Weekly Snaps #11&12-2020

Deze post maak ik twee weken later. Jeetje, wat een zware twee weken waren het de afgelopen paar weken! Ik lag alleen maar plat en had ontzettend pijn aan mijn rug en zij. Ik bleef de antibiotica overgeven, dus moest weer terug naar het ziekenhuis voor een kuur. Maar na twee weken goed uitgeziekt te zijn en verwend door het thuis front met bloemtjes, bezoek van bezorgde vrienden en heel veel liefde van mijn lieve gezin, voel ik me eindelijk wat beter.

Zoals je kunt begrijpen heb ik dus even geen nieuws gevolgd en ook op socialmedia kanalen was ik amper te vinden. Tot mijn verbazing kwam ik in de supermarkt en was al het wc papier op. Echt niet handig als je om de haverklap moet plassen! Wat blijkt? Het Corona virus in Nederland en nu moet ik in eens thuis werken. Ik ondervind het en geeft je hier wat tips om thuis te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: