Weekly Snaps #15-2020

Afgelopen week ging ik flink aan de bak met een… crosstrainer. Die coronakilo’s vliegen er anders aan! Kwam ik erachter op wie Zayn zo ontzettend veel lijkt. Maakte ik een heerlijke paaseitjes cake en verraste ik mijn nichtje met cadeaus voor haar verjaardag.

Jeej een nieuwe week, ondanks dat we dan in Lockdown zitten probeer ik toch naar hoogtepuntjes in de week te kijken, anders hou ik het echt niet lang meer vol hoor! Ik mis de chillings en merk dat ik teveel Coronanieuws en meningen om me heen hoor.

Vandaag kreeg ik eindelijk mijn nieuwe apple toetsenbord binnen. Mijn oude was stuk en deze gebruikte ik geregeld om in de werkkamer aan mijn blog te werken. Ik bestelde het Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok vet handig, want deze werkt niet meer op op batterijen, maar kun je opladen en heeft dus een extra numeriek gedeelte waar je gemakkelijk met cijfers kunt werken.

Ook haalde we dinsdag in de avond de nieuwe hometrainer op. Nja, nieuw? Een tweedehandsje van het merk Kettler. Je kunt hem natuurlijk ook nieuw kopen, maar wij hadden er geen 500 euro voor over. Ik besloot gelijk aan de slag te gaan en testte hem even goed uit!

Ennuh ga ik bewegen? Dan ga ik ook gelijk een stuk gezonder eten. Geen idee hoe het komt, maar ik hoop dat ik de komende paar weken/maanden ga volhouden!

En woensdag plakte we eindelijk Zayn zijn naam op de muur. Hij is van Kija Handmade en gemaakt van Triplex en zilver gespoten. Dit deden we met dubbelzijdige tape, zodat we hem indien nodig nog een keer kunnen verplaatsen. Ik vind dit wel echt de finishing touch geven aan de kamer. Het is nu écht zijn kamertje.

Toen we de crosstrainer hadden opgehaald maandag besloot ik in mijzelf om minstens 3x per week een halfuur erop te gaan. En nee, dit is zeker niet genoeg, maar met de rugpijn die ik ervaar al heel wat! Aladin kwam geregeld bij me knuffel. Wat een heerlijk vogeltje is het toch. En Snoepie? Die is toch wel een klein beetje jaloers op hem.

Zayn snapt ineens dat hij niet bij zijn speelgoed kan als het in de opbergdozen zit. Maar blijft toch proberen om het speelgoed eruit te krijgen. Volgens mij gaat het meer om het proberen, dan om het speelgoed. Hij heeft namelijk speelgoed genoeg. Misschien is het handig om het speelgoed uit het zicht op te bergen… hahhaa.

De volgende ochtend start ik met een gezond ontbijt en daarna belde ik samen met Zayn mijn nichtje. Ze was jarig en kon geen feestje geven. ik weet niet waarom, maar zelf vond ik dit zo erg! Ik werkte tot wat later in de avond, deze week had ik het erg druk op kantoor. Dat had met een goede redenen te maken, en wanneer het kan zal ik deze met jullie delen.

Erna ging ik snel naar de speelgoedwinkel om cadeautjes voor Fenna te kopen. Ik dropte deze voor de deur af, waar haar moeder een heel leuk (maar veelste klein) mandje had opgehangen. Ieder kind wil toch grote cadeaus! Dus ik belde aan en gaf ze af.

Ze kreeg een vriendinnen boekje, zodat al haar vriendinnen er iets in kunnen schrijven. Zo hoeven ze elkaar niet te zien en aan te raken, maar zijn ze toch een beetje bij elkaar. Ook is ze gek op alles dat meisjes-achtig is, dus kreeg ze een doe-het-zelf parfum maak setje en setje om sieraden te maken.

Erna belde ik mijn ouders, als je zoveel thuis zit ga je de mensen om je heen meer missen I guess? Ze vonden een oude foto terug van toen ik klein was. De tweede foto van rechts, nou drie keer raden op wie Zayn dus zo ontzettend lijkt. Ik schrok er zelf gewoon een beetje van!

Omdat je van frisdrank erg dik wordt en je ook een heerlijk je dorst kan lessen met fruitwater, maakte ik één van deze 6x fruitwater recepten. Het smaakt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook nog eens super gezond en lekker uit!

Omdat ik bijna een kilo aan paaseitjes had gekocht, besloot ik voor het paasweekend een Paaseitjes cake met noten te maken. We ontbeten erna samen met Zayn. En Snoepie en Zayn beginnen al dikke vrienden te worden.

Wat ik vergeten te vertellen was, is dat we 3 weken geleden eindelijk na een halfjaar op wat minder goede banken te hebben gezeten, nieuwe banken en salontafels hebben besteld! We are so excited! Zeker omdat, het ook niet een gangbare kleur is en iets heel anders is dan de smaak die we voorheen hadden qua interieur. De banken zijn van Haco, mocht je het willen weten. We willen naast de nieuwe banken ook graag een ander behangetje gaan ophangen en een laagpolig tapijt in plaats van hoogpolig, want dit is niet handig als Zayn straks echt kruipt.

Erna dronken we lekker wat koffie tot een uur of half 3. Want we werden om 3 uur voor pasen bij mijn ouders verwacht. Ze hadden Zayn al zeker 5 weken niet gezien. Dus zijn we toch langs gegaan, tegelijkertijd hielp ik ze ook met wat zaken voor de winkel die echt nodig waren. We aten in de avond lekker met z’n allen Tjauw Min (dunne surinaamse bami) met paksoi en kipketjap. En besloten de Tjauwmin ook te gaan verkopen in onze winkel. Hmmm! Ik hoop dat onze klanten hier net zo blij mee zijn als wij!

Wat heb jij met de paasdagen gedaan afgelopen weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: