Weekly Snaps #10-2020

Afgelopen week deed ik niet zo heel erg veel. Ik werd namelijk opgenomen op de eerste hulp en vertel je in deze Weekly Snaps waarom…

Maar eerst vertel ik je nog even hoe mijn dag maandag was. We werden op het werk getrakteerd op taart, want een van de Managers was jarig. Hoera! Ik ben gek op maresepeintaartjes. In de avond gingen we eten bij de oom en tante van Ab. Ik voelde me de hele dag al niet goed. Ik had net als vorige week, ontzettend last van mijn rug. Ik kon bijna niet meer lopen en mijn hoofd deed super zeer. Het voelde of ik griep had, of niet genoeg geslapen had dus na het eten ging ik gelijk naar huis en op bed liggen.

De volgende dag melde ik me ziek, want ik kon niet eens normaal opstaan…. Daarnaast had ik de hele nacht niet geslapen, want ik had steeds steken in mijn rug. Ik ging naar de huisarts en die schrok van al mijn waardes: denk aan bloeddruk, ademhalen en reactievermogen. We mochten geen tijd verliezen en ik moest accuut naar de eerste hulp van het UMC. Ze wilde me laten ophalen door de ambulance en naar het ziekenhuis laten brengen, maar dit wilde ik echt niet…

Eenmaal aangekomen op de eerste hulp dachten ze dat ik Corona had. Omdat ik niet bij genoeg was om antwoord te geven, moesten we op mijn moeder wachten. Uit mijn bloed en plas uitslagen bleek dat ik een fikse nierbekkenonsteking had en vandaar dat al mijn functies uitvielen. Na antibiotica via het infuus te hebben gekregen en pijnstillers mocht ik naar huis. De antibioticakuur moest ik thuis 10 dagen afmaken.

Helaas sloeg de antibiotica niet aan, omdat ik steeds bleef overgeven. Dus einde week moest ik weer terug naar het ziekenhuis voor het afmaken van de antibioticakuur. Zodoende even wat rustiger op Melicious en dus ook even geen werk voor mij. De komende 1,5 week moet ik echt uitzieken en komt er dus ook geen nieuwe Weekly Snaps online.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

1 Reactie

  1. Nathalie
    maart 21, 2020 / 12:29 am

    Oh wat erg mop,lijkt me ook vreselijk om mee te maken nu dit allemaal speelt. Hoop dat je snel hersteld en pas een beetje goed op jezelf ! Mocht je nog hulp nodig hebben dan hoor ik t graag hoor. Dikke knuffel naatje 🥰💋💕😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: