. Zo is schoonmaken ineens niet meer zo vervelend en voor ons beide een super leuke bezigheid geworden. Ik kan er zo om lachen als hij lekker bezig is met schoonmaken, er geluidjes bij maakt of een voldaan gezicht trekt omdat hij trots op zichzelf is.

Natuurlijk is dit ook een heel erg leuk cadeautje om te vragen aan sinterklaas 😉

Prijs en verkrijgbaarheid

De Smoby speelgoedstofzuiger en schoonmaakwagen is verkrijgbaar vanaf bij € 41,99 bij verschillende webshops, o.a. bol.com en vidaxl.nl.

Is jouw kindje ook zo bezig met schoonmaken? Of heeft het hier helemaal niks mee? Let me know in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: