Weekly Snaps #56

Afgelopen week vierde we de verjaardag van mijn neefje M. Picknickte we bij de Lek. Brachten we mijn ouders weg naar Schiphol, pakte we onze nieuwe loungeset uit en knuffelde ik met Snoepie. Lees je mee in deze nieuwe weekly snaps?

verjaardag neefje M., cadeautjes en lekker eten.

Zaterdag

Yes het is zaterdag! Heerlijk weekend. Vandaag startte ik met ontbijt en Beyonce. Hebben we erna het huis schoongemaakt. Ik kan je vertellen dat het echt een hele klus is als je zwanger bent, zeker met warme temperaturen.

Erna ben ik begonnen aan mijn Koningsdag look, die ik maakte met het MUA Kingsday palette.

In de middag hadden we de verjaardag van M. ons neefje die één jaar werd. Dat is toch wel héél bijzonder! We hadden een mooie blokken trek kar voor hem gekocht en kleertjes. En ook ons nichtje F. moesten we nog verwennen, want we konden niet bij haar verjaardag zijn. Ze kreeg een mooie prinsessen jurk en tekenspulletjes. Wat waren ze er blij mee!

Verder hebben we lekker in de tuin gezeten en bijgeklets met familie. Genoten van de zon en het gezelschap!

ontbijt bij Yinek, avondeten en onze tuin

Zondag

Vandaag moesten we om half 7 s’ ochtend mijn ouders naar schiphol brengen, dus moesten we om iets voor 6’en opstaan. En wat was het druk op Schiphol al zo ’s ochtends vroeg. Ze gaan lekker voor een tijdje op vakantie dus ik ga ze echt heel erg missen!

Erna zijn we lekker gaan ontbijten met z’n tweetjes, want zo vroeg kreeg ik nog geen ontbijt door mij keel. We gaan eigenlijk bijna altijd naar het zelfde plekje. Een Turks winkeltje op de Kanaalstraat in Utrecht genaamd Yinek. Gewoon, omdat we het lekker vinden!

In de middag hebben we een begin gemaakt met de tuintegels en de tuin. Er stond onkruid tot aan mijn middel. En dat moest allemaal uit de tuinbakken. Abdullah heeft me geholpen.

Erna gingen we naar de Gamma om cacaodoppen te kopen, zodat we die over de losse aarde konden gooien. Dit gaat onkruid tegen. Al winkelende kwamen we een super mooie en lekker zittende loungeset tegen die we toen spontaan hebben besteld.

Ook hebben we alle tuintegels ingeveegd met zand, zodat er geen kieren meer waren.

Erna een lang tukkie gedaan! Dat was ook wel nodig hoor, wat een energie kost dat werken in de tuin!

En ik maakte mijn ultieme brownie recept dat dinsdag online zou komen.

picknicken bij de lek, avondeten

Maandag

Yes, vandaag lekker een extra dagje vrij! Kunnen ze dit niet gewoon nationaal invoeren, dat we elke maandag vrij zijn? Lijkt me heerlijk!

Vandaag zijn we lekker met de familie van Abdullah wezen ontbijten bij de lek. Het is zo gezellig om hier te zitten en het weer was er ook heerlijk voor! Terwijl alle mensen verderop aan het strand lagen, zaten wij lekker met kleedjes op het gras.

Er was van alles meegenomen van salade, tot meloen, zalm en lekker zelf gebakken broodjes!

Halverwege de middag hadden we afgesproken met vrienden. Gewoon gezellig bij elkaar komen en iedereen had iets te eten meegenomen, zodat de gastvrouw niet hoefde te koken. We maakten het niet al te laat, want de volgende dag moest er gewoon weer gewerkt worden. Bummer!

kaartje van nichtje K. en luikse chocolade wafels.

Dinsdag

Vandaag dus gewoon weer aan het werk. Maar gelukkig deze week een korter weekje! Na het werk ben ik overal opzoek geweest naar Luikse chocolade wafels. Je weet wel die wafels waar wat suiker in zit… Normaal eet ik helemaal geen producten met super veel suiker. Zeker niet als tussendoortje, maar ik heb er nu toch zin in! Ik ben wel bij 4 supermarkten geweest, maar niemand had ze! Uiteindelijk bij de Makro geëindigd, want daar hadden ze mijn wafeltjes. Yes!

Toen ik thuis kwam lag er een ontzettend lief kaartje op me te wachten. Voordat ik hem had open gemaakt wist ik al van wie hij vermoedelijk zou zijn. Mijn nichtje K. ze is zo’n lieverd en inderdaad! Ik had gelijk. Thanks K. voor je lieve kaartje. Much love <3

snoepie, avond eten en mijn bureau

Woensdag

Vandaag op het werk een lange meeting, erna had ik het gevoel dat al mijn energie opgeslokt was. Waarschijnlijk iets met zwangerschapskwaaltjes enzoo… Toen naar huis waar snoepie al helemaal happy op me zat te wachten. Kijk er dan! Is het niet een lekker ding?

In de avond gingen we eten bij ab zijn tante. Normaal komen op zaterdag de familie leden die kunnen en willen bij elkaar, maar deze week is het natuurlijk Koningsdag op zaterdag. Dus zodoende.

snoepie, potloden en pizza

Donderdag

Vandaag geen bijzondere dag. Lekker geknuffeld met Snoepie. Niet gekookt, maar lekker pizza gegeten. Energie was zero, dus soms moet je het maar nemen zoals het komt. Lekker wat gekleurd. De keuken opgeruimd en op tijd naar bed gegaan.

loungeset, ontbijt en selfies

Vrijdag

Omdat vandaag onze loungeset werd gezorgd, werkte ik vandaag een dagje thuis. Ik startte met een gezond ontbijtje met kwark. De aardbeien zijn eindelijk weer lekker! Maar ik deed er ook blauwe bessen en wat havermout in.

Om half 2 was ik klaar met werken de loungeset was inmiddels bezorgd. Erna ben ik lekker even gaan babbelen bij mijn vriendinnetje H. aan de overkant.

Voor ik het wist was het etenstijds en hebben Abdullah en ik lekker gegeten.

Na het eten hebben we de loungeset uitgepakt en de blauw regen vastgezet. Deze begint echt groot te worden nu. Yes! ik vind hem prachtig!

En hoe morgen onze koningsdag eruit gaat zien? Ik weet het niet… hopen dat het goed weer wordt, want er was onweer voorspelt.

Hoe was jouw week afgelopen week?

3 Reacties

 1. april 27, 2019 / 12:26 pm

  Weer een drukke fijne week! Ik hoop dat je snel weer kan genieten van de lounge set

 2. april 27, 2019 / 4:56 pm

  Wat een leuke weeksnap. Leuke foto´s erbij. Ik ga dit ook op mijn blog doen.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 28, 2019 / 11:43 am

   Moet je zeker doen aya! Is ook leuk om zelf terug te kijken wat je allemala gedaan hebt aan het einde van het jaar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: