Weekly Snaps #02-2020

Weekly Snaps #02-2020

Afgelopen week waren we veel in het ziekenhuis. Een keer voor Zayn die voor de eerste keer echt ziek werd en last had van het RS-Virus. En een keer voor mezelf. Ik kreeg een heerlijk zelfgemaakt ontbijt van Ab en was veel thuis om voor Zayn te zorgen. Kijk je mee?

Kwam ik erachter dat mijn mooie gelnagels met glitters toch niet zo handig waren. Ze hebben het maar 1,5 week uitgehouden! So sad! Dus ik heb ze zelf met wat nagellakremover en aluminiumfolie verwijderd. Erna goed mijn nagels en nagelriemen behandeld met nagelolie en nu kunnen ze even aansterkte tot het volgend gellakje erop komt.

Weekly Snaps #02-2020

Ik had erg last van droge lippen, dus ik gebruikte de Kruidvat originals lip scrub amandelolie en maakte hier een review over voor jullie. Ik bestelde een tijd geleden een aantal Lily-Flame kaarsen en kreeg ze eindelijk binnen. Mijn oude Lilly Flame kaars “Blush” was namelijk op.

Zayn ging steeds meer piepen met zijn ademhaling, dus ik maakte woensdag ochtend een afspraak bij de huisarts. Eenmaal hier geweest ging het snel. We zaten de hele middag en avond in het ziekenhuis.

Weekly Snaps #02-2020

Zayn had last van het RS-Virus en daardoor last van irritatie of een ontsteking aan zijn longen/luchtwegen. Best heftig, we schrokken er ook een beetje van. Maar in het ziekenhuis werd hij goed onder controle gehouden. De zuurstof in zijn bloed werd in de gaten gehouden en ze deden nog wat andere tests.

Uiteindelijk mochten we naar huis met een pufje. Ik moet eerlijk toegeven dat we die nacht slecht sliepen. Van elke kuchje of geluidje werden we wakker.

Donderdag en vrijdag bleef ik zelfs thuis, omdat Zayn zo niet naar de opvang kon. Hij bleef maar hoesten, er bijna in stikken en aan de diaree. Ik heb wel 5 of 6 rompers verwisseld, en ook veel nieuwe kledingsetjes gebruikt. Oh my! En zo ontzettend zielig om ons stoere ventje ineens zo futloos om ons heen te hebben. Veel knuffelen en liefde dat had ie nodig, dus dat hebben we hem gegeven.

Weekly Snaps #02-2020

In de avond kwam Abdullah thuis en had ik eindelijk even mijn handen vrij, want hoeveel ik ook van mijn zoon hou, de hele dag voor zo’n hulpeloos ventje zorgen is best vermoeiend! Zelf voelde ik me door de slapeloze nachten ook niet erg fit! En ik had het idee dat ik ook ziek begon te worden. Gelukkig zette dit niet door.

Ik werkte aan de eerste weekly snaps van dit jaar. En maakte ik een mooie review over de L’ancome La vie est Belle en Rosé. Wat een heerlijke geur is dit!

We aten makkelijke kip met kipkruiden uit de oven. En leg ik de hand aan de laatste foto’s voor de Hotspot Blond in Amsterdam! Daarnaast kwam Snoepie steeds bij Zayn kijken. Het leek net of ze snapte dat er iets met hem aan de hand was.

Weekly Snaps #02-2020

Omdat ik door al het slechte slapen geen zin had om helemaal ontbijt te maken begon ik met speculaasjes. Dit deed me zo aan mijn oma en oom denken. Grappig is dat hé, dat bepaalde etenswaren zoveel herinneringen met zich meebrengen. Heb jij dat ook met iets?

Ik ging snel naar het ziekenhuis voor de controle van mijn spiraal. En ik was super verbaasd toen ik tijdens het wachten een kopje koffie of thee aangeboden kreeg. Zo attent! Toen ik thuis kwam leek het of er problemen waren met de vloerverwarming. De monteur kwam gelukkig snel langs en gaf aan dat de instellingen niet goed waren en paste deze aan. Fijn, want met een zieke zoon moet de verwarming het wel goed doen! Zayn was de hele dag hangerig en vond de pufjes maar niks. Hij snortterde en hoestte verder. Het leek alleen maar erger te worden inplaats van beter.

Zaterdag waren Zayn en ik beiden kapot na een heftige nacht. En Abdullah besloot voor ons een lekker ontbijt te maken. I love my men <3 Na elke fles lag Zayn er zo bij als op onderstaande foto’s. Dus we lieten hem lekker slapen en hielden hem in de gaten.

Weekly Snaps #02-2020

In de avond ging Ab chillen en ik? Ik maakte tonijn pasta salade met spinza en werkte wat aan mijn blog. Zo maakte ik o.a. de Olaplex no.6 review af. En tussendoor sprintte ik naar boven voor Zayn bij een geluidje, kuch of huiltje.

Al met al dus best een turbulente week! Voor ons was dit de eerste keer dat Zayn echt ziek was en dus ook gelijk goed ziek was.

Was jij heel erg bezorgd toen je kindje voor de eerste keer ziek was?
En hoe was jou week afgelopen week?

2 Reacties

 1. Gaby
  januari 16, 2020 / 9:30 am

  Oh wat zielig als zo’n kleintje zo ziek is beterschap

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 16, 2020 / 12:24 pm

   Bedankt Gaby! Lief van je. Hij is gelukkig aan de beterende hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: