Weekly Snaps #58

Afgelopen week ging ik naar Brussel en Antwerpen. Begon de ramadan. Deed ik de glucosetest in het ziekenhuis, bezocht ik een event van Spa bij het Rijk van de Keizer. En ging ik naar de silent dicso. Kijk je mee naar weer een nieuwe weekly snaps?

Afgelopen week ging ik naar Brussel en Antwerpen. Begon de ramadan. Deed ik de glucosetest . Kijk je mee naar mijn week?

Zaterdag

Vandaag stond ik vroeg op, want mijn oom zou mij om half 7 komen ophalen. Vandaag ga ik met hem een dagje naar Brussel en Antwerpen.

De bus zou om half 8 vertrekken en bij het verzamelen bleek dat ik een hoop mensen in de bus al kende van eens gezien.

Om 11 uur kwamen we in Brussel aan. Hier gingen we naar de Abattoir markt. Elk weekend wordt er in het voormalige slachthuis van Anderlecht een grote markt gehouden. Men verkoopt er kleding, groente en fruit, maar ook vlees.

Het is echt de moeite waard om hier eens te gaan kijken! En ook kan je hier de verse vis uitzoeken om rauw mee te nemen of vers te laten bereiden.

Wij stelden zelf een visschotel samen en lunchte hiermee.

Rond 2 uur vervolgde we onze busreis naar Antwerpen. Het was de hele dag ontzettend slecht weer! Regen en hagel wisselden elkaar af. Toen we omstreeks half 4 in Antwerpen waren aangekomen, besloten we opzoek te gaan naar belgische bonbons. En erna rustig neer te strijken in een cafeetje met een drankje en een plank gevuld met tapas.

Rond 7 uur vertrok de bus weer richting Nederland en om kwart over 9 was ik thuis. Pff dit was me het dagje wel. Leuk maar ook erg vermoeiend!

Zondag

Lekker lang uitgeslapen tot een uur of half 10. Nu denk je waarschijnlijk lang? Ja, want normaal ben ik rond een uur of 7 al uit de veren.

Toen ik beneden kwam stond er een zelf gemaakt ontbijtje van mijn man voor mij klaar. Dat is even boffen!

Ik luier wat tot de middag en ga dan mijn nieuwe telefoon ophalen bij het PostNL punt. Erna rijd ik door om nog een setje Samsung earbuds op te halen die ik vond via marktplaats, om hiermee mijn man te verrassen!

Hij was hartstikke blij ermee! Gelukkig maar! In de avond reden we langs het huis van mij ouders om de post en de planten te doen.

Ook kreeg ik nog een heel fijn pakketje van het persbureau met allemaal mooie producten van Hema in zaten! En ik werkte aan de post voor ramadan die dinsdag online zou komen, waarin ik meer uitleg over wat de ramadan inhoud en wat nou wel en niet mag tijdens de ramadan.

Eenmaal klaar gingen we voor de laatste keer samen eten en theeleuten, want morgen begint de ramadan.

Maandag

Vandaag is de ramadan begonnen. Ik doe niet mee aan de ramadan, vanwege de zwangerschap. Maar sta mijn man en schoonfamilie wel emotioneel bij.

Vandaag komt ook de weekly snaps van afgelopen zaterdag online. Door mijn tripje naar Antwerpen en Brussel had ik geen tijd om hem eerder te maken. So sorry peeps!

Helaas word ik eerder naar huis gestuurd van werk door de verloskundige,omdat mijn hartslag te hoog is. Ik moet een uur rusten mijn bloeddruk en hartslag meten en weer contact opnemen. Gelukkig daalt mijn hartslag en hoef ik niet naar het ziekenhuis.

Dinsdag

Ik besteed vandaag de hele dag in het ziekenhuis. Ik meld me nuchter in het wkz voor een dagcurve van de glucosetest. Vervolgens krijg ik een infuus aangelegd en wordt er meerdere keren bloed afgenomen.

Omdat ik een allergische reactie kan krijgen bij teveel suiker inname, krijg ik niet het glucose drankje, maar moet ik het met boterhammen doen.

Ook moet ik nog even langs de arts en maken we een echo van onze baby. Volgens de arts doet onze kleine het goed! Super fijn om te horen!

Ik maakte vandaag een post over de Nieuwe Hema Festival collectie die woensdag online kwam.

Woensdag

Vandaag begon ik vroeg met werken, want we hadden een UAT test op het werk die 2 of misschien wel drie dagen zou duren.

Bij thuis komt maakte ik een post met 7 last minute moederdag cadeau’s, die vrijdag online komt.

In de avond lekker samen iftar doen bij mijn schoonouders. Gezellige dagen zijn dat met de ramadan en ik zou ze ook echt niet willen missen!

Donderdag

Vandaag ook geen bijzondere dag. Weer vroeg aanwezig op werk vanwege de UAT test. Het e.a. liep niet helemaal lekker en bij het klagen van wat key-users over saucijzenbroodjes, weten ze het gewoon voor elkaar te krijgen. Dus om 11 uur waren er saucijzenbroodjes. Wat vervelend zeg! Ik snap ook echt niet waarom jullie denken dat ik altijd zo lekker eet :P

Erna best een tijd in de file gestaan, want ja dat is vaak op donderdag als je niet voor 4en vertrekt.

Bij thuiskomst ga ik lekker douchen, want ik heb best last van mijn buik en mijn hartslag is weer aan de hoge kant. Ik doe een lekkere jileba aan. I love deze marokaanse huisjurken echt waar!

Erna kruip ik nog even achter de laptop om deze weekly snaps zover mogelijk af te maken. Want, ik hoef lekker bijna niets voor het eten te doen. Ik had gisteren namelijk al saté bereid die lekker stond in te trekken in de marinade. Vandaag eten we dat dus!

Vrijdag

Vandaag blijken we toch nog een extra UAT dag te hebben op het werk. Het was erg druk in de ochtend. Maar om 2 uur ben ik klaar en rij ik snel naar het station om Daphe, ja de gastblogger waarvan jullie wel eens artikelen hebben gelezen, op te pikken van het station.

We zijn uitgenodigd bij het Rijk van de Keizer voor een persevent van Spa. Waar we nieuwe smaken spa te proeven krijgen. Maar hier lees je iets meer over in de blogpost van volgende week! Daarnaast staan we in een silent disco, met koptelefoons op. En genieten we van lekkere hapjes. Als cadeau krijgen we ook nog een super mooie appelboom mee naar huis. Bofkonten dat we zijn! Klik even op deze link: Spa event als je hier meer over wilt lezen.

Bij thuiskomst ligt er een perspakketje op me te wachten van Bioré, waar ik ook erg blij mee. Op mijn instastories geef ik je een sneakpeak van wat er in zit. Op de blog krijgen jullie snel meer te lezen over deze heerlijke producten!

Zoals je ziet heb ik het ziek zijn van afgelopen weekend wel een beetje kunnen inhalen met de leuke activiteiten deze week.

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: