Verse kant en klaar maaltijden voor Baby’s

Verse kant en klaar maaltijden voor Baby's

We willen allemaal de beste voeding voor onze baby of dreumes. Daily Baby Organics maakt als eerste in Nederland verse kant en klaar maaltijden voor Baby’s. De maaltijden zijn vers, biologisch en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. En ook nog eens heel gemakkelijk: vanuit de koelkast opwarmen in magnetron of au-bain-marie. Geen schuldgevoel meer als je even geen tijd hebt om een hapje voor de kleine klaar te maken, want de hapjes van Daily Baby Organics zijn net zo gezond en vers als een zelfgemaakt hapje!

Over Daily Baby Organics

Daily Baby Organics maakt biologische koelverse babybvoeding, van babyhapjes tot maaltijden. Want, wij willen, net zoals elke andere moeder, alleen het allerbeste voor onze kinderen. Alleen pure ingrediënten, zo weten wij precies wat er in elk hapje zit, en jij dus ook! Door HPP techniek zijn de Daily Baby hapjes tot 21 dagen gekoeld te bewaren. We bieden hapjes in de leeftijdscategorie 6+ en 8+ maanden. De smaken worden complexer en de structuur grover naarmate de baby ouder wordt. 

Verse kant en klaar maaltijden voor Baby's

Verse kant en klaar maaltijden voor Baby’s

Er zijn zes verschillende hapjes zijn 100% natuurlijk en volledig gemaakt van biologische groenten en fruit. Ze bevatten geen toevoegingen en zijn niet geconserveerd door verhitting of ingevroren. Daily Baby Organics is daarom als enige te vinden in de koeling in plaats van in de voorraadkast of vriezer. Ze hebben dan ook dezelfde verse smaak, geur en textuur als een zelfgemaakt hapje. Een lekkere, gezonde en verse maaltijd voor jouw kind, zonder enige moeite!

De oprichters Fenna en Gaia van Reenen van Daily Baby Organics geloven dat ieder kind recht heeft op goede voeding. Fenna vertelt: “Ik kwam er bij mijn eerste kindje achter dat er geen verse gezonde en voedzame producten in de supermarkt te vinden zijn voor baby’s en kinderen. Gezonde en verse voeding zou toch voor iedereen beschikbaar moeten zijn, juist ook voor de allerkleinsten bij wie smaakontwikkeling en voedingstoffen zo belangrijk zijn.”

De maaltijden zijn zowel koud als warm lekker. Opwarmen kan in de magnetron of au-bain-marie. De hapjes zijn ten minste 21 dagen gekoeld houdbaar <7C.

Save the Children

Daily Baby Organics gelooft dat elk kind recht heeft op goed en gezond eten. Daarom werken zij samen met Save the Children. Per verkochte maaltijd wordt er een ‘maaltijd’ gedoneerd aan gezinnen in ontwikkelingslanden. Op deze manier geef je dus niet alleen je eigen kind de best mogelijke maaltijd, maar geef je een andere moeder ook de kans haar kind een gezonde maaltijd te voeden. 

Verse kant en klaar maaltijden voor Baby's

Prijs en verkrijgbaarheid

Alle verse kant en klaar maaltijden voor Baby’s zijn verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 2,99 en te koop bij o.a. Picnic.

Geef jij jouw baby elke dag een verse warme maaltijd? Of gebruik je ook wel eens een potje?
Zo ja, zouden de maatlijden van Baby Organics een uitkomst voor jou zijn?
Praat mee in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: