Weekly Snaps #51

Afgelopen week ging ik naar het BetterHealth event, bezocht ik de flowerwall op het neude en ruimde ik mijn make-up stash op. Ik lastte een blog/rustdagje in, chillde met mijn vriendin H. en ging ik eindelijk uiteten bij de Streetfoodclub!

Zaterdag

Vandaag heb ik weer de hele dag geklust. Eigenlijk elke zaterdag is het vaste prik. Dat voorlopig ook nog wel even zo blijven, dus vandaag deed ik niet veel speciaals.

Weekly Snaps #50
Zondag

Ik heb eerst het huis schoon gemaakt en daarna ben ik gelijk doorgereden naar het Betterhealth event. Ik had kaartjes gekregen en was wel erg benieuwd naar dit event. Ook Mr & Mrs tea stonden op de beurs en ik ging gezellig een babbeltje bij ze doen en dronk uiteraard een kopje matcha thee. Wat ik super leuk vond aan de beurs is dat er heel diverse standjes staan. Van cosmetica, tot voeding, tartot readings, cbd-olie, supplementen. Maar ook een boekenhandel waar je alles kunt lezen over gezond leven, bewegen en eten. En uiteraard de boeken kunt kopen.

Weekly Snaps #50

Ik liet mijn eigen cocosnootbakje maken, maar hier later meer over. En ik kwam in aanraking met een nieuw soort suikervervanger waar ik erg blij mee ben! Ook werden er allerlei workshops geven waar je aan kon deelnemen. Onder andere Healthinut gaf een workshop. En er was een heuse bloggerslaunch!

In de avond ging ik zoals vaker op zondag bij mijn ouders eten. We hadden gezellig familie op visite en het was weer een dolle boel.

Weekly Snaps #50
Maandag

Vandaag ging ik werken en erna lekker eten bij Ab zijn oom en tante die ik al een tijd niet had gezien. Lekker bijgekletst met mijn nichtje en neefje en hoe kan het anders geknuffeld! Ik maakt het artikel voor de Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara af,

Weekly Snaps #50Dinsdag

Vandaag had ik een workshop op het werk, maar voor het zover was begon ik mijn ochtend lekker met mijn broodje pure hagelslag. Ook haalde ik in mijn pauze een pompje voor de vissen, omdat ze naar lucht aan het happen waren en het water maar troebel bleef. En raad eens wat? Na het installeren van het pompje ging het helemaal goed met ze!

Door de drukke dag op werk was ik best een beetje vermoeid, dus ik een begin aan het artikel en de winactie van de Leitz Mybox. Helaas moest ik  hiervoor al mijn make-up opruimen en ordenen en dit was nog best wel een klusje. Dit deed ik onder het genot van een stuk Brick of Raw Chocolate. Ze hebben ontzettend lekkere smaken en op deze reep zat er iets van een soort peper. Super apart, maar heerlijk!

Woensdag

Vandaag ging ik lekker sporten en bereidde ik eindelijk de cigköfte die ik van ab zijn tante meekreeg. Ik ben gek op cigköfte. Het is een Turks gerecht dat wordt gemaakt van rauw vlees, couscous en pittige kruiden. Doorgaans wordt rundvlees of lamsvlees gebruikt dat geen enkel vet of aderen bevat. Er bestaat tevens een variant zonder vlees.

Weekly Snaps #50

En in de avond ging ik nog snel even naar de supermarkt om ribburgers te halen. We hadden vandaag niet zoveel zin in gedoe, dus aten we makkelijk.

Donderdag

Vandaag ging ik vroeg naar het Neude, omdat hier een hele mooie flowerwall stond. Ik dronk ik ayran op het werk (soort van karnemelk maar dan de Turkse variant) en werd ik door mijn collega verwend met Ferro Rocher. Ik voelde me hier zo schuldig over dat ik in de avond maar gelijk ging trainen.

Weekly Snaps #50

Ik maakt erna avondeten kippendijen in masala met bulgur en doperwtjes en ernaast nog sperziebonen.

Erna kwam mijn vriendin H. gezellie chillen. We maakten geen foto’s want we zaten beide in onze kloffie en waren moe. Lekker ouwehoeren en gezellig samen wat drinken en genieten. Daar draaide de avond om. Moet ook kunnen toch?

Vrijdag

Vandaag ging ik met een vriendin en collega uit eten bij de Streetfoodclub. Jeetje dit stond al zolang op onze lijst en finally we did it! Wat is dit een ontzettend leuke tent, met heerlijk eten zeg!

Weekly Snaps #50

Als je hier gaat lunchen of dineren kun je kiezen uit allemaal aziatische en mexicaanse hapjes (tapas) die je samen kunt opeten. Erg gezellig en zo kan je van alles wat proeven. Erna verkaste we naar de bar, zodat de mensen die stonden te wachten ook lekker wat konden eten. Aan de bar kun je super veel cocktails bestellen. En guess what? ze hebben hier ook alcohol vrije cocktails! Hahah k eindigde met een hello kitty plaatje in mijn drankje en unicorn stardust. Oeps! Wat mij betreft is het zeker een aanrader. Maar als je wat meer wilt lezen over deze hotspot, hou dan volgende week zeker even mijn blog in de gaten.

Ik kreeg vragen hoe het met mijn piercing gaat. Hij geneest best snel en ik heb er steeds minder last van. Gelukkig ben ik nog steeds even blij ermee als op de dag dat ik hem liet zetten ;) want daar maakte ik me vooraf toch wel wat zorgen over. Maar hé Ik zou het zo weer doen!

Zo als je ziet had ik weer een heerlijke week afgelopen week.
Hoe zag jou week eruit? En wat was jouw hoogte punt?

Untill next week,
XoXo Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: