Afgelopen week waren de laatste iftar’s van de ramadan, vierden we het suikerfeest, ging ik voor het eerst in maanden weer naar de kapper, genoten we het van lekkere weer en de vrije dagen. Was het onze trouwdag. En kreeg Zayn zijn eerste zwembadje. Lees je mee in weer een nieuwe Weekly Snaps?

Maandag werkte ik lekker thuis. Ik probeer wat minder brood te eten en ben helemaal gek van de boterhammen van de bakker van het merk verhoeff! In de middag lunch ik dan ook met deze boterhammen met een stukje brie dat ik van mijn oom en tante kreeg. In de avond probeerde de Niveau Q10 Bronze Body Lotion uit. En wat een mooi resultaat!

Afgelopen dinsdag ging ik vroeg aan het werk. Er waren last-minute een aantal changes doorgevoerd, waardoor het ontzettend druk was. Ik had nog een paar left-over kerrie eieren en hier genoot ik van als op een boterham met wat zuur. In de avond kwamen mijn schoonouders op Iftar. Ik maakte rundvlees in de snelkookpan en bereidde mijn beroemde watermeloen mocktail.

Vandaag heb ik lekker mijn mama dag en guess what? De rest van de week ben ik ook lekker vrij! Ik ontbijt met een stukje left-over appeltaart. We zaten gisteren zo vol van het avond eten, dat hij heel niet op kwam. Wat vervelend zeg! Erna speelde ik wat met Zayn en hij hielp mij erna met bloggen.

Ik bracht hem erna naar de oppas, zodat deze mama even kon genieten van een date met de Kapper. Wat ben ik blij dat ze mijn haren weer onder handen ging nemen. Mijn ponnie was inmiddels twee keer zo lang en mijn coupe soleil was helemaal uitgegroeid. Uiteindelijk koos ik niet voor een coupe soleil, maar gingen we voor een ombre verloop in mijn haar.

Toen ik thuis kwam had Ab verse zalm gemaakt en probeerde we voor het eerst doperwten fusili met room. Ik vond het heerlijk en dit is zeker een fijne vervanger als je niet zoveel koolhydraten wilt eten ;)

Vandaag is het hemelvaartsdag, dus Ab is ook lekker vrij. Heerlijk hoor zo’n dagje met het hele gezin. Hij gaat in de ochtend weer voor het eerst naar de sportschool en ik pas op Zayn. Erna gaan we even bij mijn ouders een ijsje eten in de zaak.

En eenmaal thuis? Was het veelte warm om in lange kleding te lopen, dus Zayn die kroop lekker rond in zijn romper en we zaten samen in de tuin. We aten lekkere druifjes en Zayn kreeg hier geen genoeg van. Toen het bedtijd was, werkte ik nog even aan de blog.

Ik bereidde ondertussen Lamskoteletten in de oven, want morgen is het onze trouwdag. Ik wilde een romantisch dinertje organiseren, zodat we lekker samen konden eten en nakletsen. Voor de rest kon ik niet veel anders bedenken dat we konden doen in deze coronatijd.

Vrijdag vond ik deze kaart en Milka chocolade in de brievenbus van mijn lieve vriendin voor onze trouwdag. Echt een schatje is het! Ook kreeg ik twee heerlijke nieuwe smaken van Spa toegestuurd die ik samen met Ab uitprobeerde. Zayn speelde met zijn vader autotje. En erna gingen we toch even snel naar de stad.

We kochten kleding voor Zayn. Zondag is het suikerfeest dus sowieso is het leuk om hem mooie kleding aan te doen, maar daarnaast had hij ook gewoon nieuwe kleding nodig. We kochten dit leuke romper pakketje bij de HEMA voor 14,95. Maar ook een hoop andere kleding bij de H&M en Zara.

Zaterdag mocht ik uitslapen tot een uur of half 9. Jeetje wat een mazzelkont ben ik toch! Een uurtje later werd er aangebeld en toen stond dit leuke pakket van Huggies voor de deur. Waar ik jullie binnenkort wat meer over vertel. Wil je weten wat erin zit? Check dan even mijn unboxing stories!

Zayn vond het nodig om de vissen wakker te maken en in de avond kwamen mijn eigen gezin even op visite en hield natuurlijk gepaste afstand.

Weekly Snaps #21-2020-foto 6

Lees ook: Suikerfeest tag

Vandaag was het toch wel een speciale dag, want het is vandaag suikerfeest. In de ochtend ontbijten we bij vrienden, we houden afstand en doen niet aan knuffelen. Helaas pindakaas!

In de middag komen onze lieffies even op visite, ze waren namelijk jarig en hun cadeau lag op ze te wachten, anders werd het te klein. Wat waren ze blij met hun cadeau’s en we kregen ook nog een mooie tekening als cadeautje terug. Die hangt weer fijn aan de koelkast.

In de avond gingen we langs ab zijn ouders. Want ook met zijn gezin wilde we de vastenmaand ramadan afsluiten. Het was erg gezellig en er werd veel gegeten. Oh my! Ik kan even geen eten meer zien! De komende 3 weken moet ik op dieet ben ik bang. Al die zoetigheid is erg lekker, maar ook erg calorie-rijk.

Heb jij extra vrije dagen opgenomen afgelopen week? En ook zo genoten van het lekkere weer?