Weekly Snaps #45

Weekly-snaps-45-2020

Afgelopen week ging ik sporten, kreeg Zayn zijn eigen schoonmaakset. Kwam we onze nieuwe industriële kapstok binnen, kochten we nieuwe gordijnen en had ik een spelletjes avond met mijn dinnetjes.

Maandag weer geen opvang voor Zayn. Gelukkig kon hij bij zijn oom blijven en ging hij daar helpen in de tuin. Ik was gewoon aan het werk en had het druk vanwege verschillende projecten.

In de middag lunch ik met mozarella met tomaat en tosti. In de avond maak ik paprikasoep. En na het eten speel ik nog lekker wat met Zayn. Hij heeft eindelijk zelf het stapelen ontdekt. Zo knap van hem!

Als Zayn slaap ga ik naar de sportschool. Ik dacht dat na zo’n tijd geweest te zijn ik het niet zo goed zou doen. Maar ik was helemaal in mijn element en ben er echt 2 uur gebleven. Woehoe! Lekker even alle stress van me af sporten.

Vandaag is het dinsdag. Ik sta ik vroeg op. Omdat Zayn niet wil luisteren en kattekwaad uithaalt, doe ik mijn make-up aan de keukentafel. En erna breng ik Zayn weer naar andere familie, omdat we nog steeds geen opvang hebben vanwege Corona. Waar ik hem na de middag moet ophalen.

Ik werk zelf in de werkkamer achter mijn laptop. Net als ik een wandeling wil gaan maken, bellen ze dat Zayn zijn foppie kwijt is. Gelukkig lag die in de auto, dus i.p.v. te wandelen ga ik snel zijn fopje brengen. En ik dacht nog wel te kunnen genieten van mijn nieuwe Puma RS-X core, schoenen die ik van mijn man gepikt heb.

In de avond ben ik kapot van het werk en de prio’s. Ik besef me dat ik de laatste tijd geen vitamine D3 meer inneem. Misschien voel ik me daarom steeds zo opgebrand? Ik neem dus een vitamine D pilletje in en besluit het de rest van de avond rustig aan te doen. Want ik heb ook erge spierpijn van het sporten van gisteren. We bestellen daarom Thais als avond eten, rode en groene curry. En genieten er lekker van met z’n tweetjes. Zayn die heeft zijn eigen eten. We spelen nog wat samen en dan gaat het lampje bij ons alle drie vroeg uit.

Lees ook: Zo voorkom je een vitamine D tekort

Vandaag is het woensdag. Ik breng zayn naar de opvang en ga daarna door naar de Intratuin om een kerst ornament te kopen. Helaas hebben ze hem niet, dus dat scheelt me weer geld, dacht ik! Maar toen kwam ik een prachtige plant tegen. En moest er natuurlijk ook nog een pot bij. Wel een rib uit mijn lijf, maar het staat ontzettend mooi! Zelfs Ab vond hem super. En ik kon deze drie cactussen voor op mijn werkkamer ook niet weerstaan.

Ik maakte nog een korte pitstop bij de action om vacuümzakken te kopen. Hier ga ik vanavond weer mee aan de slag. Erna geluncht met een tosti en toen snel Zayn opgehaald. Die vrije ochtend zonder kind vliegt altijd voorbij. Mijn vriendin de kapster kwam langs met haar kleintje. En zou gelijk Zayn een kopje kleiner maken. Nee, niet zijn hoofd, maar zijn haar. Jeetje wat is het lang geworden! Zayn vond dit echt niet leuk, maar toen hij erna speciale Bruynzeel eetbare krijtjes kreeg. En mocht kleuren met J. was hij snel weer vrolijk.

In de avond werd Zayn zijn schoonmaakset van Smoby bezorgd. Ik zag hem in de aanbieding en kon het niet laten om hem te bestellen. Telkens ben ik mijn stoffer en blik en stofzuiger kwijt. En dan is meneer ermee aan het spelen. Nu kunnen we samen schoonmaken. Wat super leuk is, is dat in de stofzuiger ook echt geluid zit! Ab zet hem samen met Zayn in elkaar en ze gaan gelijk aan de schoonmaak.

Als Zayn slaapt ruim zoek ik zijn ’te kleine’ kleding uit en ruim deze op in vacuüm zakken. Het was me het avondje wel. Oogjes dicht en snaveltjes toe!

Vandaag is het donderdag ik doe eigenlijk niks noemenswaardigs. Maar ik werk wel een keer op kantoor. Als ik thuiskom is het laat en heeft Ab gelukkig Zayn al opgehaald. Ik kook aardappels met gehakt en groente en maak weinig foto’s, omdat ik er geen zin in heb.

Vandaag is het vrijdag. Nani was er gelukkig vroeg, dus ik kon snel aan het werk. Ik lunch samen met Zayn en eet er een stukje wafel bij. Wat slecht! na het werk haal ik een tweedehands bureau voor een prikkie op in Zeist. En verder doen we niks bijzonder in de avond.

Vandaag is het zaterdag in de ochtend heb ik de was gedaan. Ondertussen zat ik aan de lijn met de klantenservice. Ik had een stofzuiger besteld, maar kreeg deze maar niet binnen. Erna de zolder opgeruimd, want hier moest het bureau van Ab komen te staan om thuis te werken.

Erna maakte ik rode kip inde oven en gemixte groenten met rijst. Vanavond komen de girls, want het is girls night! We houden in eht klein een spelletjes avond, helemaal coronaproof! Dinnetjes M. en K. komen en de tijd vliegt gewoon voorbij. We blijven spelen tot een uur of 12 en dan beginnen we in te kakken. We speelden o.a. 30 seconds en een ander raadspelletje.

Vandaag is het zondag. We zetten Ab zijn bureau in elkaar en verschuiven de indeling op zolder. Het ziet er nu echt al een stuk beter uit!

Erna zijn we naar de IKEA geweest. En naar de Kwantum gegaan en hebben we oker gele fluwelen gordijnen uitgekozen. Ik vond het eng om ze te bestellen, maar we hebben al vijf jaar geen gordijnen. Wel duo rolgordijnen, maar hierdoor zijn de muren wat wit en kaal. We moesten er nu maar is aan geloven. Over 8 weken zijn ze klaar.

Toen we eenmaal thuis waren ging de middag was snel voorbij. Dat krijg je met al die extra maatregelen en drukte in de winkels. We eten samen en chillen nog wat. Ik neem de watermeter eindelijk eens op. En pak het plekje bij binnenkomst aan. Ik hier eerst een mooie schoenen kist staan. Maar bestelde toch deze Industriële kapstok- Mira Home bij bol.com. Hij is er een Xl variant en wat kleine variant. Helaas past bij ons alleen de kleine variant, maar het is er zeker niet minder mooi om. De kist staat nu even voor de spiegel, maar gaat met de tijd (als alle schoenen zijn opgeruimd) naar Zayn zijn kamer.

Dat waren de weekly snaps van afgelopen week. Als je het mij vraagt nog best een druk weekje afgelopen week.

Hoe zag jouw week eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: