Speelgoed | Paw Patrol Moto Pups HQ review

Paw Patrol Moto Pups HQ review

Zayn is gek op al het speelgoed dat met Paw Patrol te maken heeft. Zo kwamen we deze hoofdkwartier toren tegen, waar we je graag in deze Paw Patrol Moto Pups HQ review meer over vertellen. Kijk je gezellig met ons mee?

Paw Patrol Moto Pups HQ review

Schiet te hulp met de Paw Patrol Moto Pups HQ speelset. Wat dit Paw Patrol speelgoed zo leuk maakt is dat het net lijkt op de Paw Patrol tv-serie. Zo maakt de lanceringsschans race geluiden. En kan je de motor ook écht lanceren. Zo kun je samen met Paw Patrol op een missie vol actie gaan!

Paw Patrol Moto Pups HQ review
  • Inhoud: 1 Moto HQ, 1 Chase-figuur, 1 Moto Pups Chase-motor, 1 gebruiksaanwijzing.
  • Adviesleeftijd: 3-5 jaar.
  • Merk: Spinmasters.
  • Type Batterij: Knoopcel batterij.
Paw Patrol Moto Pups HQ review close-up chase

Start de missie door Chase op het commandocentrum te zetten en druk op de grote badgeknop. Druk nu Chase omlaag op de motor en klik vast. Schuif de motor samen met de schans omhoog. Chase is nu helemaal klaar voor zijn volgende missie.

Paw Patrol Moto Pups HQ review chase

Druk vervolgens op de kleine rode badgeknop van de speelset om de motorfiets van Chase te lanceren.

–> Lees ook: Over de Paw Patrol Premium Glow Pad.

Paw Patrol Moto Pups HQ review chase

Chase racet nu van de schans en maakt hier na nog een wheelie. Druk het extra wieltje van de motor weer naar binnen. En klik de motor weer op de schans. Reset de motor en schuif hem weer de schans op om steeds weer wheelies te maken. Zoals je ziet is het ook super leuk om te spelen met Chase en de motor zonder de schans.

De losse PAW Patrol motors zijn ook compatibel met het Hoofdkwartier en de schans. Zo kunnen nog meer PAW Patrol vriendjes op reddingsmissie.

Onze mening

Wat een super leuke speelset is dit. Zayn is dagelijks bezig met de Paw Patrol Moto Pups HQ. Momenteel heeft hij alleen nog maar chase, maar er staan al andere motoren + PAW Patrol figuren op zijn verlanglijst om zijn speelgoedset uit te breiden. Met de authentieke details en realistische kenmerken wordt Chase samen met zijn hoofdkwartier de spanning van PAW Patrol tot leven. Vooral de racegeluiden geven het gevoel dat Chase écht weg rijdt, net als in de TV-serie. Waar het vroeger alleen bij kijken bleef, kan hij nu ook lekker zijn tv programma naspelen.

Paw Patrol Moto Pups HQ review

Zayn kan met andere speelfiguren snel uitgekeken zijn, dit omdat ze zijn zintuigen niet triggert. Door de knopjes en geluiden speelt Zayn hier veel langer mee dan met ander speelgoed dat niet interactief is. Hij vertel er ondertussen hele verhalen bij. Wat chase gaat doen en wie hij red. Super leuk om te zien dat dit zo goed in de smaak valt. En hij hier zo blij mee is!

Ik hoop dat jij na het lezen van de Paw Patrol Moto Pups HQ review net zo enthousiast bent als wij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Paw Patrol Moto Pups HQ is verkrijgbaar vanaf adviesverkoop prijs van € 49,99. Maar nu afgeprijsd bij Bol.com voor € 36,89.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: