Speelgoed | Peppa Pig Weebles auto set

Peppa Pig Weebles auto set

Kan jouw kindje ook niet stil zitten op zijn of haar stoel. En is het gek van Peppa Pig? Dan zijn deze Peppa Pig Weebles iets voor jouw kind. De Weebles brengen nostalgie met zich mee. Ze komen namelijk uit de jaren 70, waar de eerste afpelbare Weebles een feit waren. Later kwamen er ook moderne Weebles varianten die zelfs in kindertekenfilms voorkwamen. En deze Peppa Pig Weebles, bewijzen dat het nieuwste assortiment net zo veel aantrekkingskracht heeft op de kinderen van vandaag, als toen.

Peppa Pig Weebles Review

Met deze Peppa weebles speelset ontwikkelt door Big On Toy Innovation kun jij Peppa zien autorijden en wiebelen. In de auto is er ruimte voor twee wiebel figuren. En je kan de figuren natuurlijk ook laten wiebelen zonder de auto.

Speelgoed | Peppa Pig Weebles auto set verpakking

Wat zit er in de verpakking?

In de Peppa Pig Weebles verpakking zit:

  • 1x Peppa Pig Weebles Rode Auto
  • 11x Peppa Pig Weebles Figuur
Losse Weebles figuren George en Rebecca Rabit

Andere Peppa Pig Weebles figuren

Er zijn naast de Peppa Pig Weebles ook andere figuren uit de serie verkrijgbaar, zoals Suzy het schaap, Rebecca Rabit, Zoë Zebra George. Ze zijn verkrijgbaar in een twee pak set.

Het speelgoed is gemaakt voor kleine handjes en dus perfect om mee te spelen! Geschikt om te gebruiken voor elke Peppa Pig Weebles speelset.

Peppa Pig Weebles auto

Onze mening

Wat ik ontzettend leuk vind aan de Peppa Pig Weebles als moeder, is dat ze voor een grote range aan kinderleeftijden geschikt zijn. In principe wordt de set aanbevolen voor 18mnden+, maar ook na deze leeftijd zijn de Peppa Pig Weebles nog interessant. Zo speelt mijn kleintje van 3 jaar hier ook erg graag mee.

Weebles die wiebelen

De Peppa Pig Weebles, wiebelen, maar vallen niet om. Daarnaast is de stevigheid en het gebruiksgemak van deze set super voor kinderen van 18 maanden. Het meeste andere Peppa Pig speelgoed dat we hebben, is gemakkelijk uit elkaar te halen of heeft kleine onderdelen. De auto is stevig en stimuleert de motoriek, immers willen ze dat de auto en de Weebles bewegen. Deze speelset staat garant voor heel wat uren speelplezier voor zowel peuters als kleuters.

Weebles die wiebelen

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar. Zo heb je naast de rode auto ook nog een Wind & Wobble huis en losse figuren zodat kinderen hun eigen wiebelige wereld van Peppa Pig kunnen bouwen!

Prijs en verkrijgbaarheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: