Weekly Snaps #30-2020

Weekly-snaps-30-2020-foto-5

Afgelopen week versierden we ons huis, vierden we Zayn zijn eerste verjaardag met een groots Jungle feest. Ontving ik mijn Bamboobook. Ging ik op Lehenga jacht met mijn schoonzusjes, liet ik mijn wimpers opvullen. En maakte ik heuse cupcake palmbomen en popcakes. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het maandag. Ik start de ochtend met een eiwittenshake uit onze nieuwe philips avance blender. Wat een krachtpatser zeg! Hij krijgt zelfs ijsblokjes gemakkelijk fijn! Ik neem de bamoobook alvast mee naar het werk en loop er de nodige meetings mee af.

Ook probeer ik op een bord met de kaart van nederland al onze vestigingen uit te zetten. Helaas laat mijn topografische kennis me toch een beetje in de steek, dus zo snel lukt dat helaas niet.

In de avond ga ik naar mijn schoonouders, vanaf ik getrouwd ben is het een ongeschreven afspraak om gezellig met z’n allen te eten op maandag. Dus dat doen we! Zayn houdt zichzelf goed bezig met het zoeken van fietsers en auto’s door het spleetje van het balkon. En wij genieten ondertussen van een Dalgona koffie.

Vandaag is het dinsdag gisteren kreeg ik mijn Bamoobook al binnen en vandaag ook eindelijk de verschillende kleuren pennen. Wat ben ik blij met dit uitwisbare notitieboek! Ik heb mijn snoephorloge om gedaan om de tijd bij te houden. En dit sterre vrolijkt mij instant op!

Na het werk ga ik naar mijn schoonouders, gezellig chillen met de zusjes en een theetje doen op het balkon. Rond half 9 besluit ik dat het toch nog tijd is om te gaan trainen, dus maak ik vaart richting huis. Zo kan ik toch nog om 9 uur in de sportschool zijn. Lekker gevoel is dat, als je eigenlijk niet wilde gaan, maar toch bent geweest!

Vandaag is het woensdag mama-dag. Als Zayn zijn slaapje niet wil doen in de ochtend raakt mijn geduld een beetje op en neem ik hem mee op pad. Ik moet nog een hoop inkopen doen voor zijn verjaardag en dan werkt meneer niet mee. Hij zal vast wel voelen dat er wat aan de hand is, maar helaas kan deze mama niet overal mee rekening houden.

Ik ga naar Pipoos om te zoeken naar kleuring voor door de fondant en groene versiering die past bij het thema. Ook koop ik vormpjes voor de cupcakes.

Na een middag rondwandelen in het centrum valt Zayn binnen 2 minuten in de auto in slaap. Gelukkig deed hij ook nog een slaapje tussendoor in de kinderwagen.

Omdat Zayn toch lekker slaapt besluit ik bij mijn ouders langs te rijden. En mijn broer belt me of ik hem kan ophalen. Dus zo gezegd, zo gedaan. We gaan samen even langs en chillen hem langs de gracht. Als Zayn wakker wordt wil hij bootjes kijken en schud hij met zijn billen op de muziek. Ik ga helemaal stuk om hem.

Eenmaal thuis gril ik Köfte, bak ik champignons en maak ik een kippensoepje. Voor het avondeten.

En na het avondeten reed Zayn een rondje in zijn elektrische mercedes kinderauto die hij kreeg voor zijn verjaardag.Ab had hem voor het eten snel in elkaar gezet en leuk dat hij het vond. Hij zat erin als een baas! En als Zayn geniet, genieten wij ook!

Toen Zayn sliep werkte ik even aan de blog en maakte ik de weekly snaps van afgelopen week.

Vandaag is het donderdag. Ik ga eerst naar kantoor. Lunch met zalm, crackers tomaatjes en komkommer. I love deze combo.

Als ik klaar ben van werk ga ik snel Zayn ophalen. Omdat die nog slaapt, wacht ik even op het balkon in de zon tot hij wakker wordt. Daarna ga ik snel naar huis om eten te maken. Ik gril kipfilet en maakt rijst en groenten.

Ab heeft last van een ontstoken oog, dus die is niet vooruit te branden. Vet zielig! Ik weet niet zo goed wat ik voor hem moet doen besides hem steeds een warm washandje aanreiken voor erop.

Zayn heeft de hele week al moeite met inslaap komen en als hij om acht uur slaapt ga ik een halfuurtje zitten met een kop thee en geniet van de rust. Aaaaah!

Om half negen ga ik snel naar mijn schoonzusjes toe om hen en mijn schoonmoeder op te halen. We gaan namelijk bij Indiasebruidsmode kijken naar trouw lehenga’s.

Ze gaan als het allemaal mee zit met Corona in oktober trouwen en daar hoort een mooie jurk bij. Omdat we allemaal lekker multi culti zijn dragen zij een indiase jurk. En op mijn trouwerij deed ik dus ook mee aan turkse tradities. Hoe leuk is dat!

Er zijn teveel mooie lehenga’s en ik laat me bijna verleiden om er ook eentje te kopen. Maar omdat mijn schoonzusjes allebei een best wel simpele lehenga kiezen, laat ik het zitten. Ik koop wel gewoon een simpele jurk, want ik wil niet meer opvallen dan mijn zusjes.

Vandaag is het vrijdag. Ik werk eerst een halve ochtend thuis waarbij ik een project eindelijk afrond. Dit geeft echt een lekker gevoel en ook het resultaat is positief! Zo ga ik lekker het weekend in!

Om één uur komt michelle langs, we gaan samen popcakes maken. Als de popcakes moeten uitharden in de koeling gaan we snel opzoek naar cakepopsjes en slingerklemmen. Na meer dan 12 winkels afgeweest te zijn zowel in de leidsche rijn centrum als in de Utrecht stad gegeven we het op. Inmiddels zijn we 3 uur verder en geen slingerklem of popcakestokje in de pocket. We besluiten dan maar de rietjes te gebruiken als popcakestokjes en dit blijkt ook nog aardig te werken. En voor de slingers bij de buren te vragen of zij misschien slingerklemmen hebben. En wat een geluk onze buurvrouw heeft ze en het betere nieuws is we mogen ze lenen! Yes, dan kunnen we toch versieren vanavond.

In de avond blazen we ballonnen op en maken we de ballonnenboog. Ook hangen we samen met Ab de slingers op met slingerklemmen.

Tussendoor gaan Michelle en ik nog even naar mijn wimperspecialist om mijn wimpers te laten bijvullen. En erna gaan we gewoon weer verder waar we gebleven waren.

Vandaag stond ik bij tijds op. Ik moest de taart tussen 10 -11 uur in Lopik ophalen. Nou wilde het dat ik een ontzettende migraine had. Fijn hoor op zo’n feest dag. Ik nam twee paracetamol en ging de taart ophalen. Het was nog best een stuk rijden vanaf ons huis en ook was het wel een uitdaging met een taart alleen in de auto.

Eenmaal thuis aangekomen maakte ik plaats in de koelkast voor de taart. Pfiew deze paste er maar net in! En ging ik verder met de versiering.
Wil je weten welke versiering ik precies heb gebruikt bekijk dan ook: Zayns 1ste verjaardag-jungle feestje .

Ik maakte cupcake palmboompjes. Sneed de sla ennnn ging het eten ophalen. Gelukkig schoot Michelle mij rond één uur te hulp. Ik zou niet weten wat ik zonder al haar hulp had moeten doen. Want gedeelde smart is halve smart.

Rond drie uur kwam de eerste visite. Zayn was nog niet omgekleed en ook ik liep nog in mijn joggingkleding. Snel samen naar boven om zijn feestoutfit aan te trekken.

Zayn vond de visite van alle kinderen ontzettend gezellig, maar omdat de meesten toch wat ouder zijn dat hij is kan hij het tempo maar moeilijk bijbenen. Dit resulteert in een oververmoeide, maar zeker wel voldane Zayn. Die nog steeds lacht, maar zijn ogen echt niet meer open kan houden.

Omdat alle visite pas later komt dan het aangegeven tijdstip loopt de planning een beetje uit de hand. Alle cadeau’s worden random gegeven en we snijden vrij last minute voor het slapen gaan nog de taart. En ook onze Zayn heeft een paar happen geproefd. Het is immers zijn taart!

Leuk om te zien dat hij zo verwend is. Dat iedereen zo blij is met deze mijlpaal voor ons als ouders, maar ook voor Zayn die zo gegroeid is in een energieke, vrolijke maar ook slimme peuter.

Hoehoe, het is eindelijk zondag rust-dag in huize Meray. Uh not! We probeerden bij te komen van het feestje van zaterdag. Er moest nog een hoop opgeruimd worden en we waren beiden zo moe. We deden het opruimen en schoonmaken in etappes en gingen steeds even spelen of zitten met Zayn tussendoor. We stofzuigende en dweilden het huis. Ruimde alle cadeau’s op. En vooral het eten en alle vuilniszakken niet te vergeten.We hebben genoten van zijn geweldige verjaardagsfeest. Een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: