Weekly Snaps #57

Afgelopen week vierde ik Koningsdag in bed. Maakte ik Lahmacun, bestelde ik Vans, kregen we visite. En ging ik lekker een avondje stappen met mijn Vriendin S en haar nichtje. Benieuwd naar mijn week? Lees dan verder in de Weekly Snaps #57…

Zaterdag

Vandaag zou het een lekker dagje moeten worden! Het is tenslotte koningsdag. We hadden eigenlijk nog niet echt concrete plannen in de ochtend, maar besloten ons klaar te gaan maken en op pad te gaan naar nieuwgein centrum. En daar even naar de koningsdag vrijmarkt te gaan kijken.

In de loop van de ochtend kwamen er hevige buitjes voorbij. Maar toen klaarde het enigszins op. Toen we onderweg in de auto zaten begon het keihard te hagelen. En niet te zuinig ook! Omdat ik geen jas had die dicht kon en we ook geen paraplu bij ons hadden, besloten we rechtsomkeert te maken naar huis.

Maar goed ook, want zodra we thuis waren moest ik overgeven en heb ik de hele middag en avond ook helemaal niets binnen kunnen houden.

We zouden gezellig met onze vrienden uit eten gaan bij Shizen, maar omdat ik niks kon binnen houden ben ik maar niet gegaan.

Mijn dinnetje Diva heeft tijdens het eten wel aan me gedacht en lekker soyaboontjes voor mij gepeld en opgegeten. Ook plukte ze een prachtige bloem die Ab aan mij kwam geven toen ik wat later in de avond weer wakker was. Zo super lief!

Zondag

Vandaag heb ik lekker uitgeziekt. Doordat ik gisteren de hele dag ziek was had ik niet zoveel energie, maar wel enorme trek! Ik ad eerst krackers als ontbijt, betters save then sorry! En maakte me daarna goed op.

Vervolgens ging ik lekker een pizzabol halen en at ik deze in delen op. Terwijl ik mijn blogpost voor maandag maakte over 10 zwangerschapskwalen waar niemand je over verteld

In de avond had ik geen zin om te koken, dus deden we boodschappen bij de appie en gingen we erna gezellig eten bij mijn neef en nicht van Cafetaria de Driehoek. Ik koos voor patat met kip kerrie en groenten.

Maandag

Vandaag moest ik gewoon weer aan het werk. En voelde ik me gelukkig weer fit. Fijn was dat! In de avond ging ik eten bij mijn schoonouders. Althans dat dacht ik, maar toen ik binnen kwam moest er eerst nog turkse pizza (ook wel Lahmacun genoemd) gemaakt worden. Dus hielp ik mijn schoonma hiermee.

Erna kwamen ab zijn oom en tante gezellig bij mijn schoonouders op visite. Vet gezellig, want die hadden we al een tijd niet gezien.

We hebben heerlijk gesmult van de Turkse Pizza en er was zelfs genoeg over om dinsdag mee naar werk te nemen.

In de avond werkte ik nog even aan de preview van de l’occitane HerBae Eau de Parfum. Die de volgende dag online zou komen.

Dinsdag

Vandaag keek ik gelijk toen ik opstond op de site van het Kruidvat, want ik wilde graag de Vans bestellen die in de aanbieding waren! Normaal zijn ze rond de €75,-, maar nu waren ze in de aanbieding voor € 45,- . Echt een koopie!

Ik deed een sjaalt in je mijn haar om mijn saaie zwarte outfit op te fleuren en een beetje aan het grauwe weer te ontsnappen. Volgens mij collega’s had ik een echte 70’s look. Net of zij verstand hebben van fashion, thank god not!

Ik lunchte lekker met broodje met geitenkaas, honing en walnoten. En verder kwamen in de avond even bij van de drukke dag ervoor.

Woensdag

Vandaag kregen we visite. Onze beste vrienden K. en S. waren op vakantie geweest naar Istanbul en wij hadden ze ontzettend gemist.

In de vorige update vertelde ik al dat ons neefje M. Jarig was en we nog geen cadeautje hadden kunnen kopen. Dus we hadden een mooi cadeau voor hem gekocht. Een stoer adidas trainingspak!

Donderdag

Vandaag had ik een erg drukke dag op het werk. Toen ik thuis kwam waren de Vans die ik dinsdag had besteld bezorgd. Vet snel en wat mij betreft goeie service van Kruidvat.

Ook had ik een paar leuke gesprekken met persbureau over perssamples en kreeg ik twee uitnodingen voor persevents. Waar je de komende weken vast en zeker meer over gaat lezen.

Ik ging verder met mijn borduurwerkje, gewoon omdat ik dit ontspannend vind. Ik zocht een afbeelding op op Pinterest. En maakte deze na.

Ook las ik mijn boek van David Baldacci – Geniaal Geheim uit.

Vrijdag

Vandaag moest ik eerst in de ochtend naar de mondhygiënist. Bleh! Maar ja, het moet toch eens in de zoveel tijd gebeuren. Gelukkig zagen mijn tanden en tandvlees er prima uit. En na een grondige schoonmaakbeurt hoef ik pas na een halfjaar weer terug te komen.

In de middag ging ik een paar samsung buds ophalen, die ik via marktplaats had weten te scoren. Wat een kwaliteit zit er in deze oordopjes en wat zitten ze fijn! Zouden jullie hier een review over willen lezen?

Erna ben ik lekker een broodje gaan eten en heb ik het huis aan kant gemaakt. Mijn kreeg in de avond visite van een heleboel vrienden. Dus de theeglaasjes en lekkere dingen stonden al klaar.

Zelf werd ik door mijn vriendin S. uitgenodigd om samen met haar zusje, nichtje en een vriendin uit eten te gaan bij Istanbul Steakhouse in Amsterdam. Wat hebben we lekker gegeten zeg! Erna zijn we nog een deurtje verder een toetje gaan eten, om de avond gezellig af te sluiten.

Als je het mij vraagt, zou je zo elke vrijdag avond het weekend in moeten gaan! Al met al heb ik een heerlijke week gehad!

Hoe zag jouw week eruit?

14 Reacties

 1. mei 6, 2019 / 9:01 am

  Wat heb je allemaal lekker gegeten deze week! Jammer dat je ziek was in het weekend, maar gelukkig was je op maandag weer opgeknapt :)

 2. mei 6, 2019 / 10:01 am

  Wat een vervelend begin van de week zo ziek zijn. Gelukkig ben je snel weer opgeknapt! Die Vans zijn echt een koopje! Eens kijken of Kruidvat ze nog steeds verkoopt. Leuk om zo eens een kijkje in het leven van iemand te krijgen. :)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 7, 2019 / 3:46 pm

   ja, dat was zeker een koopie! Ze hebben de laatste tijd steeds leuke aanbiedingen bij de kruidvat ;)

 3. lodiblogt
  mei 6, 2019 / 10:25 am

  Wat naar dat je zo ziek was met Koningsdag. En fijn dat je de rest van de week toch hebt kunnen genieten van gezelligheid en lekker eten!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 7, 2019 / 3:46 pm

   ja, leuk hé! Ik vind sowieso al die kinderkleding altijd super leuk!

 4. feliceveenman
  mei 6, 2019 / 1:10 pm

  het heerst kennelijk, ik ben ook een paar dagen flink ziek geweest. Fijn dat jij weer snel opknapte

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 7, 2019 / 3:47 pm

   wat naar Felice. Voel je je inmiddels wel weer een beetje beter?

 5. mei 6, 2019 / 8:50 pm

  Leuk om je week te zien. Alleen jammer dat je niet helemaal fit was! Ondanks dat volgens mij toch nog een leuke week.

 6. mei 6, 2019 / 8:56 pm

  Ondanks dat je met Koningsdag ziek werd, is de rest van je week gelukkig een stuk beter verlopen! Ik was zelf ook niet helemaal fit toen, vooral last van hooikoorts, dus ook hier weinig gedaan met Koningsdag.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 7, 2019 / 3:47 pm

   achja, soms zit het mee en soms zit het tegen. Niks aan te doen. Just go with the flow zeg ik altijd!

 7. mei 6, 2019 / 9:55 pm

  wat zonde dat je etentje op koningsdag in het water viel,maar zo te zien heb je de rest van de week wel heerlijk gegeten!

 8. mei 7, 2019 / 7:23 am

  Gelukkig was je snel opgeknapt en heb je van je week kunnen genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: