Weekly Snaps #19-2020

Afgelopen week ging ik voor het eerst weer naar kantoor, werd ik verrast voor mijn eerste moederdag. Ging ik naar de plantenkweker en hadden we de 2de week van de Ramadan. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Maandag was een drukke maar leuke dag. Vandaag ging ik voor het eerst in tijden weer naar kantoor. Natuurlijk hield ik gepaste afstand van alle collega’s. En we waren zo blij om elkaar te zien dat we besloten elkaar te trakteren op cake. Hmmm! Net of er nog niet genoeg coronakilo’s aan zitten. hahah!

In de avond ging ik even langs de kwantum om te kijken naar behang, maar kwam terug met deze twee gouden kaarsenhouders die afgeprijsd waren voor een euro per stuk. Koopje al zeg ik het zelf!

Erna reed ik door naar mijn schoonouders, speelde ik lekker met Zayn en doodde we wat tijd totdat we konden ontvasten.

Vandaag ben ik lekker vrij! Het is namelijk bevrijdingsdag en wij zijn bij ons bedrijf eens in de 5 jaar vrij. Ik knuffel lekker met Zayn, die daar echt niet meer in geïnteresseerd is. En liever de tafel onveilig maak. We eten samen fruit, en mama salade. In de avond ga ik met mijn broer even naar de plantenkwekerij in de bilt. Hier zoekt hij wat bomen uit die hij graag in de tuin wil hebben. Het was super lekker weer dus ik liep met Zayn een rondje en genoot van de ambiance tussen alle plantjes. Ik word zo blij van planten en bloemen. Heb jij dat ook?

Misschien is het jullie opgevallen, maar het is wat rustiger op de blog. Ik heb het zo ontzettend druk met Zayn. Hij banjert de kamer door en maak zelfs aanstalten om zich aan alles op te trekken, dus echt niks is veilig. Hierdoor heb ik in de avond niet altijd de puf om nog een blogpost te typen, soms val ik gewoon in slaap achter mijn computer. Hahaha!

Vandaag is het woensdag mama-dag. In de ochtend begin ik met Zayn zijn haartjes geduldig te knippen. Jeetje wat zijn ze lang. En Zayn zit natuurlijk niet stil. Na 1,5 bezig te zijn geweest heb ik wel wat resultaat, zo steken de pieken van zijn pony niet meer in zijn ogen.

In de avond maakte ik de preview van de MAC Bronzer collectie. En ook maakte ik de dadelpakketjes af, om al onze tantes te verrassen. Gewoon een aardigheidje, omdat het kan! Erna bereid Ab zalm voor ons uit de pan met limoen, paprika en tomaatjes. Hmmm we worden verwend!

Donderdag moet ik thuis gewoon weer aan het werk. Ondanks dat ik moet werken geniet ik van het lekkere weer met een laptop op mijn schoot en doe ik in de tuin onze donderdagmiddag borrel digitaal.

Vrijdag werk ik ook en is mijn vader jarig. Hij wordt 62 jaar. Vandaag geen feestje of iets, maar morgen komen we met z’n allen even bijelkaar om een taartje te eten en te klussen. En in de avond gaan we naar familie en Zayn laat nog even zien hoe groot hij wel niet is. Om die reden gaat hij ook steeds slechter en later slapen. Half 9 is tegenwoordig normale slaaptijd, meneer wil liever ontdekken en helaas niet eerder slapen, ookal leggen we hem in bed. Zie je btw al dat lekkers rechtsonder op de foto. Dat is de iftar tafel van ab zijn tante, met gepaste afstand konden we toch genieten met z’n allen. We hadden elkaar al maanden niet gezien!

Vandaag is het zaterdag, we gaan met z’n allen weer aan de klus en krijgen als tussendoortje een goed geregeld taartje. Oh my wat slecht! En zo lekker tegelijk! Op de taart hebben ze speciaal Nana 62 jaar laten zetten, omdat dit het eerste jaar is dat mijn vader opa is. En al zegt hij het niet, hij is er zo ontzettend trots op! We gaan aan de racefiets en in de avond eten we bij mijn ouders. Mama had lekkere tjauwmin gemaakt en wij werden daar mee verwend. Wat een straf!

Omdat we niet zeker wisten of ik morgen nog een keer langs zou komen, kreeg ik vandaag een heel bijzonder cadeau voor mijn eerste moederdag. Een canvas schilderijtje met Zayn erop en een bedeltje voor aan mijn Pandora armband met een hartje. Ik heb zulke lieve ouders, ze denken ook overal aan! I love jullie!

Vandaag is het moederdag. Stiekem had ik gehoopt op een kleine attentie vanuit Ab, maar er kwam eigenlijk niks… Ik kocht twee boektjes, eentje voor mijn mama en eentje voor mijn andere (schoon) mama.

We deden wat boodschappen en op naar mama 1. We gaven haar een bosje bloemen en bleven even hangen. Ab viel in slaap bij mama thuis, want al die nachtelijke uurtjes van de ramadan komen hard aan. Zayn slaapt ook en ik besluit even naar de kwantum te rijden. Hier hadden ze namelijk een mooie aanbieding voor buitenpotten: 2+1 gratis. Ik kocht drie grote potten van 55 cm breed. Ze pasten maar net in de auto, haha!

Erna gingen we naar mijn ouders. Ook mijn moeder kreeg een mooie bos bloemen en een vaas, want die had ze niet in hun winkel. Zo kon ze er lekker van genieten tijdens het werken.

Zayn en mamoe (mijn broer) speelden lekker met elkaar. En niet alleen mijn moeder werd verrast voor moederdag. Ook ik kreeg een prachtige bos bloemen! Wat een mazzelkont ben ik toch. Echt super lief van jullie. Heel erg bedankt!

We gingen naar huis, lieten Zayn slapen en aten zelf ons avond eten. En toen zat de week er al weer op!

Hoe was jouw week afgelopen week? En heb je aan moederdag gedaan? Of vind je moederdag onzin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: