6x Fruitwater combinaties

fruitwater combinaties

Frisdrank, we vinden het allemaal lekker. Waarom? Omdat er een smaakje aan zit. Je kunt natuurlijk ook gaan voor Home made fruitwater combinaties. Zo gemaakt en lekker verfrissend en gezond! Vandaag deel ik met jullie 6x Fruitwater combinaties.

6x Fruitwater combinaties

Heb je net als ik moeite met het drinken van water? Ben je gek op frisdrank, maar wil je daarin minderen vanwege de vele calorieën en suikers? Dan zijn fruitwater combinaties een gezond alternatief. Ik probeerde heel wat combinaties uit en deel hieronder mijn 6 ultieme fruitwater combinaties met jou.

1.Aardbeien, munt, komkommer en limoen

Een aparte combinaties door de komkommer die je er aan toevoegt. De aardbeien zorgen voor een zoete smaak en geven ook kleur af aan je drankje.

2.Munt met Watermeloen

Een super lekker en verfrissende fruitwater voor als je super erge dorst hebt. Bij ons wordt deze combo veel gedronken in de ramadan. Ga voor de rode watermeloen. De gele en witte bevatten minder smaak.

3.Munt en Limoen

Hier hoef ik natuurlijk niks over te vertellen, iedereen kent deze combo wel. Een echte klassieker en ook lekker verfrissend. Ik ken sommige mensen die hier nog suiker aan toevoegen, maar zelf vind ik dit zonde, het is nu juist een gezond en lekker drankje!

4.Citroen, grapefruit, limoen en sinaasappel

Deze citrusvruchten geven je water echt een opkikker, maar zorgen er ook voor dat het water wat zurig kan smaken doordat het voornamelijk zure vruchten zijn. Lekker tegen de dorst.

5. Koriander & Sinaasappel

Een aparte smaakt geeft de koriander af, maar het is ook wel eens lekker een andere smaak dan altijd maar zoet!

6. Aarbeien, limoen, munt & gember

Een lekkere combinatie met een beetje pit door de gember. Laat de gember echter niet te lang zitten, want dan wordt het drankje steeds sterker en pittiger!

Tip 1- Ijsklontjes: Vind je het lastig om alle ingrediënten steeds vers te kopen? Je kunt ze vers snijden en in een ijsblokjes vorm invriezen. Zo heb je altijd verse ingrediënten bij de hand en ze werken ook nog eens dorstlessend!

Tip 2 -Bruisend bronwater: Wil je de fruitwater combinatie laten lijken op een echte frisdrank? Voeg dan bronwater toe voor de bubbels. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Sodastream. Let wel op want bubbels en fruit zorgt voor de nodige gas. Laat dit regelmatig ontluchten om ongelukken te voorkomen.

Mijn ultieme fruitwater combo

Hierboven in het filmpje deel ik met jullie mijn ultieme fruitwater combinatie. Het zorgt er bij mij voor dat ik echt meer drink. En het ook gewoon veel lekkerder vind.

Wat is één van jouw favoriete fruitwater combinaties?

10 Reacties

 1. juli 5, 2016 / 8:58 am

  Lekker! Munt ben ik niet zo gek op, mijn favoriet is de variant met citrusfruit.

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 5, 2016 / 9:02 am

   ahaa dus jij houdt wat meer van zuur dus:) Ik vind de combo wel lekker zuur en zoet.

 2. juli 5, 2016 / 11:58 am

  Oeh met aardbeien ga ik ook eens proberen! Klinkt heerlijk

 3. juli 5, 2016 / 12:28 pm

  Ik vind aardbeien in m’n water heerlijk! Gecombineerd met blauwe bessen vind ik ook een heerlijk drankje.

 4. Kubra
  juli 5, 2016 / 12:43 pm

  Ik doe het altijd met sprite, en dan lekker met munt en aardbeiensiroop. Wel iets meer calorieën, maar ook echt heerlijk!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 5, 2016 / 12:52 pm

   De sprite favoriet ken ik ook wel. Sterker nog die heb ik wel eens bij jullie gedronken! Heel erg lekker, maar inderdaad net wat minder gezond:P

 5. juli 5, 2016 / 7:03 pm

  Lekker! Ik vind frisdrank vaak te zoet, dit soort drankjes zijn ideaal, hmmm!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 6, 2016 / 8:51 am

   Jep, helemaal waar! Zelf ben ik helemaal niet gewend aan suiker en ik mag het ook niet. Vandaar dat deze drankjes zeker een uitkomst zijn!

 6. juli 5, 2016 / 11:00 pm

  Ik vind met limoen echt heerlijk! Munt vind ik alleen lekker als thee haha

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 6, 2016 / 8:52 am

   Iedereen zo zijn smaak Suzanne, daarom is het juist zo lekker, je kunt ermee variëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: