Spa Reine Subtile event

Spa Reine Subtile event

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Spa Reine Subtile event. Hier maakte ik kennis met de ontwikkelaars en de drie nieuwe smaken van Spa. Ook konden we de nieuwe spa smaken lekker proeven tijdens een fijn gesprek. Kijk je mee naar hoe het er op het Spa Reine Subtile event aan toe ging?

Het Rijk van de Keijzer

De perslancering van deze drie nieuwe Spa smaken vond plaats bij Het Rijk van de Keizer in Amsterdam. Daphne en ik gingen er samen met de auto heen. Een bekende locatie, die ondanks dat het in Amsterdam ligt toch een gevoel van rust en natuur uitstraalt. En ook veel gebruikt wordt als trouwlocatie!

Spa Reine Subtile

Waarom een nieuwe Spa Reine lijn?

Het idee achter de nieuwe lijn van Spa Reine Subtile is: Dat er heel veel vraag was naar een plat water met een smaakje, zonder chemische toevoegingen. Er zijn al ontzettend veel koolzuurhoudende water varianten met een smaakje, maar de meeste bevatten chemische toevoegingen. Daar ging het ontwikkel team van Spa aan de slag.


Men deed twee jaar over de ontwikkeling van deze drie smaken!

Met name omdat er veel verschillende aspecten komen kijken bij het maken van een smaak. Deed het ontwikkel team van Spa er maar liefst twee 2 jaar over om de drie nieuwe smaken te ontwikkelen! Sommige smaken zijn niet haalbaar om op grote schaal te produceren. Bij andere is het erg lastig om de smaak te extraheren. Super interessant om via een event meer te horen over het ontwikkelproces, want dan kom je erachter dat het allemaal niet zo makkelijk is als het lijkt.

Silent Disco

Na het ‘officiële’ gedeelte van de perslancering, konden we in de binnentuin deelnemen aan een silent disco en healthy vrijdagmiddag borrel. Onwijs gezellig!

Ik had nog nooit een silent disco meegemaakt, maar het is een super leuk concept, waarbij je koptelefoons op krijgt met muziek. Dit geeft best rare situaties waarbij je als je je koptelefoon af zet mensen keihard hoort meezingen met de muziek, omdat ze dit niet door hebben.

Een nadeel is dat je niet echt met elkaar kan kletsen over interacteren. Na op wat lekkere liedjes geswingd te hebben, zette we onze koptelefoon af om met wat andere bloggers te socializen. En lekker te eten natuurlijk!

Het was een heerlijk event met een fijne sfeer en gezellige mensen. Chapeau!

Na afloop van de perslancering kreeg ik de drie nieuwe Spa Reine Subtile smaken mee naar huis. Dat was nog niet alles, ook kreeg ik een kleine appelboom, die in een zak zat met mijn naam erop. Super leuk!

Als klap op de vuurpijl werd ik ook nog naar mijn auto ge-escorteerd, omdat ik zwanger ben.

Alleen maar liefde voor de dames van het Persbureau wat een geslaagde middag en wat fijn dat ik erbij mocht zijn. Bedankt!

En mocht ik je nu nieuwsgierig hebben gemaakt naar de nieuwe smaken van Spa Reine Subtile? Volgende week komt er een review online, dus hou de blog even in de gaten!


12 Reacties

 1. mei 17, 2019 / 8:46 am

  Wat apart zo’n silent disco! Het ziet er daar verder prachtig uit. Lijkt me leuk om mee te maken!

 2. mei 17, 2019 / 9:47 am

  Ik drink eigenlijk nooit prik, maar kan me helemaal voorstellen dat deze smaken het goed zullen doen. Zo een silent disco lijkt me heel erg raar, dat e mensen ziet dame, maar geen muziek hoort ;). Volgens mij had je een gezellige dag, met heerlijke hapjes.

 3. feliceveenman
  mei 17, 2019 / 12:07 pm

  klinkt als een heel leuk dagje en de foto’s zien er goed uit

 4. mei 17, 2019 / 12:15 pm

  Ik drink nooit spa omdat ik niet van de bubbeltjes hou! Maar dit event moet echt genieten zijn geweest wat een mooie omgeving en wat ziet alles er gezellig uit.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 17, 2019 / 12:46 pm

   Nou dan heb ik goed nieuws voor je, want in de nieuwe smaken zitten geen bubbels ;)

   • mei 17, 2019 / 1:25 pm

    Oooh dat heb ik even gemist😂 dan kan ik ze wel eens proberen

 5. mei 17, 2019 / 3:56 pm

  Grappig he zo’n silent disco! Ben overigens benieuwd hoe deze Spa smaken!

 6. mei 18, 2019 / 2:15 pm

  Het lijkt mij inderdaad moeilijk om veel of steeds op dezelfde smaak uit te komen. Volgens mij gaat daar veel voorbereiding aan vooraf.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 21, 2019 / 8:20 am

   Me 2 ik drink echt veel water en ben super blij dat er nu smaakjes bij zijn gekomen zonder koolzuur!

 7. stefaanvivant
  mei 20, 2019 / 9:01 pm

  zag er een heerlijk event uit! Spa is trouwens men favoriete merk van water!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: