Weekly Snaps #28-2020

Afgelopen week liet ik mijn wimpers doen, zette Zayn zijn eerste stapjes zonder handen vast te houden, gingen we voor het eerst naar de dierentuin en gingen we last-minute sushi eten bij Shizen. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag ben ik lekker wezen werken. Tijdens de pauze genoot ik van een lekkere maiswafel met kaas en kipfilet. En het kersenseizoen is ook weer geopend, dus ook die had ik mee. En een portie aardbeien. Ik vroeg jullie ook op instagram wat jullie favoriet is. De meeste volgers gaven toch aan dat dit aardbeien waren, omdat hier geen pit in zit en ze vaak wat zoeter zijn. Leuk om te weten!

In de avond een we bij mijn schoonouders en erna drinken we lekker een kopje thee op het balkon. En genieten we samen van de ondergaande zon.

Dinsdag ga ik weer aan het werk, erna halen we Zayn op en zet deze knapperd zijn eerste echte stapjes met handen in de lucht. Als hij eenmaal op bed ligt werk ik nog even aan de blog. Ik maak de Weekly Snaps van vorige week af.

Vandaag is het woensdag, mama dag. Ik review samen met Zayn de nieuwe snoetendoekjes van Waterwipes en we computeren samen. Erna gaat Zayn in bad en brengen we nog even een bezoekje aan Nani en Nana.

In de avond ga ik nog even trainen. Ik ben echt trots op mezelf dat ik dit volhoud. En als ik eenmaal thuis kom is mijn haar zo vies, dat ik het besluit te wassen. Om mijn haar een beetje een oppepper te geven, besluit ik nog even het L ‘oreal Elvive Dream Lengths Heat Mask te gebruiken. Een heerlijk masker voor je haar, dat door middel van een haarcap je haar warm maakt. Je hebt net het gevoel dat je in de spa bent! Ik zal er binnenkort een review over schrijven :)

Vandaag is het donderdag en moet ik gewoon weer werken. In de middag besluiten we met het team om bij Tok Tok chicken te gaan eten. Omdat ik wat beter let op mijn macro’s heb ik alleen wat kip besteld waar ik het randje vanaf heb gepeld. Haha ik ging stuk om mezelf, maar goed het bespaard wel calorieën en koolhydraten.

Eenmaal thuis gekomen is mijn Sans-online bestelling binnen. Dus ik pas alle jurken en vind twee van de vier toch niet zo leuk staan.

Vandaag is het vrijdag, normaal heb ik meestal op vrijdag een thuis werkdag, maar vandaag werk ik op kantoor. En niet zonder reden! In de middag ga ik namelijk lekker lunchen bij down under met mijn collega’s. Uiteraard met de gepaste ander halve meter afstand.

Eenmaal thuis gekomen besloot ik een timeslot in te plannen bij de Basicfit om te gaan sporten. Ik merk dat het verplicht in moeten schieten van tijdvensters er voor zorgt dat ik ook echt daadwerkelijk ga sporten.

Vandaag is het zaterdag. Zayn is vroeg wakker, we ontbijten samen. Erna ga ik naar de wimperspecialist in Zeist. Mijn wimpers worden weer mooi opgevuld en wat een verschil zeg! Ze waren echt drastisch uitgevallen aan de linkerkant. Waarschijnlijk omdat ik erg ging tranen tijdens het zetten van de wimpers.

Erna heb ik thuis lekker geluncht samen met Zayn. Ik at crackers met zalm en Zayn een broodje pindakaas. Erna zijn we samen naar leidsche rijn centrum gelopen om cadeautjes te kopen voor alle jarigen deze maand. Anders is het last-minute altijd zo’n gedoe. Hier was ik dus op voorbedacht. Voor de baby’s kocht ik een houten loopstok met eendjes en wat kleding. Voor mijn beste vriendin Serap een lekker rituals pakket. En ook heb ik naar Schoenen gekeken voor Zayn. Maar de maat die hij nodig heeft 20-21 waren uitverkocht helaas…

Toen ik eigenlijk klaar was met alle belde Ab. Hij besloot ook even naar het centrum te komen, zodat we samen een bakkie konden doen. We kozen voor een caramel macchiato. Hmmm!

Eenmaal thuis ging Zayn lekker een dutje doen, hij was moe van alle indrukken en wij? We gingen lekker makkelijk koken. We aten hamburgers met vers gewokte groenten. Yam!

In de avond kwamen mijn ouders op Zayn passen, want wij gingen naar het feestje van mijn bestie! Ze was namelijk jarig. En kijk is wat een mooie taart. Daarnaast had ze flink uitgepakt met een mooie sweettable vol fruit. Ik was er zo blij mee, gewoon dingen die ik kon eten terwijl ik een beetje oplet. En het smaakte allemaal goed. We bleven tot in de late uurtjes en dansten alsof we weer tieners waren. Hahah!

Vandaag is het zondag, Zayn is vroeg wakker en wij? Wij zijn eigenlijk kapot van afgelopen nacht. Maar we gaan gewoon door, want vandaag wordt het een leuke dag! We gaan namelijk met tante Michelle en oom Souf naar Ouwehandsdierenpark.

Zayn was helemaal in zijn hum, hij vond de dieren namelijk ontzettend leuk. Hij wees ernaar en wilde ze graag aanraken, maar dat gaat natuurlijk niet.

Na heel wat dieren gezien te hebben en twee babyslaapjes verder te zijn, besloten we het voor gezien te houden. En gingen we last-minute een hapje eten bij Shizen in Vianen. Gewoon, omdat het kan en ons gezellig leek. Ik en Michelle gingen voor de sushi. En Ab en Souf voor de kip.

Erna deden we nog een theetje bij ons de tuin en was het tijd om de avond af te sluiten, want morgen is het weer vroeg dag.

Super leuk om te zien dat je als ouder zo geniet, wanneer je kleintje geniet. Love it! En de dierentuin? Daar gaan we snel nog eens heen!

Hoe was jouw week afgelopen week? En ging jij ook al met je kleintje naar de dierentuin, toen deze nog niet eens één was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: