Weekly Snaps #6-2021

Weekly-snaps-6-2021-foto-6

Afgelopen week kwam eindelijk de H&M bestelling binnen. Droeg ik mijn nieuwe joggingbroek. Deed Zayn voor het eerst zijn wantjes aan, en speelde in de sneeuw! Ging ik voor het eerst in tijden naar Subway. Kregen we visite. Verblijde we de juffrouwen van Zayn met paaseitjes en kreeg ik bloemen voor Valentijnsdag. Kijk je mee in en nieuwe Weekly Snaps?

Vandaag is het maandag. En wat een sneeuw ligt er overal. OMG! Er is een code rood afgegeven, dus ab en ik gaan niet onnodig naar werk. Wel brengen we de kleine weg naar mijn schoonmoeder, want tja met hem erbij kan er echt niet gewerkt worden in huize Meray.

Eenmaal thuis, lekker aan de slag. Ennuh samen thuiswerken heeft ook voordelen. In de lunch gaan we samen snel wat boodschapjes halen en lunchen we samen. Zo gezellig!

Ook komt vandaag de gedane H&M bestelling binnen met babykleertjes. Jeej! Wat zijn ze prachtig! Ik bestelde deze 7-delige katoenen newborn-set. Ook kwamen de wc-blokjes binnen. Toen ik dit deelde op insta kreeg ik via een DM door, dat ik in onze wc bak ook gewoon een blokje kan hangen. Veel hygiënischer en ook gaan ze langer mee. Maar uh, nu heb ik al heel veel blauwe reus wc-blokjes blauwactief. Dus voorlopig maak ik deze even op.

In de avond gaan we Zayn ophalen en eten we bij mijn schoonouders. Joehoe vandaag eten we verse makreel uit de oven. Hmmm Love it! We kletsen wat gezellig bij en na de thee gaan we op huis aan. Omdat ik super vermoeid ben, werk ik niet aan de blog vandaag. Maar ga ik vroeg naar bed.

Vandaag is het dinsdag. Ik werk lekker thuis. En heb mijn H&M joggingbroek aangetrokken. Omdat we Zayn graag buiten willen laten spelen bestel ik via click & Collectie bij Zeeman wantjes. Jeetje, wat een gedoe om wantjes te vinden zeg!

Met de lunch ga ik voor een broodje tonijn met kaas en hete uitjes. hmm! In de avond eten we weer gezellig samen met de schoonouders. En gaan we weer op tijd naar huis. Als Zayn slaapt hebben we een film avond met een zakje chips op de bank. Tja, wat moet je anders in de coronatijden?

Vandaag is het woensdag. Ik ontbijt samen met Zayn en breng hem daarna naar de opvang. Jeej, die is weer open sinds een week! Erna doe ik de was. En werk ik aan de prijslijst voor het smaakstation. En eet ik een broodje hete kip van het Smaakstation als lunch.

Ook ontkalk ik de fluitketel, dit was hoog nodig! In de middag haal ik Zayn weer op. Kijk eens die mooie blauw lucht. Wat een plaatje zeg! En haal bij Zeeman de wantjes af. En kom ik vast te zitten met mijn auto. Oeps! Ik kreeg hulp van de dames van de Zeeman in Leidsche Rijn. Props naar jullie dames! Eenmaal ontsnapt aan alle sneeuw en de auto veilig thuis geparkeerd. Spelen Zayn en ik samen in de sneeuw. Niet te lang hoor, want het is echt te koud buiten!

Eenmaal binnen warmen we op met warme thee en chocolademelk. En dan is het tijd om aan het avondeten te beginnen. We eten shoarma met snijbonen en rijst.

We spelen samen en dan is het bedtijd. Ik weet niet of het komt door het weer, of dat er iets anders aan de hand is.. Maybe een winterdipje? Anyway ik ga om half 10 naar bed, want ik ben kapot!

Vandaag is het donderdag. Ik breng Zayn naar de opvang en neem gelijk wat chocolade eitjes mee. Waarom? Omdat we zo blij zijn als een ei, dat hij weer naar de opvang mag. En natuurlijk al zijn lieve juffrouwen heeft gemist!

Erna snel door naar kantoor, maar wel voorzichtig in de sneeuw. Ik heb een drukke ochtend. En als het eenmaal lunchtijd is ga ik samen met collega’s een broodjes Subway halen. Dat is een tijd geleden zeg. Niet super gezond, maar wel verantwoord qua beweging, omdat we ook nog is lopend door de sneeuw gaan.

In de avond heb ik niet echt zin om te koken. Ik ben pas vijf uur klaar met werken en haal dan Zayn op van de opvang. Daarom eten wij pizza en Zayn een lekker hapje dat ik van tevoren al had ingevroren. Zayn gaat wat eerder naar bed, want ook hij is moe van een hele dag op de opvang. Daarnaast krijgt hij tandjes. Dus als hij eenmaal slaapt, is hij ook weer snel wakker helaas… Ik zit even met hem en leg hem dan slapend in bed. Ga me lekker klaarmaken om te slapen en duik er zelf ook in.

Vandaag is het vrijdag. Ik werk thuis en Nani komt oppassen. Dit leuke Mickey Mouse pakje heeft Zayn nieuw. En deze draagt hij vandaag. Ik ben lagn aan het werk en zelfs de lunch doe ik wat later dan gepland. In de avond moeten we Nani naar haar werk brengen. En tja, wat doe je dan? Dan blijf je plakken om lekker patatje te eten. Toch Zayn? Wij gaan voor gezond en nemen een lekkere roti mee. Met kipkerrie en een kerrie ei. Hmmm! Vooral de rotiplaten met dhaal erin zijn om te smullen!

Vandaag is het zaterdag. We staan vroeg op, ontbijten en maken erna schoon. Dan gaat Ab met Zayn boodschappen doen. Hij haalt ingrediënten voor cake en lekker vlees voor in de avond. En ik krijg een prachtige bos rozen voor valentijnsdag.

Ik maak stroopwafel cake. En later in de middag krijgen we visite van de buren. Die ineens even voor de deur staan. Als zij weg zijn komt onze eigenlijke visite langs. En wat een gezelligheid. Lekker shis kebab en shis tavuk met salade, wraps en rijst. Nou nou, onze buikjes zitten lekker vol. En de kids vermaken zich zo leuk samen!

Zayn krijgt van zijn Oom en Tante nog een prachtig setje kleding! Omdat zijn papa heeft geholpen met sjouwen en verbouwen. Echt ontzettend lief en nogmaals bedankt! Hij is gelijk helemaal verliefd op zijn pak met tijgers, van Name It.

Zayn gaat iets later, maar redelijk op tijd naar bed. Al die indrukken, tja het is allemaal wat als je zo klein bent. Erna drinken we met z’n allen thee en kletsen wat na. En dan moeten ze haasten om voor de avondklok thuis te zijn. Oeps… Ab en ik ruimen de laatste spullen op en taaien dan ook langzaam aan af naar bed.

Vandaag is het zondag! In de ochtend zijn we vroeg wakker. We ontbijten met z’n drietjes. En Zayn en Ab vallen al snel weer in slaap. Ik leg Zayn lekker in zijn bedje. En ga zelf aan de slag met chocolade aardbeien, want dit hoor toch wel echt bij Valentijn vind ik. Hmmm! Erna zit ik nog even aan mijn blog, maar nee, dat heeft echt geen zin… Zayn wordt al wakker.

We douchen, kleden hem aan en dan is het tijd om naar Nani en Nana te gaan! Lekker pannekoeken te eten en spelen. Ab blijft thuis om wat dingen voor zichzelf te doen. En in de avond komt hij ook die kant op. We eten heerlijke kip, rijst en groenten. En worden als toetje verwend met een kopje koffie en een domtorentje. Heerlijke dag gehad vandaag! Lekker tot rust gekomen en lekker veel bezig geweest met Zayn. Op naar weer een nieuwe week!

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: