VANAN natuurlijke voedingssupplementen

VAVAN natuurlijke voedingssupplementen - tumeric

Voor een optimale gezondheid is het belangrijk dat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt die het nodig heeft. Onze voeding bevat al lang niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Hierdoor kan het zijn dat je tekorten oploopt. Dan kan het goed zijn om aan de slag te gaan met een voedingssupplement. En dat is waar ik VANAN natuurlijke voedingssupplementen ontdekte. Ik vertel je er meer over in dit artikel. Lees je mee?

Vavan

’s Werelds toonaangevende producent van natuurlijke voedingssupplementen, apex, maakt de stap naar Nederland en Europa met de introductie van VAVAN natuurlijke voedingssupplementen.

De naam VAVAN verwijst naar de oprichtster van het natuurmerk, Subashini Vanangamudi. Deze powerlady streeft naar het opzetten van een wereldwijd platform voor het aanbieden van kwalitatieve en effectieve kruidenpreparaten, om zo gezondheid & wellness aan te kunnen bieden aan iedereen. In 2019 werd zij door het Europe India Centre for Business & Industry bekroond als een van de Top 40 India Young Leaders EU onder de 40 jaar.

VAVAN natuurlijke voedingssupplementen

VAVAN natuurlijke voedingssupplementen

Vanan gelooft in de kracht van preventie: vooraf voorkomen is beter dan genezen achteraf. Vanuit deze holistische kijk op gezondheid en beauty biedt Vanan een scala aan natuurlijke supplementen ter ondersteuning van gezonde lichaamsfuncties. En omdat de natuur de basis is voor de producten, legt Vanan in alle aspecten van het merk de nadruk op duurzaamheid en ecovriendelijkheid. De producten zijn dan ook zo ontwikkeld dat ze biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

De producten zijn 100% natuurlijk, en vrij van kunstmatige bewaarmiddelen, smaak- en geurstoffen. En nog meer mooi nieuws: Vanan supplementen bevatten geen suiker, zout, gist, tarwe, soya, gluten of zuivel. Daarom zijn de Vanan producten trotse drager van de certificeringen: vegan, Koosjer, halal en GMP (Good Manufacturing Practice, een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie). De producten zijn verpakt in glazen flacons en hebben een kartonnen omverpakking, voor optimale recyclebaarheid! Daarnaast zijn ze ook nog eens dierproefvrij geproduceerd!

Wist je dat…

De gezondheidsclaims van de VAVAN natuurlijke voedingssupplementen wetenschappelijk zijn gevalideerd door de KOAG KAG, de keuringsinstanties die toezien op de regels voor publieksreclame voor gezondheidsproducten.

De producten bevatten een optimale dosis van elk kruidenextract, gebaseerd op de Ayurveda richtlijnen, zodat je precies weet dat je de juiste hoeveelheid van de effectieve ingrediënten inneemt.

Letterlijk betekent Ayurveda ‘de wetenschap van het leven’ en is de oudste gezondheidsleer ter wereld. Volgens de Ayurveda is iemand in evenwicht zodra de drie levensenergieën of dosha’s – Vata (lucht en ether), Pitta (water en vuur) en Kapha (aarde en water) – in balans zijn. Ayurveda is in 1997 door de World Health Organisation (WHO) officieel als geneeswijze erkend. Vanan supplementen zijn gebaseerd op de principes van de Ayurveda en werken op een van de drie energieniveaus.

De top vijf voedingssuplementen van VAVAN

Er is een uitgebreid assortiment aan VAVAN natuurlijke voedingssupplementen om onze gezondheid preventief te ondersteunen. Ik laat je kennis maken met de top 5.

VAVAN natuurlijke voedingssupplementen - ashwagandha

VAVAN Ashwagandha – Blijf stress de baas

In onze drukke, veeleisende maatschappij ervaart bijna driekwart van alle Nederlanders in meer of mindere mate stress en is het vaak lastig de concentratie te behouden. VAVAN Ashwagandha helpt om lekker in je vel te blijven tijdens drukke periodes.

VAVAN Ashwagandha - Blijf stress de baas

Ashwagandha, ook wel Indiase Ginseng of Winter Cherry genoemd, wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt om stress te verminderen, het energieniveau te ondersteunen en de concentratie te verbeteren*.

VAVAN Senna - Lief voor je darmen

VAVAN Senna – Lief voor je darmen

Kunnen je darmen wel wat ondersteuning gebruiken? Een goede darmwerking is belangrijk voor een goede algehele gezondheid. De darmen kunnen flink van slag raken, bijvoorbeeld door stress, reizen of voeding; soms met constipatie (obstipatie) tot gevolg.

supplement VAVAN Senna - Lief voor je darmen

Vanan Senna bevat Senna alexandrina, een natuurlijk extract van Senna alexandrina bladeren, dat de normale darmwerking ondersteunt*. Senna wordt al jarenlang gebruikt als korte termijn middel tegen obstipatie, door de stoelgang te
stimuleren.

VAVAN Triphala - Triple power

Vanan Triphala – Triple power

Als ons lichaam in disbalans is, merken we dat vaak meteen aan onze spijsvertering en aan een verlaagde weerstand. Vanan

supplement VANAN Triphala - Triple power

Triphala bevat maar liefst drie kruidenextracten die de spijsvertering helpen ondersteunen: Phyllanthus emblica, Terminalia chebula en Terminalia belerica. Bovendien heeft Triphala een antioxidant werking en draagt zo bij aan een goede afweer.

VAVAN Tumeric – Geel = Gezond

Vanan Tumeric – Geel = Gezond

Kurkuma, ook wel kurkumawortel of geelwortel genoemd, dankt zijn gezonde werking aan de aanwezige geeloranje curcumine. In ons lichaam ondersteunt curcumine de normale werking van hart en bloedvaten, draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte en de normale functie van de spijsvertering en ondersteunt een gezonde huid*.

supplement VAVAN Tumeric – Geel = Gezond

Vanan Turmeric bevat naast hooggedoseerde curcumine ook zwarte peper. Over het algemeen wordt curcumine namelijk slecht opgenomen in het bloed. Piperine, aanwezig in zwarte peper, verbetert de biologische beschikbaarheid van curcumine. Vandaar dat Vanan Tumeric, dat zwarte peper bevat, betere biobeschikbare curcumine biedt.

VAVAN Boswellia - Voor sterkte botten en soepele spieren

VAVAN Boswellia – Voor sterkte botten en soepele spieren

Dagelijks bewegen en gezond eten is belangrijk voor sterke botten en soepele spieren. Naarmate we ouder worden, neemt de botdichtheid af en kunnen de spieren verslappen, vaak met stijfheid als gevolg.

supplement VAVAN Boswellia - Voor sterkte botten en soepele spieren

Vanan Boswellia bevat Boswellia serrata (Indiase wierook) oleohars extract, een kruidenextract
dat sterke botten en soepele gewrichten helpt te behouden*. Hars gemaakt van Boswellia-extract wordt al eeuwenlang gebruikt in de Aziatische en Afrikaanse volksgeneeskunde.

top vijf natuurlijke supplementen van VAVAN

Mijn mening

Zelf ben ik overtuigd van de werking van Aryuveda, ik denk dat dit komt door mijn Hindoestaanse komaf. Als je hier ook in geïnteresseerd bent, dan raad ik je zeker aan om je hier in te verdiepen. De VAVAN natuurlijke voedingssupplementen ondersteunen en vullen de behoefte aan die jouw lichaam nodig heeft.

Ik vind het fijn dat de supplementen ook een uitleg hebben naar behoefte. Ben ik wat meer gestrest? Dan slik ik bijvoorbeeld de VAVAN Ashwagandha. Heb ik last van mijn darmen? Dan kies ik voor de VAVAN Senna. En de Tumeric slik ik eigenlijk standaard dagelijks. Op sportdagen slik ik de Boswellia variant. Zo zie je, je kunt zelf een samenstelling maken aan de hand van jouw behoefte.

Daarnaast vind ik het super fijn dat de VAVAN natuurlijke voedingssupplementen zo dicht mogelijk bij de natuur staan. En daarmee dicht bij het lichaam van de mens. Een natuurlijk supplement zal in tegenstelling tot een synthetisch supplement goed door je lichaam worden opgenomen en hierdoor effectief zijn werk kunnen doen. En dat is precies wat je wilt als je kiest om een tekort met een supplement aan te vullen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De VAVAN natuurlijke voedingssupplementen zijn verkrijgbaar voor een prijs van:

  • VAVAN Ashwagandha – Blijf stress de baas – Flacon 60 capsules – € 17,99
  • VAVAN Senna – Lief voor je darmen – Flacon 60 capsules- € 15,99
  • VAVAN Triphala – Flacon 60 capsules- € 15,99
  • VAVAN Tumeric – Geel = Gezond – Flacon 60 capsules – € 25,99
  • VAVAN Boswellia – Sterkte botten en spieren – Flacon 60 capsules – € 25,99

Je vindt ze vanaf heden bij de beter gesorteerde drogist en via de website www.vananherbal.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: