Weekly Snaps #16-2021

Afgelopen week was een fijne week. We hebben lekker met onze schoonouders gegeten, ik ben naar het tuincentra geweest en heb onze appelbomen opgebonden. We vierden de verjaardag van neefje M. gezellig samen. En vrijdag kwam tante M. nog even op visite en speelde we met Zayn nog even buiten. Al met al een heerlijke week! Kijk je mee?

Maandag en dinsdagen waren een gewone werkdagen. We brachten Zayn weg. En gingen aan het werk. Omdat het ramadan is, eten we met z’n allen samen samen bij mijn schoonouders. Niet teveel, maar ook niet te weinig. Wat gezellig zijn deze avonden zeg. Dat is lang niet zo geweest. Op de één of andere manier is het samen eten nu nog gezelliger dan normaal.

Ook maakte ik het artikel af over onze nieuwe gordijnen. En geef ik tips voor gordijnen kiezen! Wat ben ik ontzettend trots geworden op het resultaat zeg!

Vandaag is het woensdag. Zayn gaat eerst naar de opvang. En ik maak in de ochtend het artikel over Happy Earth deodorant en douchegel af. En in de middag gaan we op visite bij zijn neefje M. Die geeft een kinderfeestje, omdat hij jarig is. Wat is het ontzettend gezellig. De kinderen genieten op en top. Ze eten taart, cupcakes, patat en frikandellen. En Zayn die doet gewoon mee alsof hij groot is. Aan het eind van de middag gaan we naar huis. Zayn heeft zijn slaapje niet gedaan en is kapot. Tijd voor wat bijslapen…

Vandaag is het donderdag. Zayn gaat naar de opvang en Ab en ik aan het werk. Ik ga eerst naar kantoor om daar te werken en wat zaken te regelen. En later op de dag haal ik Zayn op van de opvang. Wat is hij vandaag blij om me te zien. Altijd heerlijk als ze je, zo vrolijk verwelkomen. We maken snel samen eten. Pasta! En gaan daarna samen boven achter mama haar bureau zitten. Vandaag heb ik namelijk een aandeelhoudersvergadering + leuke meeting van het werk. Digitaal georganiseerd met een heerlijk borrelpakketje erbij. Ik kan je vertellen, ik heb bijna niks gegeten van het borrelpakketje, want Zayn die heeft bijna alles opgegeten. Vooral de chippies en M&M’s vielen goed in de smaak. De meeting duurde lang van half 8 tot half 11. Zayn ging natuurlijk tussentijds naar bed. Maar wat had hij een lol, dat hij met mama aan het grote bureau mocht zitten achter zijn eigen tabletje film mocht kijken. En mama naar hij eigen scherm keek. Wellicht dat we dit later gewoon nog eens moeten doen voor de lol. Zayn is erg geïnteresseerd in computers. Dat heeft wellicht te maken met het werk dat wij als ouders doen ;)

De volgende dag gaan we gewoon weer aan het werk. Aan het einde van de middag komt tante Michelle even langs en spelen we samen buiten. Ik krijg een prachtig boek: Krachtboek voor vrouwen, met een persoonlijke tekst. In de avond wandelen samen een stuk. We proberen beiden namelijk meer stappen te maken. En als ze dan eenmaal om half 10 naar huis gaat. Ga ik lekker lezen in mijn nieuwe boek ;)

Het is weekend! Zayn is in de ochtend vroeg wakker. We ontbijten en spelen samen. Erna gaan Ab en Zayn naar mijn schoonouders. En ik naar het tuincentrum. Meestal ga ik hier even langs als ik iets nodig heb, maar soms ook om gewoon even te genieten van alle bloemen en planten. Dat brengt mij tot rust. Ik mag hopen voor de tuincentra dat er niet teveel mensen zijn zoals ik. Haha! Ik kom deze prachtige stippenbegonia tegen, waar ik intens verliefd op wordt. Dus ik neem hem mee en koop er ook gelijk een bijpassend potje bij. Ook koop ik bamboestokken van 1,70m en 1,20m om mijn appelbomen mee op te binden.

Omdat ik niet teveel wil eten voor Ab zij neus tijdens de ramadan, besluit ik snel een stukje pizza te halen. En neem ik een zijn lieveling pizza mee, zodat hij in deze in de avond kan eten na het ontvasten.

Vandaag is het zondag! We krijgen deze folder en fluitjes door de brievenbus. Men geeft op 27 april om 12:00 uur een fluitconcert voor de koning. Hoe leuk is dat? Zayn was gelijk weg van de fluitjes, dus die waren ingepikt. Al fluitend dartelt hij door het huis.

Voor mij is het na het ontbijt, dat ik nu alleen met Zayn nuttig tijd om mijn plantjes te verzorgen. Mijn bananenstekje van vorig doet het zo ontzettend goed. Dat het tijd is om deze weer over te potten naar een grotere pot. Ik ga aan de slag met mijn appelbomen en bind deze op. Haal onkruid weg in de tuin en veeg zand in. Zayn speelt ondertussen lekker in de tuin als ik aan het werk ben. En zelfs zijn fiets gaat mee naar buiten. Helaas hebben de appelbomen wat luis opgelopen, dus deze behandeld ik met wat zeepsop en wat spiritus. In de hoop dat de luizen snel dood gaan. Gelukkig werkt al het harde werken zijn vruchten af, want mijn planten staan mooi in bloei.

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: