Terugblik op 2016

Terugblik op 2016Vandaag is het zover… tijd voor lekker eten, vuurwerk en strakjes nieuwjaarswensen. Nog een paar uurtjes… Het is aftellen geblazen! Ik besloot dit jaar af te sluiten met een terugblik op het afgelopen jaar. Dus ben jij benieuwd wat 2016 mij allemaal heeft gebracht? Lees lekker mee!

In 2015 begon ik mijn blog, maar was ik er eigenlijk nog niet zo serieus mee bezig als in 2016. Het overgrote gedeelte van het jaar kwam er bijna dagelijks een blogpost online. Er waren hier en daar wat hickups, maar hé I did it! Ik ben trots dat ik afgelopen jaar zoveel motivatie, inspiratie maar ook discipline heb gehad voor mijn blog. Ook het feit dat Me-licious ontzettend is gegroeid maakt me ontzettend trots en blij.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn nieuwe artikelen? Vergeet me dan niet te volgen xoxo

Terugblik op 2016

In 2016 heb ik…

Terugblik op 2016

In 2016 ben ik…

 • Op vakantie geweest naar Dubai om het nieuwe jaar goed in te luiden!
 • Voor het eerst wezen eten bij Restaurant 95
 • Veel wezen shoppen in Denhaag op de Haagse markt.
 • Bij het concert van Riri aka Rihanna geweest.
 • Voor het eerst wezen trampoline springen, dit deed ik bij Jumsquare
 • Een jaar getrouwd met de liefde van mijn leven <3

Terugblik op 2016

In 2016 kreeg ik:

Terugblik op 2016

 • Een nieuwe camera de Canon 750D
 • Een nieuwe Iphone 6S
 • Meer inspiratie om gezonder te gaan leven en dit was ook op mijn blog terug te zien.
 • Eindelijk een barbeque voor in de tuin, waar ik veel lekkere recepten voor bedacht!
 • Mijn lieve dwerghamster Mattie, die helaas niet meer bij ons is.

Terugblik op 2016

Terugblikken op 2016, ik vond het super leuk! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt een fantastisch jaar heb gehad en er echt enorm van heb genoten. Ieder jaar vliegt weer voorbij en ik begreep het vroeger nooit als de ouderen om mij heen zeiden: “Hoe ouder je bent hoe snel de tijd gaat!” Zelf vond ik het best leuk om terug te kijken wat ik het afgelopen jaar allemaal heb gemaakt. Ik heb ontzettend zin in 2017 en dat gaat ook nog is een super spanned jaar worden. Ik heb een hoop nieuwe ideeën en plannen voor het nieuwe jaar in petto, maar uiteraard zullen jullie hier op de blog er meer over lezen.

Ondertussen ben ik erg benieuwd hoe jullie het afgelopen jaar hebben ervaren.

Kun jij met een heerlijk gevoel terugblikken op 2016?
Een hele fijne jaarwisseling alvast. Doe voorzichtig en ik zie jullie weer terug in 2017!

2 Reacties

 1. januari 2, 2017 / 2:55 pm

  In 2016 ben ik met mijn blog begonnen en dit heeft al een hele hoop leuke dingen met zich meegebracht. Ik kan dus wel zeggen dat 2016 een mooi jaar is geweest! Ik wens jou voor 2017 al het beste!

 2. januari 3, 2017 / 9:25 am

  De hamster! ♥ Ik heb ook lang hamsters gehad, en als ik die foto zie… Mooie terugblik, gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: