Weekly Snaps #16-2020

Afgelopen week genoot ik van een vijf-daags weekend, was ik heel wat nachten wakker, kreeg Zayn zijn eerste tand. Kregen we nieuwe plissé gordijnen en had ik een try-out van een nieuw gerecht: Tjauw-Min! Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Yes, vandaag is het tweede paasdag. Dus ben ik nog lekker een extra dagje vrij. En raad is wat? Ik morgen ook vrij genomen, dus ik ben lekker vijf dagen achter elkaar vrij! Say what?!

Ik maakte fruitwater en Zayn ging helemaal los in zijn loopstoeltje. We speelden samen en erna gingen we naar Oompie Mich. Waar we gezellig met z’n allen bleven lunchen.

Ik werkte aan wat zaken voor de kassa en het menu van het smaakstation, want ook dat loopt gewoon door.

En Nani en Nanna waren er ook! Zij zongen liedjes samen met Zayn en voor we het wisten was tweede paasdag al om.

Dinsdag kwam vroeg in de ochtend onlineduorolgordijn, waar ik jullie als in deze post over vertelde, nieuwe plissé gordijnen ophangen. Ik was de rolgordijnen zo zat! Meer eigenlijk omdat de deur in ons kozijn erdoor niet open kon. Wat een ander gezicht gelijk nu met andere gordijnen en we krijgen ook een hoop meer licht binnen. Super fijn!

Ik had het verder druk met het huishouden en liep met Zayn een rondje. In de avond kookte ik voor Abdullah en mij en natuurlijk lag ook die fijne afwas op me te wachten. Verder vernieuwde ik het water van mijn stekjes. Ruimde ik onze schoenen op in de hal in de opbergbank en stijlde deze weer even. En werkte ik aan de weekly snaps van afgelopen week.

Woensdag begon ik de dag met een kapsel waar je u-tegen zegt. Deze deelde ik ook maar even op social, aangezien iedereen altijd zegt dat ik er zo goed uitzie. Nou, dan ben je klaarblijkelijk nog nooit naast me wakker geworden!

Erna ontbeet ik en al voor ik begon morste ik coffee op mijn I love coffee t-shirt. hahaha! Lekker begin van de dag. En erna maakte ik wat foto’s voor de One.two.free! review – Clean Beauty Skincare. Ik zat buiten en genoot van het zonnetje toen Zayn eindelijk even een slaapje deed.

Ik had eindelijk weer eens een keer mijn edelstenen ring om. Overigens geloofd ik niet zo in die onzin dat ze opladen tijdens volle maan, bla..bla..bla, maar ik zie echt aan mijn stenen dat ze veller schinen! Dus ik ga ze aankomende week weer opladen.

In de avond sprong ik weer lekker op de crosstrainer en pakte ik erna ook nog even wat gewichten en andere oefeningen mee.

Donderdag begon niet zo goed. Ik werd vannacht zeker 5 keer wakker voor Zayn en sliep ontzettend weinig. Toch kon ik nog lachen toen ik Zayn weer hoorde. En nam hem om kwart voor 6 toen hij weer wakker was even bij ons in bed. Al dat gehuil had ook een reden, want we zagen een tandje onder zijn tandvlees. Jeej! De eerste! Ik ben benieuwd hoe lang het duurt eer ie door komt.

Na wat geknuffeld te hebben besloot ik hem maar gelijk aan te kleden. En te starten met koffie. Ik ontbeet uit gemak met paasbrood. En besloot de rest van de ochtend werkuren door te brengen in mijn pyama. Omkleden achter Zayn aanrennen en werken? Dat kostte me net even te veel energie! En ook die dagen horen erbij ;)

Als lunch besloot ik om Quiches in de oven te doen die ik nog in de vriezer had liggen. Yam! I need this energie! Mijn schoonzusje Hatice was vandaag ook bij ons aan het werk, want ze had thuis nog geen internet en moest schoollessen volgen. We aten samen de Quiche op en ik sliep ondertussen met mijn ogen open! Ik snapte andere moeders nooit toen ik geen kinderen had, but now I do!

In de avond kwamen mijn schoonouders die al tijden de quarantaine bij ons tijdelijk woonde een bedankje brengen voor het mogen logeren. We kregen deze prachtige mand met bloemen, wat heel niet had gehoeven! Maar ik ben er erg blij mee! I love them as my own parents!

Snel door naar vrijdag… uh no way! Ook vannacht hadden we feest, dat tandje moet nu wel snel door komen hoor. Arme Zayn! We gaven hem een zetpil en iedereen kon na half 3 weer heerlijk tukken.

Ookal had hij weinig geslapen hij was wel erg vrolijk de hele dag. Mijn moeder kwam oppassen, want dit doet ze iedere vrijdag. Voor mij was dit een opluchting, zodat ik me even lekker kon concentreren op mijn werk. Ik nam 1,5 pancake met aardbeien mee naar mijn werkplek en trakteerde mezelf hierop.

Tijdens de lunch belde ik snel ons neefje Malik, want hij was jarig! Joehoe! Samen met Zayn zong ik voor hem. Helaas door de hele lockdown is er geen feestje. Heel erg jammer, maar Malik krijgt snel nog wat mooie cadeaus van ons thuis gestuurd!

Als lunch at ik een try-out, namelijk Tjauw-min (dunne bami) die we binnenkort bij het Smaakstation gaan verkopen. Dus als je hier een fan van bent? Dan moet je zeker even bij ze gaan kijken.

En toen was het zover! Toen ik ging wandelen met Zayn zag ik hem! Zijn eerste tandje. Joehoe! Zayn heeft 1 hele tand! Wat ben ik een trotse mama. haha nooit verwacht dat ik hier zo blij mee kno zijn. En hij ook blij, want hij had er bijna geen last meer van.

Ook kreeg ik nog een foto van het bord van het smaakstation binnen die ik had ontworpen voor het Smaakstation, waarbij ze me lekker in de maling hadden genomen dat de afmeting niet klopte. Maar ik had twee folders laten drukken, groot en klein. En dit was ik zelf helemaal vergeten. Dus dat werd bijna trakteren op een etentje. Gelukkig was ik er niet ingestonken en had ik het door!

Zaterdag startte ik met een simpel ontbijt en ging ik daarna gelijk lekker sporten. Dan had ik dat maar alvast gehad! In de middag ruimde ik wat op en ging ik lekker wandelen met Ab en Zayn. De rest van de dag deden we niets. We hingen lekker op de bank en genoten van elkaar.

Zondag sliep ik uit en ging daarna aan de slag met de was en de afwas. Erna besloot ik om met oude appels appeltaart te bakken en met de oude mango en banaan maakte ik tropische flappen zoals ik ze zelf heb genoemd. Ook sneed ik verse peper, zodat ik voorlopig weer wat peper heb om te eten bij het avondeten. En toen zat het weekend er eigenlijk alweer op…

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: